A+ A-

Kicsapongásaim 5. rész

Kis idő múlva a srác kerített egy üveg bort meg rágcsálni valót is, hogy tovább heverészve az ágyon pihenhessük ki édes fáradalmainkat. Olyan volt mintha ki tudja hányadik szeretkezésünkön lettünk volna már túl. A lehető legnagyobb természetességgel és fesztelenséggel érintettük, simogattuk meg érzékien egymást, vagy épp összebújtunk, egymáshoz simultunk miközben beszélgettünk az imént átélt élményeinkről.
A nem kevéssé izgató diskurzusunknak látható jelei lettek. Vagyis szép lassan újra harcra készen ágaskodott partnerünk fasza, amit már tétlenséggel sem partnernőm, sem én nem szemlélhettünk.
- Mit szólnátok - kezdte a csaj - ha most úgy basznánk, hogy hol beléd - fordult felém - hol meg belém - támaszkodott fel négykézlábra és hátra nyúlva már igazította is pinája bejáratához barátjának merev farkát - csusszanna be ez a gyönyörűség - sóhajtotta végül, már-már fájdalmasan nyögve, ahogy fenekét hátratolva felnyársalta magát.
- Belém? - kérdeztem naiv csodálkozással és én is négykézlábra álltam, egészen közel húzódva a már ritmikusan mozgó párhoz, hogy a bennünket már korlátok nélkül birtokló hím számára én is felajánlkozhassak.
A fiú előbb még csak markolászta gecijétől is még lucskos, szőrös lábam közét, később már középső ujját, majd nem sokára már egyszerre több ujját is megjáratta forró barlangomban a dugásuk ütemét követve.
Határtalan bizsergés járta át a testem mikor újra és újra összeért partnernőmmel a fenekünk, vállunk, karunk és a kedvesét hevesen kefélő sráccal meg a combjaink. Érezhetően arra törekedtünk, hogy mindhárman részesei lehessünk egy olyan harmóniának, amelyben legfőbb az önzetlenség, vagyis a másik boldogsága sokkal inkább volt fontos, mint a saját kielégülésünk hajszolása.
Az intenzív élmények gerjesztette vágytól megrészegült férfi egy pillanatra megállt. Kissé eltávolodott tőlünk. De a következő pillanatban már nyelvének siklását éreztem az ánuszomnál. Többször befurakodva combjaim közé végiglefetyelt, majd már az ajkán kevergő nedveinktől még inkább bódultan, mihelyst felegyenesedett, tolta is be vágyakozón kitárulkozott, lucskos hüvelyembe a peckesen ágaskodó dárdáját, hogy ritmikus mozgásával végérvényesen elegyítse gyönyörünk minden cseppjét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2017. 12. 2. szombat 12:19
Krxkrax68 nagyon jóvolt mindeggyik része!
#7 papi 2016. 03. 14. hétfő 07:32
Egész jó.
#6 A57L 2014. 11. 12. szerda 06:18
Nem lett rossz.
#5 veteran 2014. 11. 3. hétfő 14:04
6 pont
#4 Rinaldo 2014. 11. 3. hétfő 07:53
Jó.
#3 zsuzsika 2014. 11. 3. hétfő 07:01
Közepes.
#2 feherfabia 2014. 11. 3. hétfő 05:32
7P
#1 Törté-Net 2014. 11. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?