A+ A-

Barátnőm buja szeretői

Idén lesz egy éve, hogy elkezdődött. Szórakozni voltunk, kettesben barátnőmmel, Évával. Éva szereti a szexet, de nem mindig tudott ráhangolódni buja fantáziám diktálta vágyaimra. Aznap este a Közgázban, a buliban feltűnt nekem egy spanyolos pár, éppen akkor, amikor barátnőm barátnőivel ment ki a folyosóra csevegni. Fekete, hosszú hajú vékony lány, és sportos testű rövid fekete hajú fiúja. Huszonévesek voltak, de már közelebb a harminchoz. Egymás mellé kerültünk a pultnál, és beszédbe elegyedtünk angolul. Beszéltünk, ők néha táncolni mentek. Egyszer aztán, miután meglehetősen feltűnően nézegettem a lány vonzó idomait, megkérdezték, nem szeretném - e velük tölteni az est hátralévő részét. Ekkor jött vissza Éva. Ők elpárologtak, a srác még odanyomta névjegyét.
Barátnőm feltűnően utánuk nézett, és amikor visszafordult, furamód nem kérdezett semmit. Hazamentünk, és bár láttam, hogy fáradt, kezdeményeztem nála. Engedett. Végigsimítottam teste minden porcikáját, ahogy egyre több lett a fedetlen terület bőrén. Nagyon élvezte, elmerengett magában.
Láttam, hogy valami jár a fejében, de nagyon tetszett, ahogy élvezi a simogatást. Hanyatt fektettem az ágyon, simogatni kezdtem minden ujjam begyével. Lassan megmarkoltam melleit, bimbóit kezdtem izgatni, beléjük csókoltam. Aztán lejjebb csúsztak kezeim, be combjai közé, és simogattam, majd mikor már elég nedves lett, megujjaztam. Kisujjammal óvatosan ánuszát zsongtam körül, ami ellen nem tiltakozott. Azt se vette zokon, hogy fenekéből kihúzva néha végighúztam ezt az ujját ajka körvonalán. Elélvezett. Mellébújtam, immár meztelenül, és vágyaim dörgölőzni kezdtek hozzá. Ő ilyenkor inkább már le szokott állítani, és elalszik, ezúttal azonban hagyta, hogy kiéljem magam.
Szétterpesztett lábai közé térdeltem fel, és néztem gyönyörű testét. Verni kezdtem magamnak, közben cicimet simogatva. Lábait nyakamba tette, ahogy nagyon szeretem. Spermám végül izmos pocijára fröccsent. Lassan szméltem, odahajoltam és lecsókoltam hasáról. Majd elaludtunk mindketten. Éjjeli támadásaim sem találtak elutasításra, hol popsiját kezdtem nyelvelni, hol puniját. Ujjaim fenekébe szánkóztak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.63 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 09. 5. kedd 06:06
"Egy magyar testvérpár lány tagja feküdtek egymás mellett." Beszélem kicsit magyar? Kb. itt adtam fel. Borzalmas.
#4 Apró Kukac 2002. 06. 8. szombat 03:41
Látszik,hogy gondolkodott az író,mivel tehetné izgatóbbá.Azt hiszem,túlfinomította.
#3 AHA 2002. 02. 5. kedd 13:12
Ja ez igaz, egy kis szex biztos jot tenne...
#2 lala67 2002. 02. 4. hétfő 07:23
Túl sokat fantáziál azírójuk a valosághozközelíteni kellene.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?