A+ A-

A pórul járt erőszaktevő esete

Amikor Anna belépett az üzletbe, még fogalma sem volt róla, hogy mi minden fog még történni vele ezen a napon. Igaz, meglehetősen kihívó megjelenése volt, de ez nem is állt távol a természetétől. Mindig feszes miniszoknyában, testhezálló, kivágott blúzokban járt, és ez az öltözék még inkább kihangsúlyozta amúgy is igencsak szemre - és dugnivaló alakját: hosszú, formás lábait, vékony derekát, és feszes melleit, amelyek úgy domborították ki ruháját, mint két jókora görögdinnye. Anna nem is bánta különösebben, hogy jártában - keltében a férfiak mindig megbámulják, sőt még élvezte is, ha időnként némelyikük ennél tovább merészkedett. Gyakran előfordult, hogy a strandon, vagy a diszkóban, de még az utcán is leszólítják, ajánlatot tesznek neki, sőt "testközeli" dolgokkal is próbálkoznak. Ez egyébként sem volt idegen neki, hiszen nemcsak a testére, külsejére volt büszke, de nagyon szerette a szexet is. Ez persze csak az egyik oka annak, hogy gyakran váltogatja a partnereit, a másik ok az, hogy a férfiak többsége nem nagyon bírta az általa diktált tempót - Anna akár minden nap órákat töltene szeretkezéssel - , és ráadásul van a lányban egy enyhe perverzitás, amelyet nem minden férfi fogad osztatlan lelkesedéssel. Anna ugyanis azon túl, hogy szinte mindenre hajlandó a szexben - amit általában nagyon szerettek benne a férfiak, hiszen akár szopásról, akár seggbedugásról volt szó, vagy éppen csoportos szexről, Ann mindenben bennevolt - , a lányban rejlett némi szado - mazochista hajlam, amelyhez azonban megfelelő partner is kell.
Anna csodálkozva konstatálta, hogy az üzlet teljesen üres, aztán gondolva, hogy a boltos csak kiszaladt valahova, lassan körüljárt és nézelődött. Időnként megállt, közelebbről szemrevételezett egy - egy tetszetősebb ruhadarabot, aztán tovább nézelődött. Nem is vette észre, hogy közben egy férfi bukkant fel a háta mögött, és kulcsra zárta a bejárati ajtót. Csak arra figyelt fel, amikor egy mélyen zengő hang szólalt meg mögötte:
- Segíthetek valamiben ? - Anna hirtelen hátrafordult, és közvetlenül szemben találta magát egy negyven év körüli, magas, fekete hajú férfival. Első ijedtségét palástolva hátralépett, érezte, hogy a háta nekifeszül egy ruhákkal teli állványnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 11. 5. vasárnap 08:01
Izgató a vibri és a bilincs is... 9p lett
#7 sikamika 2015. 02. 2. hétfő 15:29
jol ki kurt vele!!!
#6 zsuzsika 2015. 02. 1. vasárnap 09:04
Nem szeretem az erőszakos történeteket. De ez jó volt.Főleg a végén a csattanója.
#5 Andreas6 2013. 05. 11. szombat 14:49
Végre egyszer egy olyan történet, ahol a szemét alak - ha nem is elegendő mértékben - megkapja a magáét.
#4 maximus 2005. 01. 2. vasárnap 14:42
sajnalom hogy csak most olvastam el, nagyon jo tortenet, am a vege szerintem picit el lett sietve de azert nagyon is jo. csak igy tovabb
#3 Hoz_Hun 2003. 03. 5. szerda 13:08
Ez jó volt. Tetszett.
#2 lala67 2002. 02. 1. péntek 07:48
ez már valami.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?