A+ A-

Szexkapcsolat

- Szia Kedvesem! - ezzel a köszöntéssel nyitok ajtót Neked. - Már vártalak.
2 hete találkoztunk utoljára. és akkor is csak az utcán futottunk össze, és hiába csábítottalak, nem értél rá, pedig a szemed csillogásából éreztem, hogy nem lenne ellenedre, ha legalább egy gyors dugásra sor kerülne. De tegnap írtál facen, hogy ha alkalmas lenne, akkor felugranál egy kicsit. Vagy hosszan. Én meg kapva kaptam az alkalmon, hogy végre újra élvezhessen puncid édességét.
Ahogy belépsz, már hozzám is bújsz. Majd egy fejjel vagyok nálad magasabb, lehajtom a fejem, hogy ajkaink összeérjenek. Beletúrok göndör hajadba, kicsit megmarkolom, tartom a fejed, és nem engedem el, a csók közben.
Aztán csak szét kell válnunk. kis nyálszál még összeköt minket, de az is elpattan. Még egy pillanatig le van hunyva a szemed, de aztán kinyílik, rám nézel a szép fekete szemeddel, elmosolyodsz.
- Ez jó volt, már nagyon hiányzott!
- Ha hamarabb írsz, hamarabb is kaphattál volna!
- Tudom, de nem volt időm, készülnöm kellett órákra, meg a szüleim is jobban fogtak az utóbbi időben. De ma elutaztak néhány napra, és itt vagyok! És már nagyon szeretnék egy jót dugni, mert a masztik kevesek voltak, és az iskolában mégse írhatom ki a homlokomra, hogy szexpartnert keresek!
Ahogy ezt mondod, már ki is bújtál a felsődből, és ott állsz farmerben, sportmelltartóban, csípőre tett kézzel, egyik lábad kicsit meghajlítva, a vállad előre ejtve, kacéran. Átölellek. Az ingem, amit csak az ajtónyitáshoz kaptam magamra szétnyílik - nem gomboltam össze- és a meztelen mellkasomra hajtod a fejed.
Végigsimítom a hátad, és belemarkolok a kerek kis popsidba a farmeren keresztül. Egyből szétnyitod a lábad. Már nagyon várhatod, hogy rajtad kívül más is hozzáérjen a popsidhoz, puncidhoz. Nem is akarlak megvárakoztatni. Hátulról egészen előre nyúlok, hogy a nadrágon keresztül is megérezd a tenyerem, ahogy a puncid belesimul. Kicsit masszírozni kezdem. Felnézel, és a számat keresed. Újabb csók lesz ennek az eredménye, és közben próbálom a farmer varrását a puncidhoz dörzsölni. Te is próbálod jobban a kezemhez nyomni magad, így a csók közben érzem, ahogy a tenyeremen fészkelődsz. Tudom, hogy nemsokára a számon fogsz így mozogni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2015. 09. 4. péntek 07:11
Nem túl jó.
#7 Rinaldo 2014. 11. 13. csütörtök 06:50
Elmegy.
#6 esmes 2014. 11. 12. szerda 18:09
Nem tetszett
#5 veteran 2014. 11. 10. hétfő 08:53
Nagy átlag,4p
#4 Andreas6 2014. 11. 10. hétfő 07:50
Nekem ez nem elég, nincs előzménye, nem ismertet meg a szereplőkkel, stb: hiányzik a körítés.
#3 zsuzsika 2014. 11. 10. hétfő 07:00
Jó.
#2 A57L 2014. 11. 10. hétfő 06:30
Nem rossz történet.
#1 Törté-Net 2014. 11. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?