A+ A-

Szende lány

Eszes lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt. Persze a barátja elhagyta egy másik lányért. Barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen egy kicsit bevállalósabb lány. Szoli, ruha vásárlás, kihívó sminkek és minden ami kell.
Az iskolában rögtön megnőtt az érdeklődés iránta. Élvezte, ahogy mindenki az ő seggét nézi vagy éppen azt várja mikor hajol le valamelyik feszes kis mini szoknyájában. Eljött a gólyabál napja, Veronika ekkor már otthonosan élte új világát és tudta nagy sikere lesz az egész iskola előtt. A disco elkezdődött és a rejtett italozások szépen lassan segítettek abban, hogy mindenki levetkőzze gátlásait, Veronika csak táncolt és élvezte ahogy a pasik zsonganak körülötte. Érezte ahogy a kezek megfogják a seggét és az utolsó hülye gyerek is kéjesen mosolyog rá, erre ő csak egy szép mosollyal reagált és úgy érezte ő itt a legszexibb lány! Kicsípte magát a suli bulira, hiszen ennyire kihívóan talán sosem öltözött fel eddig, magas sarkú szandálját direkt erre az alkalomra vette és nagyon eltalálta mi ál jól a kecses lábfején, fehér mini szoknyája kiemelte gyönyörű szoláriumbarna bőrét és merészen kivágott fekete toppjában nagyon jól mutattak a formás mellei, kész is volt a szép fekete hajú szex istennő! Kis fekete tanga bugyija egyre több simítást engedett át ám ez őt az egyre több itallal valahogy nem zavarta.
Veronika elemében volt mikor egy barátnője átinvitálta egy házibuliba. Nem túl bizalom gerjesztő srác ült az autóban amely értük jött. Veronika hátra ült barátnője Rita előre és csókkal köszönt a bizalom gerjesztő egyénnek. Ő Tomi, jött Ritától a bemutatás. Rita és Veronika nem voltak a legjobb barátnők, inkább mondjuk úgy, hogy jóban voltak ám egy általános ki nem mondott ellentét azért volt közöttük, főleg Rita beszélt Veruskáról a háta mögött. Hívd fel a Csabit, szólt a sofőr Ritának, aki tárcsázott ” Na hello, gyere, kimegyünk érted. Igen hoztam neked csajt, meglátod tetszeni fog.” Be voltam jelentve? Gondolta magában Veronika, kicsit izgult de úgy gondolta mi rossz történhet. Pár perc autózás után megérkeztek egy házhoz, ahonnan kijött Csabi, mintha egy klón lett volna, sötét kék melegítő, egy svájci sapkával megtoldva. Csabi beült Veronika mellé és elindultak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.7 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 11. 22. szombat 07:07
Nem tetszett.
#7 veteran 2014. 11. 21. péntek 08:44
Max. 2p.
#6 Rinaldo 2014. 11. 21. péntek 07:42
Megkapta.
#5 zsuzsika 2014. 11. 21. péntek 06:55
2 pont.
#4 Andreas6 2014. 11. 21. péntek 06:38
Lehangoló, egyáltalán nem tetszett. 2 pont, mert azért ennél rosszabbal is találkoztam már...
#3 A57L 2014. 11. 21. péntek 06:06
Nekem tetszett.
#2 feherfabia 2014. 11. 21. péntek 05:42
Nagyon régi !!3P
#1 Törté-Net 2014. 11. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?