A+ A-

Kicsapongásaim 5. rész

Kis idő múlva a srác kerített egy üveg bort meg rágcsálni valót is, hogy tovább heverészve az ágyon pihenhessük ki édes fáradalmainkat. Olyan volt mintha ki tudja hányadik szeretkezésünkön lettünk volna már túl. A lehető legnagyobb természetességgel és fesztelenséggel érintettük, simogattuk meg érzékien egymást, vagy épp összebújtunk, egymáshoz simultunk miközben beszélgettünk az imént átélt élményeinkről.
A nem kevéssé izgató diskurzusunknak látható jelei lettek. Vagyis szép lassan újra harcra készen ágaskodott partnerünk fasza, amit már tétlenséggel sem partnernőm, sem én nem szemlélhettünk.
- Mit szólnátok - kezdte a csaj - ha most úgy basznánk, hogy hol beléd - fordult felém - hol meg belém - támaszkodott fel négykézlábra és hátra nyúlva már igazította is pinája bejáratához barátjának merev farkát - csusszanna be ez a gyönyörűség - sóhajtotta végül, már-már fájdalmasan nyögve, ahogy fenekét hátratolva felnyársalta magát.
- Belém? - kérdeztem naiv csodálkozással és én is négykézlábra álltam, egészen közel húzódva a már ritmikusan mozgó párhoz, hogy a bennünket már korlátok nélkül birtokló hím számára én is felajánlkozhassak.
A fiú előbb még csak markolászta gecijétől is még lucskos, szőrös lábam közét, később már középső ujját, majd nem sokára már egyszerre több ujját is megjáratta forró barlangomban a dugásuk ütemét követve.
Határtalan bizsergés járta át a testem mikor újra és újra összeért partnernőmmel a fenekünk, vállunk, karunk és a kedvesét hevesen kefélő sráccal meg a combjaink. Érezhetően arra törekedtünk, hogy mindhárman részesei lehessünk egy olyan harmóniának, amelyben legfőbb az önzetlenség, vagyis a másik boldogsága sokkal inkább volt fontos, mint a saját kielégülésünk hajszolása.
Az intenzív élmények gerjesztette vágytól megrészegült férfi egy pillanatra megállt. Kissé eltávolodott tőlünk. De a következő pillanatban már nyelvének siklását éreztem az ánuszomnál. Többször befurakodva combjaim közé végiglefetyelt, majd már az ajkán kevergő nedveinktől még inkább bódultan, mihelyst felegyenesedett, tolta is be vágyakozón kitárulkozott, lucskos hüvelyembe a peckesen ágaskodó dárdáját, hogy ritmikus mozgásával végérvényesen elegyítse gyönyörünk minden cseppjét.
Azt nem mondhatnám, hogy ne lett volna határozottan kellemes a partnerem egy-egy erőteljesebb lökése, vagy épp ellenkezőleg, minden gyengéd, érzékien lassú párzó mozdulata, amikor engem dugott, illetve az is kimondottan izgató volt, amikor a barátnőjét kefélte és hallhattam a nemi szerveik csattogó, cuppanó hangját miközben hozzám ért itt-ott, ritmikusan mozgó testük, de hiába volt a folyamatos cserék jelentette változatosság, kezdett az együttlétünk ellaposodni egyfajta monotonitás miatt.
Így, amint ismét kivette belőlem a faszát, hogy barátnőjébe nyomja, gyors mozdulatokkal a négykézláb álló csaj combjai közé kígyóztam. S hogy ne legyek útban és rendesen baszhassanak, a csaj hasa alatt egészen a fejéig felfurakodtam.
- Na, helló! - mondtam önelégülten vigyorogva a lány szemébe nézve.
- Hát Te meg, hogy kerülsz ide? - nyögdécselte kissé tán fájdalmasan, de közben az is látszott rajta, hogy igen-igen díjazza a kreatív ötleteimet. S idővel nemcsak látszott, hanem mindez érezhetővé is vált. Egyre közelebb hajolt hozzám, mígnem végül ajkaink összeforrhattak, bár ez korántsem volt olyan egyszerű a barátja erőteljes lökéseinek következtében.
Összegabalyodott testhelyzetünkben a folyamatos cserék is más koreográfiát tettek szükségessé. Amikor a srác ismét az én pinámba kívánkozott, a csajszi felcsúszott szinte egészen a melleimig, miközben próbáltam úgy megemelni a csípőmet, hogy ha a fiú még a fenekem alá nyúlva a segítségemre is lesz, alám nyúlva, megtartva egy kissé, könnyedén belém hatolhasson.
A lány előrehajolva megtámaszkodott a fejem két oldalán, így a szeretkezésünk ütemében ringó keblei az arcomhoz értek. Felettébb izgató volt érezni a pinámban lankadatlanul ki-bejáró fasz kellemes feszítését, s hallani az egyre hevesebben lihegő hapsit, meg az elégedetten felsóhajtó barátnőjét, amint megfogtam annak jobb mellét és bimbóját ajkaim közé szívtam.
- Ez valami frenetikus... - ismételgette zihálva a férfi - ... minden képzeletemet felülmúltok csajok... - hallgatott el kicsit - De ugye nektek is jó?
Érthető okokból én nem tudtam válaszolni és barátnője is csak annyit vetett oda neki:
- Adjál ennek a kis kurvának Édes!
Így a srác, mintha parancsra tenné máris fokozni kezdte a tempót, de a túlzó hirtelenkedése következtében egy rossz mozdulat és már alhasához is csapódott a farka.
- Hoppácska! - torpant meg egy pillanatra.
De kedvese sem volt rest, máris hátrált, s fenekét megemelve, kerítette a bőség zavarába a barátját. Nekem a könyökeimre kellett feltámaszkodnom, hogy a számból ne kelljen kiengednem a már keményre szopott mellbimbót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2017. 12. 2. szombat 12:19
Krxkrax68 nagyon jóvolt mindeggyik része!
#7 papi 2016. 03. 14. hétfő 07:32
Egész jó.
#6 A57L 2014. 11. 12. szerda 06:18
Nem lett rossz.
#5 veteran 2014. 11. 3. hétfő 14:04
6 pont
#4 Rinaldo 2014. 11. 3. hétfő 07:53
Jó.
#3 zsuzsika 2014. 11. 3. hétfő 07:01
Közepes.
#2 feherfabia 2014. 11. 3. hétfő 05:32
7P
#1 Törté-Net 2014. 11. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?