Nyár az öcsivel és az uncsival 2. rész

Szavazás átlaga: 6.47 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2018. július 26.
Hossz: 15 156 karakter
Elolvasva: 5 070 alkalommal
Másnap reggel, igaz korábban ébredtem, mint a fiúk, de még így is sikerült körülbelül délig aludnom. A Nap az ablakon keresztül már – már szinte égeti a hasamat. De a "kora reggeli"
k
alf
ín
alf
melegről egyből elvonja a figyelmemet az öcsi és az uncsi látványa, akik édesen szunyókáltak még rajtam fekve, keresztül – kasul. "Meg ne mozdulj! " Parancsoltam önmagamnak gondolatban. Mint mikor a
k
alf
is
alf
ku
alf
ty
alf
ád
rajtad fekve alszik el. De akármennyire is gyönyörködtető volta két meztelen fiatal test látványa, nem bírtam már tovább. Melegem volt, izzadtam és már
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rített
a szokásos reggeli rutinom, hogy keljek ki az ágyból. Igyekeztem minél óvatosabban leemelni magamról őket. Nem sikerült. Mind ketten nyöszörögve és szerte szét nyújtózkodva ébredtek fel.
– Még korán van! – Motyogta uncsi. Eközben én sikeresen kimásztam az ágyból, majd egy bocsi és egy – egy arcra puszi mellett, majd azonnal ki topogtam a szobából. Első utam a fürdőszoba volt. Egy kis frissítő gyors zuhany után pedig a konyha, ahol kávé készítés közben az azelőtti nap estéjéről gondolkodtam. Be kell vallanom, egyszer kétszer azért elszörnyülködtem magamon, hogy mit is tettem. Hiszen az öcsémről és az unokaöcsémről van szó. De amikor bele gondoltam abba, hogy mekkora élvezettel és boldogsággal töltött el a velük való együtt lét, ez a rossz gondolat el is inalt. A medence mellett szürtyölgettem el a kávémat egy szál cigi kíséretében, ami körülbelül 10-15 peric is elhúzódott. Imádom azt az érzést, mikor a nap az egész testem melegíti, bár nem sokáig bírom, mivel nem bírom a meleget. Felpattantam a nyugágyról, majd egyenest a szoba felé vettem az irányt. Úgy voltam vele, hogy jobb, ha most kelnek fel, így időben eltudunk készülni és mire elmegy ez a nagy meleg, idulhatunk is a partra. Belépve a házba egyből megcsapta a fülemet egy bizonyos hang, ami a szoba felől jött. Csak elmosolyodtam, hisz tudtam, hogy mi ez. Az ajtóba érve nem meglepve láttam, amint az uncsi az öcsin fekszik, még mindig teljesen meztelenül és szinte majd felfalják egymást.
– Jó reggelt fiatalok! – Szóltam oda, de nem kaptam egyből választ. Csak miután elő kaptam egy nadrágot és egy pólót álltak le és figyeltek rám.
– Neked is! – Jött vissza a köszönés, majd folytatták, amit elkezdtek.
– Azért csak óvatosan ám fiúk! Estére is hadjatok valamit. – Kacsintottam rájuk majd ki is mentem ismét a szobából. Gondolom senkivel nem kell ismertetni a szitut. Amikor belekerül a gépezetbe, egy darabig nem bírsz leállni. Tudtam jól, hogy most, hogy már egyikőjük sem szűz, szerentének együtt is szórakozni egy kicsit. A hangok és az elmesélésük alapján ez igen csak jól sikerült. A dálutánunk hasonlóan telt, mint a tegnapi. Kivéve persze azt, hogy már nem fogtuk magunkat annyira vissza. Mivel itt senki sem ismert minket, bátrabban váltottunk csókot és öleltük át egymást, nem törődve a töbeggel. Néha persze el-el kaptunk egy két csípősebb megjegyzést, beszólást. De valahogy nem izgatott minket. Viszont ami nem tetszett nekik az az, hogy én megismerkedtem egy sráccal, akin egy LMBT tetoválás díszelgett. Nem volt az a tipikus álom pasi, inkább átlagosnak, de kiemelkedően aranyosnak mondanám. Rövid barna haj, barna szemek, napbarnított bőr és tőlem egy fejjel magasabb. Amikor kicsit odébb mentem a fiúval, észre vettem, hogy a két srác minket bámul szúrós szemekkel. Mit is mondhatnék, nem vagyok egy jó kisfiú és imádom húzni az embereket ezért lesmároltam a fiút. Öcsi és Uncsi azonnal oda is jöttek hozzánk meglehetősen mérges és duzzogó stílusban. A fiú először nagyot nézett, hogy miért támadja őt le két kis gyerek, majd mikor elmondtam neki, hogy mi a helyzet először mégjobban meglepődött, majd megvonta a vállát.
