A+ A-

Bájos Bajkeverő 5. hét

2013.12.31.
Az év utolsó előtti napja köszöntött, na meg persze Bogi. Reggel az ő csörgésére ébredtem. Sikerült elaludnom, és elfelejtenem, hogy azt ígértem a barátnőmnek, hogy elmegyek vele vásárolni.
Össze-vissza kapkodtam, azt se tudtam, hogy hol áll a fejem. Jól megvárattam szegényt, de végül sikerült elkészülnöm.
Odakint csípős hideg volt, de legalább sütött a nap. A ház előtti parkolóban várt járó motorral. Kaptam tőle egy pár perces fejmosást, persze nem komolyat, csak olyan Bogisat, persze így is sikerült egy kis bűntudatot ébresztenie bennem.
A plázához hajtottunk. Szeretett volna a pasijának egy pár kesztyűt venni, mert amije volt, az elszakadt.
Szokásához híven végig járt minden butikot legalább ezerszer. Az elején még élveztem a társaságát, és a boltokban nézelődést, de miután már két órát töltöttünk a megfelelő kesztyű megtalálására, kezdtem elfáradni. Mondtam neki, hogy nincs olyan, ami neki tetszene. A pasiját kellett volna elhívnia, nem engem. Végül is neki lesz a ruhadarab, nem nekem. Még csak nem is ismerem olyan jól, mint Bogi. Úgyhogy lövésem sem volt hozzá, hogy milyet válasszon.
Persze a sok kesztyű közötti kutakodás közbe volt idő arra is, hogy Boginak nézzünk ruhákat. Neki mindegy volt, hogy mit választ, mert minden jól állt rajta. Egyik boltból a másikba, egyik próbafülkéből a másikba tévedtünk.
- Ez szerinted? - egy szál fehér színű, kék ibolyákkal borított hálóingben állt előttem. Nagyon szexi volt. Végig néztem rajta, ő pedig mintha csak megérezte volna, közelebb lépett, megfogta a kezem, és a puncijához húzta. - Érzed? - kérdezte, miközben átnedvesedett ruhadarabjához szorította a kezem.
- Persze, hogy érzem - vágtam rá, kissé megszeppenve. Igen, megszeppenve. Elbizonytalanodtam, de ő határozott maradt. Kezemmel a punciját dörzsölgette, majd elengedett, én pedig egyedül folytattam.
Pillanatok alatt átázott az aprócska tangája, óvatosan félre húztam, és szőrtelen, selymes bőréhez nyúltam. Kezem végig húztam rajta, majd két ujjal a vájatába merültem, végig siklottam benne, ő pedig felsóhajtott. Közelebb húzott, és megcsókolt. Nyelve édesen tapadt az enyémre, és játszadozott vele. Én közben odalent egyre gyorsabb csuklómozgásba kezdtem, amire ő egyre szaporább levegővétellel válaszolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 12. 5. péntek 06:28
Ez jó lett.
#4 sztbali 2014. 08. 7. csütörtök 10:39
Nagyon jó.
#3 zsuzsika 2014. 08. 7. csütörtök 07:38
Jó.
#2 Rinaldo 2014. 08. 7. csütörtök 07:29
szuper jó.
#1 Törté-Net 2014. 08. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?