A+ A-

A zuhany

A lány a zuhany alatt állt. Szép sötét hajáról gyöngyökben csorgott le habos, meleg víz. Puha, bársonyos borét simogatta a jóleso melegség, amitol saját érintését is egyre kellemesebbnek találta.
Rá gondolt. A fiúra, akit olyan rég látott, s annál erosebben áhította érintését. Lágyan, szinte cirógatva mosta magát, s már nem is igazán a tisztálkodás miatt tette mindazt. Kezei tudatosan nyúltak a legszebb helyekre, mintha ismét fel akarnák fedezni mindazokat a titkokat, melyeket Neki szánt. S amiket már önmaga annyiszor végigjárt édes fantáziák közepette esténként, amikor gyönyörre vágyott.
Ujjai lágyan siklottak végig gömbölyu mellein, le a hasán, ahol kissé el is kalandoztak. Majd lejjebb, a combjai közt pihentek meg hosszabb idore, ahol a sima kis kagylócskák várták a törodést. Halk sóhajban végzodo morgást hallatott, miközben a húsos szeméremajkak közé furakodva lassan végigsimította csiklóját. Érezte, amint ujjai magával sodorták az izgalomtól kibuggyanó ragacsos nedvét. Szemeit lehunyva hátra hajtotta fejét, hogy jobban átélje az izgalmas perceket, amit testének kényeztetésére kívánt fordítani.
Ekkor kissé megriadt, összerezzent. Oldalt fordulva látta, hogy nincs egyedül.
A fiú állt ott és nézte. Komerev arccal, de tágra nyílt, izgatottan csillogó szemekkel figyelte a lány minden mozdulatát. Habár arca nem mozdult, tekintete elárulta, hihetetlenül felizgatta a látvány.
A lány egy meglepett apró sikkantás kíséretében ösztönösen maga elé kapta kezeit, mintha takarni kívánná azt, amit mindennél jobban szeretett volna megmutatni, sot, átadni annak a lénynek, aki épp ot figyelte. Lassan le is engedte karjait, s a srác arcába nézve felegyenesedett. A maga meztelen valójában állt ott, és engedte, hogy vágyainak hús-vér tárgya kelloen megcsodálja. S ez a tudat tovább fokozta izgalmát.
A fiú sem várt tovább. Határozott mozdulatokkal levetette ruháit, míg a lány a saját ajkaiba harapott lágyan, s nyelt egy nagyot. Örömmel látta, hogy látványa kelloen felfokozta a srác libidóját, hímtagja mereven ágaskodott, amint az utolsó ruhadarabtól is megszabadult. Azzal a zuhanyzóba lépett, egészen a lány elé, szemébe nézett és lágyan megcsókolta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 09. 6. vasárnap 06:51
Nagyon jó!
#7 Rinaldo 2014. 11. 13. csütörtök 07:25
Nagyon jó.
#6 listike 2014. 11. 12. szerda 07:23
Jó.
#5 veteran 2014. 11. 11. kedd 08:58
Remek.
#4 zsuzsika 2014. 11. 11. kedd 08:01
Jó.
#3 Andreas6 2014. 11. 11. kedd 07:40
Jó.
#2 A57L 2014. 11. 11. kedd 06:12
Élvezetes történet.
#1 Törté-Net 2014. 11. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?