A+ A-

Egy asszony élete megváltozik 2. rész

Sokat gondolkoztam magamon. Gézának nem tudtam ellenállni, ez nem volt újdonság. Még úgy sem, hogy egyértelműen megmondta, nem szerelmes, egyszerűen csak jó velem dugni. Még a haverját is bevonta és én engedtem. Hát bármit megtehet velem? Olyan vagyok, mint egy kurva? Még csak az sem, hisz pénzt sem kapok.
Pár napig Géza nem jelentkezett, aminek az volt az oka, hogy dolgozni kezdtem. Reggelente így nem tudott meglepni, de azért tudtam, hogy nincs vége a dolognak és bármikor megjelenhet, és én nem fogok ellenállni neki. Sőt egyre jobban kívántam, hogy megjelenjen, hiszen a férjemmel nem volt szex, amit nagyon kívántam. Maszturbáltam, de az csak ideiglenesen elégített ki.
Reggel busszal jártam dolgozni. Ugyanazzal a busszal mindig, az út kb. 25 perc volt. Mindig tömeg volt, ülőhely sosem volt. A harmadik napon történt, hogy állva kapaszkodtam és bámultam kifelé, mikor éreztem, hogy hátulról hozzámsimul valaki. Megszoktam már, nem is reagáltam rá, de aztán a test elhúzódott és helyette egy tenyér simult fenekemre. Meglepődtem, de nem szóltam semmit. A tenyér tulajdonosa ezen felbátorodott és most már egyértelműen markolászni kezdte fenekem. Bevallom jól esett, tudtam, hogy el kellett volna tolni a kezét...de... Szoknyában voltam, ami térd alá ért, így a kéz hiába nyúlt lejjebb, combjaim is csak a ruhán keresztül érte el. Mosolyogtam, hogy csalódott, de aztán már kevésbé, mikor a kéz előrenyúlt blúzom alá. Megsimogatta hasam, majd feljebb ment és nagy melleimre simult a kéz, még ha melltartón át is. Engedtem, hogy fogdossa melleim, sőt bimbóim feszültek. Aztán hirtelen vége lett. Kicsit vártam, aztán hátranéztem, egy nő volt ott, rájöttem a tapizó leszállt.
Egész nap nem ment ki a fejemből a dolog. Másnap, mikor ismét a buszon utaztam, ugyanoda álltam és szinte vártam mi lesz. Tudtam, hogy a 2. megálló után kezdődött, mikor elindultunk onnan, a szívem verni kezdett. Azt hittem ma nincs itt, de hirtelen megéreztem a tenyeret a fenekemen. Most nem sokat habozott és egyből markolászta fenekem, másik kezével egyből előrenyúlva blúzom alá. Lassan de határozottan markolta mellem és fenekem, és én ismét felizgultam. Hátulról hozzám simult az illető, éreztem, hogy puha nadrág van rajta, amin keresztül éreztem, hogy keményen áll a farka. Pillanatok alatt elértük a megállót, ahol leszállt és ismét nem láttam meg őt, de valahogy nem is akartam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.7 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sikamika 2014. 10. 27. hétfő 05:34
mi hamarabb szeretném olvasni a folytatást!csak igy tovább.
#8 hairy_pussy 2014. 10. 24. péntek 07:41
ez egy istennő smile
#7 cityoftroy 2014. 10. 21. kedd 13:34
busszal kellene járnom smile
#6 feherfabia 2014. 10. 21. kedd 05:10
9P
#5 zsuzsika 2014. 10. 20. hétfő 10:14
Tényleg nagy ribanc.
#4 Andreas6 2014. 10. 20. hétfő 09:16
Miért nem találkozom soha össze én egy ilyen nővel?
#3 Rinaldo 2014. 10. 20. hétfő 07:55
Valódi ribanc.
#2 veteran 2014. 10. 20. hétfő 04:58
Igazi kurva.
#1 Törté-Net 2014. 10. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?