A+ A-

Az első meleg kaland - kétféle szemszögből

Sziasztok, egy megtörtént eseményt szeretnék elmesélni, kissé rendhagyó módon, minkét szereplő szemszögéből. (Az egyik főszereplő természetesen én vagyok, a történetet a másik szemszögből pedig kimerítő részletességű beszámolók alapján bátran megírhatom.) A történetek minden lényeges mozzanata valós eseményeken alapul.
Kezdjük az én saját történetemmel:
Az eset tavaly történt meg velem, akkor voltam 23 éves. Úgy gondoltam, keresni kellene egy barátot, akivel jól érezhetem magam a szó szoros, és átvitt értelmében is. Amolyan „barátság extrákkal” dolog érdekelt. Regisztráltam egy meleg társkereső oldalra, ahol sok emberrel megismerkedtem, de végül egy ismerkedés sem fordult komolyra. Aztán kaptam egy levelet egy 17 éves sráctól. Több levélváltás után végül is jobban megismerkedtünk, sokat beszélgettünk, sok dolgot megtudtunk egymásról. Mint az a történet elejéből következik, a beszélgetések hamar rátévedtek a szex témájára is. Az elején kissé szégyenlős volt, de nagyon jókat beszélgettünk a sikamlós dolgokról. (olyankor rendszerint igen hamar szűkös lett a hely odalent a nadrágomban) Ahogy egyre csak beszélgettünk esténként, felvetettem, mi lenne, ha kivennénk egy szobát egy éjszakára és jobban „megismerkednénk” egymással. (a fővárosban működnek ilyen szolgáltatások) Az elhatározást hamar tett követte, meg is beszéltünk egy hétvégét, amikor végre személyesen megismerhetjük, sőt, meg is kóstolhatjuk egymást. Miután találkoztunk, hamarosan át is vettük a szobát, ami meglehetősen kellemes volt, szép berendezés, ahogy kell. Miután elrendezkedtünk, beszélgettünk kicsit, láttam rajta, hogy feszélyezve érzi magát, ezért elkezdtem húzni az agyát, mondva, jobb lesz neki, ha legyőzi a zavarát, és ő teszi meg az első lépést. Átgondolta a hallottakat, majd felállt, odalépett hozzám, és elég durván megcsókolt. A helyzet kissé furcsa volt, de aztán hamar feloldódott a dolog, mikor rájött, hogy élvezi ezt az egészet.
Miután túl voltunk a „megismerkedésen” mindketten elmentünk lezuhanyozni. Én voltam az első, aztán egy boxeralsóban vártam, hogy ő is végezzen. Mondanom sem kell, nem nagyon fértem el a nadrágban, mikor megláttam, ahogy kijön a zuhanyzóból, olyan merevedésem volt, mint nem sokszor azelőtt. A kis technikai szünet után az este elég finoman telt mindkettőnk számára.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 26. szerda 06:15
Nem lett rossz.
#4 deajk2008 2014. 11. 10. hétfő 11:43
nekem nagyon tetszett, jó volt, imádom a homoszexet....
#3 zsuzsika 2014. 07. 29. kedd 08:23
Közepes.
#2 Rinaldo 2014. 07. 29. kedd 06:08
Elmegy.
#1 Törté-Net 2014. 07. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?