– Végülis, én apám testvérével veszítettem el a szüzességemet! – Jelentette ki vicces hangnemben. Ez a nap is istenien telt. A fiúk ekkor már kevesebbet ittak és nem is olyan erős italokat. Újdonsült barátunk elmondta, hogy még sosem volt dolga tőle fiatalabb fiúval. Öcsi kapva a lehetőségen a nyakába kapaszkodott és lesmárolta. Ekkor persze én néztem nagyot és egy hatalmas féltékenység felhő kezdett el gyülekezni körülöttem. Uncsi ezt meg is jegyezte.
– Nocsak nocsak. Nem tán féltékeny vagy, báttyus? – Az utolsó szót igen csak megnyomta.
– Mi? Dehogy is?! – Védekeztem azonnal, de végülis be kellett látnom, hogy csak a tesóim, nem a szerelmeim. Nem járunk, csak dugunk, így nem volt okom féltékenykedni. A nap további részében így négyesben szórakoztunk. Ettünk, ittunk, táncoltunk, úsztunk, meg mindent amit csak csinálni lehetett. Bele értve persze egy egy kissé pikánsabb dolgot is. A nap végén, körülbelül olyan este 9-10 körül, mikor már indultunk haza, felajánlottuk neki, hogy tartson velünk, de nemet kellett mondania. Kissé rosszul esett, de egyrész örültem is, mivel ismét csak az enyém a két fiú egy hosszú éjszakára. Már alig bírtunk magunkkal. Olyannyira, hogy az ajtón belépve öcsi és uncsi egyből egymásnak estek.
– Fiúk, várjatok meg az udvaron, mindjárt jövök. – Egymást majd felfalva lépegettek ki egészen a medencéig. Én azonnal le is dobtam magamról minden ruha darabot, majd elővettem három pohárkát és egy üveg vörös
b
alf
or
alf
t
, majd kivánszorogtam én is a medencéhez. Ekkor már ők is teljesen meztelenek voltak. Uncsi a medencében lebegett, míg öcsi a szélén ült a lábát a vízbe lógatva és beszélgettek.
– No mi a manó? Hogy hogy csak beszélgettek? – Meglepődve láttam, hogy bár teljesen meztelenek és az előbb még egy külön világban voltak, most csak mint két srác beszélgetnek. Leültem öcsi mellé és töltöttem mindenkinek az italból.
– Épp arról beszélgettünk, hogy milyen jó, hogy ez így össze jött, mármint az hogy hárman eljöhhetünk és hogy, na szóval ami tegnap este történt. – Kezdte el öcsi, majd koccintottunk és kortyoltunk egyet, s aztán uncsi folytatta a monológot.
– Bármi is történjék, nagyon jól érzem magam veletek. És bár tudom, hogy nem járhatunk egymással, chö... anyuék ki is tagadnának minket – Jegyezte meg kissé cinikusan. – ... de én szeretném, ha a hármunk közötti kapcsolat megmaradna ilyennek. – Ekkor tudatosult bennem, hogy nem csak a szexuális élet gyönyöreivel, hanem a velük együtt járókkal és a köztünk történtek következményeivel és folytatásával is elkellene velük beszélgetnem.
