A+ A-

Középiskolás buli és egy szertár

Szintén a középiskolás kollégiumi éveim alatt történt, hogy az újdonsült "csacsik" között volt kép kimondottan tehetséges lány, akik ráadásul szobatársak is lettek.
Az egyikük kb. 160cm barna, hosszú hajú, szép arccal, arányos, formás testalkattal, jókora keblekkel.
A másik kb. 180cm, szőkésbarna, hosszú hajú, kicsit kevésbé formás, szintén jókora keblekkel megáldva, illetve az arca kevésbé volt vonzó, mint az elsőnek.
A cél tehát adva volt a barna hajú lány személyében. A nehezítő tényező a többi pasi volt. Mert akadtak bőven az ilyen paraméterekkel rendelkező lányok esetében, akik ki is használták ezt.
Úgy döntöttem előveszem a romantikusabb énem a lány meghódítása érdekében; névnapra csoki, szülinapra üdvözlő kártya, nőnapra virág...
Nem jártam túl sok sikerrel. Majd mikor már kezdtem volna feladni a dolgot...
A sulijukban havi rendszerességgel rendeztek bulikat, ahová mi is eljártunk, lévén elég sok hölgyemény fordult meg nap mint nap az épület falai között, így lehetett miből mazsolázni.
Szóval már erőteljesen tavaszra járt az idő, mikor az egyik ilyen buliban összeakadtunk a lányokkal. A látványtól lesett az állunk; mindketten erősen dekoltált miniruhában virítottak, mely a válluk nagy részét is szabadon hagyta, ezen kívül csodás belátást nyújtott a melleikre, melyeket pánt nélküli melltartó tartott kordában. Lábaikon combfixet viseltek, melynek csipke szegélyét épp csak eltakarta a mini. A lábukon a ruhához illő színű magassarkú volt.
Miután jól megcsodáltuk a lányokat gyorsan ott is hagytuk őket, mert már épp elég időt és energiát feccöltünk beléjük eddig - feleslegesen. Ahogy elindultunk a táncparkett felé, még láttam, ahogy felénk néznek és egymással sugdolóznak.
Elvegyültünk a tömegben és táncoltunk, közben kitárgyaltuk a körülöttünk megforduló lányokat.
Páran már találtak nekik tetsző lányt, így velük táncoltak. Ketten voltunk tehát és épp indultunk volna a büfébe inni valamit, mikor megjelent mellettünk a két lány.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.98 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 veteran 2014. 10. 13. hétfő 10:03
Nem rossz.
#6 sunyilo 2014. 10. 9. csütörtök 20:50
Andreas6 te folyamatosan náthás vagy? Máskülönben hogyan tudnál ennyit fikázni? Írhatnál legalább néhány sort te is, hadd csámcsogjunk rajta, milyen sz@r...
Az írás nem rossz: 7p.
#5 Andreas6 2014. 10. 8. szerda 09:12
Érdektelen, bár sokkal rosszabbak is felkerültek már ide.
#4 zsuzsika 2014. 10. 8. szerda 07:03
Közepes.
#3 Rinaldo 2014. 10. 8. szerda 06:35
Gyenge,
#2 feherfabia 2014. 10. 8. szerda 06:04
6P
#1 Törté-Net 2014. 10. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?