A+ A-

Szilveszteri szűz leány

A szilvesztert egy barátunk házában ünnepeltük abban az évben. Jó sokat kellett hozzá utazni, így időben elindultunk.
Az elsők között érkeztünk, így mire a többiek elkezdtek befutni, mi már eléggé megalapoztuk a hangulatot. Ez is az a tipikus középsulis házibulik egyike volt. Jött a sok haver meg ismerős és jópárukkal érkezett egy-két új arc. Az egyik lány elhozat magával gyerekkori barátnőjét is, akit eddig nem ismertünk.
Vékony, középmagas lány volt hosszú, hullámos barna hajjal. Egy plusz pohár kíséretében gyorsan be is mutatkoztam neki, majd átadtam a poharat. Beszélgetni kezdtünk, közben iszogattunk. Előkerültek házi "koktélok" is, melyek nem kevés alkoholt tartalmaztak. Ahogy telt-múlt az idő, a agátlások is egyre jobban oldódtak.
Táncolni kezdtünk. Ahogy lassult a zene, úgy kerültünk mi is egyre közelebb egymáshoz. Kezem a derekáról lecsúszott a fenekére, az ő kezei pedig felvándoroltak a nyakamba. Csókolózni kezdtünk. Kezeim a fenekét simogatták. Formás kis hátsója volt. Betámolyogtunk egy sarokba, a táncikálás abba maradt, helyét átvette egy laza tapizás.Egyik kezemmel simogattam a fenekét, a hátát, a másikkal a nyakát és közben vadul csókolóztunk. Kb. egy méterre volt tőlünk egy fotel. Lassan odalépdeltünk, majd gyakorlatilag beleestünk.
Ahogy ott ült az ölemben, elkezdtem a melleit simogatni. Először a felsőn keresztül, majd kezem bevándorolt a ruha alá. A lány közben az ajkaimat harapdálta és próbált úgy helyezkedni, hogy én is jobban hozzáférjek és ő is elérje a nadrágomban erőteljesen duzzadó farkamat. Nadrágon keresztül kezdte masszírozni, miközben az én kezem is utat talált az ő nadrágjába.
Bugyin keresztül kezdtem simogatni. A pamut lassan kezdett átnevesedni. Ekkor megpróbáltam ujjaimmal utat találni a fehérnemű alá is. Mikor ujjbegyeim elkezdtek benyomulni a bugyi alá, megfogta a kezem és odébb húzódott.
Felállt az ölemből és megfogta a kezem. Felálltam én is a fotelből, majd elindultam utána, fel az emeletre. Kerestünk egy üres szobát, aminek zárható az ajtaja. Természetesen nem volt ilyen, így egy kellően nagy méretű ággyal rendelkező helyiséget választottunk, majd belülről egy székkel elbarikádoztuk az ajtót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 10. 6. hétfő 11:29
Közepes.
#7 listike 2014. 09. 28. vasárnap 05:22
Nem jó.
#6 mif23 2014. 09. 27. szombat 07:57
Jó neki, mert a bal lábai közé vették.
#5 veteran 2014. 09. 26. péntek 09:06
JÓ.9p
#4 Andreas6 2014. 09. 26. péntek 08:56
Pongyola fogalmazás, ráadásul át sem olvastad beküldés előtt, különben kijavítottad volna a nyilvánvalóan elütésből eredő hibákat. Ezeken kívül is vannak még hibák, például ki az a szemérem, akinek az ajkaival foglalkozol közben? Netán a lány SZEMÉREMAJKAIRÓL van szó? Akkor mért nem írod egybe? Stb, stb. Számomra 4 pontnál nem ér többet, és ebben már a jóindulat is benne van.
#3 Rinaldo 2014. 09. 26. péntek 06:27
JÓ.
#2 feherfabia 2014. 09. 26. péntek 06:10
10P
#1 Törté-Net 2014. 09. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?