A+ A-

Évforduló 1. rész - Medence és szauna

Évfordulónk alkalmából béreltük egy házat, melyben mindenféle extra - medence, jakuzzi, szauna - volt, melyeket aztán jól ki is használtunk.
Otthon mindketten szépen bepakoltuk a saját cuccainkat egy-egy táskába. Miközben szedegettük össze a dolgokat, feltűnt, hogy mindenféle szexi fehérneműk kerülnek a bőröndjébe, amelyeket már jó régen nem láttam rajta. Aztán hallom, hogy a fiók, ahol a játékokat tartjuk szintén mozgásba lendül. Ezek után kíváncsian vártam, miket is pakolt el pontosan.
Nagyjából két órányi autókázás után megérkeztünk a házhoz. A tulajtól átvettük a kulcsokat, alaposan megmutogatta, elmagyarázta a berendezések működtetését, majd távozott. Ott maradtunk ketten a hatalmas telken a minden jóval ellátott házban. Körbesétáltuk még egyszer az egészet, átnéztük a szobákat, majd választottunk egyet hálónak; természetesen amelyikben a legnagyobb volt az ágy. Jó nagy, masszív bútordarabnak tűnt.
Megbeszéltük, hogy ő kipakolja a cuccainkat, én meg addig bekapcsolom a fűtést a szaunában, beindítom a jakuzzit, hogy melegítse fel a vizet, illetve csinálok néhány szendvicset. Épp a szalámikat pakoltam a zsömlébe, amikor megjelent a konyhában egy szál bikiniben, derekára törölközőt csavart. Ezt a ruhadarabját még láttam, jó eséllyel azért, mert nem sokat takart bájaiból, így strandra nem igen vette volna fel; egy pár centis kis textil háromszög takarta el a mellbimbóit, melyek a szövet alatt keménykedtek, így jól körülhatárolhatóan dudorodtak elő. Az alsót nem láttam ugye a törölközőtől, de ezek után úgy sejtettem, hogy ott sem lehet túl sok textília. Nyeltem egy nagyot, majd átadtam az elkészült szendvicset. Leültünk az asztalhoz, és elfogyasztottuk. Azt mondta, menjek én is átöltözni, addig ő elöblíti a tányérokat és a medencénél találkozunk.
Nyakamba vettem a lábam, gyorsan ledobáltam a ruháim, magamra kaptam a fürdőnacim, vállamra egy törölközőt, előkotortam egy papucsot aztán iszkiri, irány a medence.
Ott állt a parton, nekem háttal. Épp a törölközőjét igazgatta el a nyugágyon. A bikini alsó hátulról csak egy nagyon vékony szövetből állt, mely teljesen bevágott a farpofái közé. Mikor meglátta, hogy ott állok mögötte, kisebb terpeszbe lépett és megrázta a fenekét, teljes betekintést engedve a lábai közé. Lerúgta a papucsát, majd megfordult és a medence széléhez lépett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 veteran 2014. 10. 17. péntek 09:31
Nem biztos,hogy folytatni szükséges,elég gyengére sikeredet.
#5 Andreas6 2014. 10. 17. péntek 07:47
Tényleg közepes.
#4 Rinaldo 2014. 10. 17. péntek 07:08
Jó.
#3 zsuzsika 2014. 10. 17. péntek 07:07
Közepes.
#2 feherfabia 2014. 10. 17. péntek 06:31
6P
#1 Törté-Net 2014. 10. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?