A+ A-

Éjszakai élet

...ostorcsapásként pattognak a szenvedély szikrái rajtam, mint megannyi ördögi bűbájtüzijáték...
Hűvös éjjelen az ágyban langyos fuvallattal simogat a szellő, az ablak nyitva, meztelen várom hogy megérkezzen ő. Felettem a csillagos ég úszik el, puha paplant borít rám, a függöny gyenge lebegése, ütemes ringatózása elbágyaszt, a kellemes semmi földjére csalogat magával. Félig alszom már, szemem lecsukódik minduntalan. Éber akarok lenni, várom, nagyon várom őt. Egy levél sem rezdül idebenn, csak a csend zenél, itt andalog valami a testemben, végigvonul rajtam, valahonnan a gyomromból indul és terjed, mint egy fékezhetetlen lávafolyam, sem csont, sem hús nem állja útját. Minden sejtet magába fogad, felfal, átveszi az irányítást és elhatalmasodik rajtam...
Nem mozdulok, élvezem ahogy ringat, élvezem ahogy nyaldossa testem a várakozás, már az Ő illata száll felém, tudom hogy jön és én várok rá hűségesen.
Egy újabb szellő sodorja le rólam az ébrenlét valóságát, elmerülök álmodozásomban, agyamban felragyog egy kép, amint ő belép az ajtón. Nem szól, csak rám néz és a szeme mennyei örömet ígér. Kék szemeiben a ridegség gyémánt ékszerré szelídül. Csak miattam, csak értem ragyog, most és mindörökké. Én csendesen nézem ahogy mozog, ledobja a ruháját, a halvány fényben a sziluett annyira megható, izgalmas és felfedezésre vár. Nem mozdulok, valahogy nem tudok... csak őt nézem, vonz, mennék, a testem megfeszül, mégsem vagyok képes mozogni. Emelném a kezem, a fejem, a lábam, de nem megy. Valami visszatart, szorosan az ágyhoz köt, ő pedig csak vetkőzik, közben végig néz rajtam. A szeme éhesen falja a látványt, a száját megnyalja picit. A nyelve látványa, az izmai játéka és a felesleges ruhák elképesztő feszültséggel töltenek el. Kinyitom a számat, hívnám őt, de hang sem jön ki rajta, küzdök a szorítás ellen, odaszökkennék hozzá, rácsavarodnék a testére mint egy varázsköd, beszivárognék a bőre alá, és vad orkánként ostoroznám minden kis porcikáját, hogy érezze amit én, de ő csak vetkőzik és közben figyeli a testemet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.31 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2016. 01. 2. szombat 17:23
Nem nagy szám
#4 zsuzsika 2014. 09. 24. szerda 08:02
Nem tetszett.
#3 Rinaldo 2014. 09. 24. szerda 07:00
Elmegy.
#2 listike 2014. 09. 24. szerda 04:45
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2014. 09. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?