A+ A-

Bájos Bajkeverő 4. hét

2013.12.24.
Az élet mindig hoz váratlan eseményeket, és néha megadja azt, amire mindig is vágytunk. Nemsokára itt a karácsony, az év legjobban várt ünnepe, én viszont már egy nappal előtte megkaphattam azt az ajándékot, ami oly rég vágytam.
Délelőtt kilencre jött értem Bogi. Megkért, hogy tartsak vele bevásárolni, mert még pár apróságot meg kell vennie karácsonyra. Az elmúlt pár napban nemigen beszéltünk, kicsit elhanyagoltam, ami miatt mérges is volt rám. Ákos minden szabadidőm leköti, amit nem is bánok, mert minden pillanatban rá vágyom. Ő életem első, igazi nagy szerelme. Végre boldog vagyok. Igazán boldog.
Az egész délelőttöt a városban töltöttük. Ebédre értünk hozzájuk haza. Csak ketten voltunk, mert a barátja bevállalt egy plusz melót, és 1 napig távol lesz.
Ebéd után megbontottunk egy üveg vörösbort, és becsomagoltuk az ajándékokat. Mire végeztünk velük, az üveg kiürült mi pedig berúgtunk. Persze egyikünk sem bánta. Bogi felajánlotta, hogy aludjak nála. Ez jó ötletnek tűnt, mert legalább nem kellett részegen az utcán bolyonganom. Megbontottunk még egy üveggel, és beültünk a tv elé. Nem nagyon néztük, inkább csak kapcsolgattuk. Belemerültünk a beszélgetésbe, abba, hogy megálmodjuk milyen életünk lesz Londonban. Ő is nagyon várja már. Elege van az itteni életből, abból, hogy ugyan dolgozik, de pénze még sincs belőle. Annyit keres csak, amennyi a megélhetésre elég, de házra, utazásra, gyerekre nem. Hozzám hasonlóan ő is szeretne gyerekeket, méghozzá egy-két éven belül. Remélem az enyémek apja Ákos lesz. Odakint nagyon jó életünk lesz. Szeretném, ha ő lenne a gyerekeim apja, együtt nevelnénk fel őket, és öregednénk meg. Minden gondolatom körülötte forog, és arról álmodozom, hogy örökké együtt leszünk. Lehet, hogy butaság, de másképp nem tudom elképzelni az életemet, csak vele.
Boginak is meséltem róla. Örül, hogy végre van valakim, és boldog vagyok.
Az egész délutánt átbeszélgettük, és mire észbe kaptunk már este kilenc is elmúlt. Gyors lezuhanyoztunk, majd ágyba bújtunk, és akkor olyan történt, amit csak a legvadabb álmaimban mertem elképzelni. Bogi a paplan alatt elkezdte a testem simogatni. Végig simította a lábaim, hasam, mellem, majd a puncim. Meglepődve néztem rá, és láttam a tüzet a szemében. Lerántotta rólam a takarót, meztelenre vetkőztetett, majd ő is azzá vált. Sose hittem volna, hogy erre valaha sor kerül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 12. 5. péntek 06:29
Nem rossz írás.
#6 sztbali 2014. 07. 29. kedd 18:18
Élvezetes írás. Nagyon jó sorozat és látom a változást a főszereplőn, amitől életszerű a történet és ezért került a kedvencek közé. Folytatást!
#5 Rinaldo 2014. 07. 29. kedd 11:55
Megint jól megbaszták a kis ribancot.
#4 zsuzsika 2014. 07. 29. kedd 08:57
Jó.
#3 gyuri0926 2014. 07. 29. kedd 08:48
Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy mikor eljön a halál pillanata, akkor sosem azt bánjuk meg, amit megtettünk, hanem azt, amit nem. Ez elég fura. Részben igaz, és részben nem,

Honan tudod ? Meghaltal mar ???
#2 papi 2014. 07. 29. kedd 05:06
Jó mint a többi.
#1 Törté-Net 2014. 07. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?