A+ A-

Kollégiumi buli

Az évek során többször előfordult, hogy végül nem azzal a lánnyal hozott össze a sors, akit kinéztem magamnak, hanem valamelyik barátnőjével. Talán az első ilyen eset volt az alábbi.
Középiskolások voltunk és kollégisták. A koli koedukált, ami akkoriban nagy szám volt. A szobatársam osztálytársnője is itt lakott és megtetszett. Rendszeres időközönként voltak "kolibulik", így jó ötletnek tűnt ott megismerkedni vele közelebbről.
Szokás szerint kicsíptük magunkat, majd bátorságot merítettünk, aztán lementünk a buliba. Korrekt diszkóhangulat; tök sötét, fények, ordító zene...
Leálltunk körben táncolni, majd sasolni kezdtük a parkettet, szemrevaló lányokat keresve. A körünk apadt; ha valaki talált számára tetsző lányt, akkor természetesen lelépett tőlünk és a kiszemelt hölgy körül kezdett sündörögni.
Egy idő után én is megláttam a lányt, akit vártam. A barátnőivel/szobatársaival érkezett meg és egy szép nagy körben táncoltak nem messze tőlünk. A lány nem volt épp plázacica, ez most is látszott rajta; egyszerű nadrágot és felsőt viselt.
Apránként odatáncikáltam melléjük, ők pedig beengedtek a körbe. Így táncoltunk egy darabig, miközben én próbáltam közeledni a lányhoz, a kör pedig zsugorodott, majd ott maradtam kettesben az egyik barátnővel.
Szemrevaló teremtés volt és sokkal nőiesebb is (mind kinézetre, mind öltözködés ügyileg). Vörös bőr miniszoknyát viselt, testszínű harisnyát, csizmát, vörös fölsőt, mely kihangsúlyozta melleit.
Közelebb léptem hozzá, mire testünk majdnem összeért.
Megfordult és hozzám simult. A feneke az ölemet masszírozta, így a farkam hamarosan megkeményedett. Kezem a csípőjére tettem és a vékony felsőn át éreztem teste melegét.
Lassú szám következett. Megfordítottam és magamhoz húztam. Testünk összeért; mellei a mellkasomhoz simultak. Kezeim lecsúsztak a csípőjéről a fenekére és megcsókoltam. Lassan, egymáshoz dörgölőzve mozogtunk, közben nyelvünkkel felfedeztük a másik száját.
Az volt az egyik jó ezekben a bulikban, hogy ha elkezdtek lassú számot játszani, akkor legalább kettőt-hármat lejátszottak egymás után, így volt idő kiélvezni a helyzetet és lehetőségeket. Nekünk is sikerült egész egymásba feledkeznünk, mikor hirtelen megint valami pörgős szám hangzott fel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.35 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sztbali 2017. 01. 3. kedd 23:39
Gyenge volt.
#6 zsuzsika 2014. 10. 6. hétfő 12:33
Gyenge.
#5 veteran 2014. 10. 1. szerda 10:21
Kezdetnek is gyenge.
#4 Rinaldo 2014. 10. 1. szerda 06:11
Gyenge.
#3 feherfabia 2014. 10. 1. szerda 05:44
ismerős! 8P
#2 listike 2014. 10. 1. szerda 04:52
Nagyon gagyi.
#1 Törté-Net 2014. 10. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?