A+ A-

Bájos bajkeverő 3. hét

Egész délelőtt azon agyaltam, hogy mit mondjak Zsófinak? Azt tudtam, hogy mit akarok. Ákost, aki az üzimre már nem válaszolt. Reméltem, hogy Zsófi fog segíteni. Szar érzés, mikor az egyetlen esélyed a legnagyobb ellenséged marad. Még nem tudtam mit kéne kitalálnom. Az agyam ezerrel járt, de egy épkézláb ötletem sem támadt. Olyan kell, ami hihető, amit Ákos is elhisz. Aztán végül eszembe jutott egy ötlet. Imádok fotózni, a suli alatt rengeteg versenyen indultam, amik közül a legtöbbet meg is nyertem. Bár az utóbbi pár hétben nem volt időm a szenvedélyemnek élni, mert rengeteg egyéb elintéznivalóm akadt. Imádom a természetet járni, különös pillanatokat megörökíteni. Talán a fotózás az egyetlen, amit legalább annyira élvezek, mint egy jó dugást. A szex, az orgazmus a legfantasztikusabb érzés az egész világon. Tuti ezért is lettem a rabja, és függő. A fotózás is nagyon jó érzés. Felszabadít, kikapcsol, megszűnnek körülöttem a problémák, és csak a pillanat marad. Pont, mint a szexnél. Fura, hogy mennyire hasonlít a kettő. Persze lehet, hogy csak én látom így.
Ebédre bedobtam egy szendvicset kakaóval, és elindultam a felső tói parkba. Oda beszéltük meg Zsófival a talit. Viszonylag nyugodt, és eldugott hely. Nyáron tele van élettel, de ilyenkor csak páran vannak. Futók, kutyát sétáltatók, biciklisek, és egy két romantikázó fiatal. A park meseszép. A város szélén van, egy tóval a közepén, ami nem túl nagy, de gyönyörű. Fűzfák lógnak a vízébe, a háttérben ott a nagydomb, amit gyerekkoromban imádtam megmászni. Az egész park fákkal, ösvényekkel borított, de mégis rendezett. Sárga térkővel van kirakva az ösvény, mely mellet végig padok vannak, és az egész kicsit olyan, mint egy labirintus. Állítólag az egész ösvény hossza, az összes kisebb, nagyobb utat is számolva 4,6km hosszú. Érdemes az egészet bejárni, mert minden szakaszon található kihagyhatatlan látnivaló.
Igazi csípős hideg fogadott odakint. Az ég borult volt, és úgy tűnt, hogy bármelyik pillanatban leszakadhat. A park egy kilométerre van a lakásunktól, laza sétával negyed óra. Míg odaértem az agyam egy pillanatra sem állt le. Járt ezerrel, és dolgozott egy hiteles sztorin. Zsófi az első padnál várt. Állt mellette, a telefonját birizgálta. Láttam rajta, hogy nem szívesen talizik velem, de eljött, ami reményt adott számomra. Nem haverkodtunk, én egyből a lényegre tértem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 12. 5. péntek 06:53
Jó a történet.
#7 veteran 2014. 08. 4. hétfő 11:50
Jó.
#6 Rinaldo 2014. 07. 29. kedd 11:33
jó.
#5 papi 2014. 07. 23. szerda 22:45
Nekem tetszik,várom a folytaást.
#4 rockycellar 2014. 07. 23. szerda 20:09
Egész jó lett lehet folytatni nyugodtan
#3 sztbali 2014. 07. 23. szerda 13:52
Nagyon jó.
#2 zsuzsika 2014. 07. 23. szerda 07:31
Közepes.
#1 Törté-Net 2014. 07. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?