A+ A-

A nyaralás 3. rész - A zuhany alatt

Néztem feleségem ahogy kivonul a fürdőszobába. Utána mentem én is, ő beállt a nagy sarokkádba, s elkezdte magára engedni a vizet. Nekem nagyon kellett pisilnem, ezért könnyítettem magamon. Miközben a wcnél álltam néztem feleségem testét ahogy végig folyik rajta a zuhany vize. Mindig is tetszett testének minden porcikája, bár sosem volt vékony alkat, de arányos volt mindenütt. Nagy kerek fenék, melyek mindig felizgattak, imádtam simogatni gyúrni s csókolni. Igen nagy mellek, olyan szép bimbókkal amiket csak rajzolni lehet. Legalábbis nekem szépek, nagy kerek bimbóudvar ami izgatás közben a bimbóval együtt tud megkeményedni, s nagyra nőni. Befejeztem a kisdolgomat, s beálltam feleségem mellé a zuhanyba. Hátulról belecsókoltam nyakába s előre nyúlva megfogtam a melleit. Ő hátradőlt s hátra fordulva megcsókolt.
- Megmosom a hátad ajánlottam fel neki, s egy nagy adag tusfürdőt nyomtam a kezembe. Elkezdtem beszappanozni a hátát, végig simogattam habos kezemmel, egészen le a már leírt popsiig. Gyúrtam masszíroztam a fenekét, majd kétoldalt felsiklott kezem az oldalán s újra előrenyúlva melleit kezdtem masszírozni. Ő hátra nyúlt s megfogta már merev péniszem.
- Érzem ez már nem csak egy fürdés lesz - mondta elégedett mosollyal arcán kedvesem.
- Nem bizony - válaszoltam neki s megcsókoltam miközben egyre jobban gyúrtam melleit.
Ő pedig közben simogatta farkam, s halkan sóhajtozott.
- Gyere le kell mosnom a habot, s elvettem tőle a zuhanyrózsát.
Végig locsoltam testét a zuhannyal, s a vízsugárral játszottam testén. Először a melleiről mostam le a habot, s kicsit kőrözve izgattam a mellbimbóit a vízsugárral. Aztán a hasára, majd a lába közé irányítottam a vizet. Kicsit szétnyitotta lábait szabad utat engedve a sugárnak, hogy a punciját tudjam „lemosni”. Beállítottam a fejet, hogy kicsit erősebb legyen a sugár, s a csiklójára irányítottam. Ő lenyúlt s széthúzta kicsit a szemérem ajkait, hogy mindenhol jól tudjam izgatni a vízzel. Miközben a vizet folyamatosan a megfelelő helyre irányítottam lehajoltam s elkezdtem csókolni a melleit. Beszívtam a bimbókat, kicsit meg is haraptam. Éreztem feleségem egyre jobban felizgul, ezért leültettem a kád szélére s széttártam lábait. Ott csillogott előttem nedves puncija. Kicsit gyönyörködtem a látványba aztán elkezdtem nyalni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 08. 18. hétfő 17:48
Nem lett rossz.
#7 rockycellar 2014. 08. 17. vasárnap 13:45
közepes
#6 papi 2014. 08. 16. szombat 08:45
Nem nagy durranás
#5 listike 2014. 08. 15. péntek 07:55
Elmegy.
#4 Rinaldo 2014. 08. 15. péntek 07:44
jó.
#3 zsuzsika 2014. 08. 14. csütörtök 21:54
Közepes.
#2 veteran 2014. 08. 14. csütörtök 04:17
Rövid de nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 08. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?