A+ A-

Jaj Lajos bácsi

Az őszi almaszedésnél történt. Apám segítségül hívta két barátját. Egy szobában aludtunk két ágyon. Én egyedül, ők meg hárman szűkösen a két személyesre kinyitott kanapén.
Nehezen is férhettek el, mert első este sokáig hallottam mocorgásukat és sóhajtozásaikat mire elaludtam. Reggel elég elgyötörten is ébredtek, de nem panaszkodtak a szűk hely miatt. Sőt mintha azt mondogatták volna, hogy jó volt újra összebújni egy kicsit.
Második este a haverokkal elcsatangoltam és később, már ágyba bújás és villanyoltás után érkeztem meg. Kicsit zajos voltam a vetkőzésnél és a mosdásnál. Mondták is, hogy feküdjek már le mert ők is aludnának már.
Betakarództam és félálomban voltam, mikor hallom, hogy Lajos bácsi apámnak dicsérni kezdte a testem szépségét, és fenekem gömbölyűségét. Géza bácsi meg azt mondta biztosan alszom már és kezdjük el a mókát. Na erre kinyílt a fülem és lestem ki a takaró alól. Érdemes volt leselkedni azt mondhatom.
Géza bácsi kilépett az ágyból és mutatta kéményen álló farkát és azt kérdezte kinek a seggét tisztelje meg elsőre? Erre azok mindketten az ágy szélére csúsz-
tak és kipucsították a feneküket. Géza bácsi valami krémet nyomott az ujjára és felváltva dugta az ujját a fenekekbe. Nem sokat pepecselt, úgy látszott be vannak járatva azok a lyukak rendesen. Úgy látszott, mint házigazda apám elsőséget élvezett, mert ő kapta az első döfést. Nem mutatott semmi fájdalmat.
Sőt, halk sóhaj és élvezetes nyögéssel nyugtázta a nagyfejű fasz simogató behatolását. Meg is lepődtem, mert ha én a saját ujjamat próbáltam bedugni a fenekembe igen csak nehezen ment és fájt is egy picit.
E közben persze az én faszom is meredezett amit sűrű simogatással, húzogatással igyekeztem megnyugtatni, persze a többiek figyelése lassította a vele való foglalkozásom.
Náluk is megtörtént a váltás és most Lajos bácsi fenekébe döngölte Géza bácsi a keményen álló faszát. Most megfigyelhettem, hogy apunak is jó nagy méretes fasza van, mint Géza bácsinak de a Lajos bácsié sokkal kisebb és vékonyabb is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 11. 19. szerda 07:12
Nem lett rossz.
#6 deajk2008 2014. 11. 10. hétfő 11:51
nagyon jó ez az én világom
#5 zsuzsika 2014. 08. 6. szerda 15:37
Nagyon gagyi.
#4 veteran 2014. 08. 6. szerda 11:55
Nem az én világom.
#3 papi 2014. 08. 6. szerda 07:59
Gagyi
#2 Rinaldo 2014. 08. 5. kedd 06:05
jó.
#1 Törté-Net 2014. 08. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?