A+ A-

Éjféltől késő délutánig

Azt, hogy Triola* egy erotikus őstehetség, csak a harmadik menetnél kezdtem megsejteni. A rendes repertoár szerint indítottam, először a nyelvemtől kapott becézéssel hoztam megfelelő hangulatba. (Mindig így szoktam, meg most nekem is kellett egy kis idő, hogy igazán beleéljem magam a dologba). Az előző napot Esztergomban töltöttem, a szép nap megkoronázása volt a "Veled, Uram!", Szörényi - Bródy új rockoperája. Az elvesztegetett időt viszont be kellett hozni. Szorított a határidő, így egész nap gályáztam a képernyő előtt ülve. Egyedül voltam a lakásban. Fordítottam, a regenerációs szünetekben meg kimentem a konyhába és főztem. Iszonyú mennyiségű kaját készítettem: tejberizst, pulykatokányt meg gyümölcslevest. Késő estére lettem kész, lehűtöttem gyorsan vízfürdőn és elraktam a frizsibe mindent a hazajövőknek. Gyors zuhanyozás és már rohantam is. Épphogy csak kiértem az Erzsébet térre, és a fáradtságtól végigaludtam az utat, a busz meg szépen elvitt Triola dunaparti városába.
Na aztán a nyelvlecke után már én is elértem az üzemi fordulatszámot, és elkezdtem. Fantasztikus volt, mint mindig, a legelső behatolás, kamaszos örömmel súgtam a fülébe: 'Most már a szeretőd vagyok!' Triola sima és gömbölyded mindenütt, feszes fenekén, ahogy mondani szokták, szét lehetne nyomni a bolhát. Puha szép barna haja van, zöld macskaszeme, és különlegesen finom és bársonyos a bozontkája. Kellemes síkos meleg fogadott Tri selymes ölében, és éreztem egy - két ígéretes szorítást is. Bár ezt csak olyan bemutatkozás - félének szántam, azért eltartott jó hosszan, és Tri élvezte is, kipirult, mozgott is kicsit, de hát ez a legelső volt köztünk... Aztán eljutottam a végére, és a fülébe leheltem a kérdést: "Beléd élvezhetek?" Két heves bólintással felelt, és szorosan rámtapadt. Hatalmas erővel spricceltem belé, hihetetlenül jó volt ez a kirobbanó erejű kielégülés. Ő meg együtt ringatózott velem, örült az örömömnek.
Megint megtöltöttem a poharainkat pezsgővel. (Remek hideg volt, mert mindhárom palackot megfagyasztottam a mélyhűtőben, így aztán a vastag törülközőbe csavarva még jegesek voltak, amikor a taxival kiértem Triola nyaralótelepi kicsi házához). Aztán visszafeküdtem, és ő látható örömmel vette tudomásul, hogy még mindig harcrakész vagyok, és meglehetősen beindulva fogadta, amikor újból belesiklottam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 11. 2. vasárnap 13:07
Jó.
#6 platonix 2002. 04. 19. péntek 22:59
Király sztori! hol nőnek még ilyen pasik?;-))
#5 Joska 2002. 04. 18. csütörtök 00:09
Tetszett, de ez nem lehet véletlen, ez én vagyok... ;-)) Lopáááás! :)
#4 newbie #111 2002. 04. 17. szerda 22:45
100/95
#3 TTT 2002. 04. 17. szerda 15:09
Mi a szösz az az Alexander plató?
Vmi új kisteherautó :-) ?
#2 Pety 2002. 04. 17. szerda 08:09
az elmult napok legjobb története
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?