A+ A-

Büntetés

Tegnap megint nagyon felhúzott. A héten már másodszor. Úgy döntöttem, ezért "megbüntetem".
Épp a zuhany alatt állt, mert befejezte a tornázást. Kihasználtam az időt és az alkalmat az előkészületekre. Fogtam egy nagy fürdőlepedőt és leterítettem vele az ágyat - miután minden ágyneműt elpakoltam róla. A köntösömből kihúztam az övet. Levetettem a ruháimat és egy törölközőt csavartam a derekamra. Kikészítettem az éjjeliszekrényre a síkosítót. Aztán vártam, hogy fejezze a zuhanyzást.
Mikor kilépett a kádból, megfogtam a copfba fogott faját, kissé hátrahúztam a fejét ezáltal és mondtam neki, hogy most velem jön. A bőrén még itt ott gyöngyözött a víz és áradt belőle a citrus illat a tusfürdője nyomán. Más körülmények között, biztosan végigcsókolom a testének minden porcikáját, de most nem volt kedvem finomkodni.
A hálóba érve mondtam neki, hogy térdeljen az ágyra, közel a fejtámlához. A kezeit nyújtsa ki. Egyesével hozzákötöttem őket az ágytámlához a köntös övével. Milyen jó, hogy annak idején ilyet választottam! Miután meggyőződtem róla, hogy stabil a kötés és nem tudja kioldani, illetve a puncija környékéhez sem tud hozzáférni, elmondtam neki, hogy mire számíthat; meg fogom dugni. Addig dugom, míg csak a farkam fel bírom állítani. Amíg én pihenek, addig majd a különböző játékaink gondoskodnak arról, hogy ő ne tudjon pihenni.
Láttam rajta, hogy meglepődik. Korábban még sosem volt ilyen, hogy csak dugtunk. Eddig mindig az volt számomra a fő szempont, hogy neki jó legyen. Én csak másodlagos voltam. Na most nem. Most nem érdekelt, hogy neki jó lesz-e. Csak dugni akartam, amíg bírom szusszal.
Nézett rám, én meg levettem a derekamra csavart törölközőt. A farkam keményen állt - izgató teste és a helyzet megtette a magáét annak ellenére, hogy milyen lelki állapotban voltam.
Elvettem a síkosítót az éjjeliszekrényről és cseppenként nyomtam belőle a makkomra. A bal kezem ujjaival szétsimogattam a cseppeket, majd az ujjaimat megtöröltem a puncijában. Odatérdeltem a lábai közé és a hüvelyéhez illesztettem a farkam. Kicsit betoltam a makkom. Belemarkoltam a fenekébe, széthúztam a farpofáit és hirtelen tövig nyomtam bele a kemény péniszem. Feljajdult. Finoman rácsaptam a fenekére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 veteran 2014. 08. 21. csütörtök 08:17
Elmegy
#8 Rinaldo 2014. 08. 20. szerda 06:47
gyenge.
#7 listike 2014. 08. 20. szerda 05:40
Ez gyenge.
#6 papi 2014. 08. 19. kedd 18:19
Nem nagy durranás
#5 Sierra 2014. 08. 19. kedd 10:36
Ez most nem sikerült annyira jól szerintem. Nem árultad el, hogy mivel húzott fel, hogy büntetést érdemeljen, ráadásul...a büntetés után "illik" megbocsátani, tehát nem a nappaliban kellett volna aludnod, hanem vele.
#4 Arion 2014. 08. 19. kedd 09:23
Teljesen oké egy kis erőszak itt-ott. Főleg, ha ilyen kimerítő a bünti wink
#3 zsuzsika 2014. 08. 19. kedd 07:18
Gyenge.
#2 Andreas6 2014. 08. 19. kedd 06:21
Mi van? Mi az, hogy felhúzott? Mivel? És akkor sem kellene tárgyként kezelni valakit, akit különben szeretsz. Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2014. 08. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?