– Fiúk, tudjátok jól, hogy imádlak titeket... – Ekkor uncsi elém lubickolt, a térdeimben kapaszkodva felemelte magát és megcsókolt majd az ölömbe ült. Én átkaroltam őt a derekánál, míg ő a nyakamon fonta át a karjait. – ... de azt tudjátok ti is nagyon jól, hogy ez nem tarthat örökké. Előbb vagy utóbb találunk valakit, akivel talán leélhetjük az életünket. Nem mellesleg ki tudja hova vet majd minket a sors... – De ekkor észre vettem, hogy nagyon elszomorodtak. Vettem egy mély levegőt majd váltottam. – ... de tudjátok mit? Ne is besézljünk most erről! Itt van még ez az éjszakánk és a holnapi haza útunk, no meg még egy pár nap, amit itt töltünk. Élvezzük ki ezt a kis időt és tegyük minnél szebbé és emlékezetesebbé! – Erre bekortyoltam a poharamban maradt
b
alf
or
alf
t
és egyből az uncsi ajkaira cuppantam. Ő azonnal elkezdett a hajamban turkálni, míg öcsi bedobta magát a vízbe és a farkammal kezdett el játszani először a kezeivel majd végül a szájával is.
– Csináljuk itt kint! – Szólalt fel uncsi a csók alól, majd a telefonja után nyúlt és betett egy kellemesebb hangvitelű zenét. Ezután teljesen az ölömbe ült és úgy folytattuk a csókolózást.
– Hé! – Öcsi azonnal fel is háborodott.
– Bocsi! – De uncsi ezúttal úgy tűnt, hogy ki akar sajátítani. Öcsi megfogta uncsi derekát majd rászólt.
– Told ide a segged! – Uncsi azonnal hátrébb is nyomta a fenekét, így öcsi azt elhalmozhatta csókjaival. Engem közben annyira elragadott a hév, hogy egy kicsit erősebben markoltam bele uncsi hátába mint azt kellett volna. Fel is szisszent, de mintha mi sem történt volna, folytattuk amit elkezdtünk. Kicsit hátrébb nyomtam uncsit.
– Feküdjetek a nyugágyra! – Adtam ki a parancsot, mire ők azonnal teljesítették is azt. Egymás mellett feküdtek és smárolni kezdtek. Én először öcsi testét szúrtam ki magamnak. Fiatal puha bőre teljesen lázba hozott. Lágy csókjaimmal először a nyakát, majd lejjebb haladva a mellkhasát kényeztettem. Eközben egyik kezemmel símogattam, ahol csak értem, míg a másikkal uncsi testét kényeztettem. Öcsi hasán egy kicsit tovább elidőztem mint ahogyan azt terveztem. Ezt ő azonnal tudtomra is adta és egyik kezével lejjebb nyomta a fejemt egészen a már igen csak ágaskodó tagjáig. Nem tököltem tovább és azonnal a számba vettem ízletes és gyönyörű péniszét. Teljesen a számba engedtem, arcomat amennyire csak tudtam az ágyékába nyomtam, majd mint a vákumm szippantottam rá a nemes tagra. Mikor kivettem a számból, hatalmas cuppanó hang kísérte azt. Ezután a heréit kezdtem el szívogatni végül belefogtam az orális kielégítésbe. Uncsi belevalóságát bizonyítva ráfeküdt az öcsire és kezével a testük között a farkukat kinyomta. Mivel lábuk szét volt téve, ezért kényelmesen hozzá fértem mind a két fiúhoz. Hol az egyiket, hogy a másikat kényeztettem a számmal. Röpke pár perc után áttértem uncsi fenekére, majd az ott eltöltött szintén alig 1-2 perc után támadt egy ötletem.
– Fiúk, mi lenne ha ketten dugnátok meg? – A két srác szeme azonnal felcsillant. Először fenséges módon ajkukkal és nyelvükkel ízlelgették hátsó felem minden egyes centijét, majd egyszer csak megálltak.
– De mégis hogyan? – Kérdezte öcsi, mire feltápázkodtam és a megfelelő pozícióba fektettem őket. Egymással ellentétes irányban, úgy, hogy a farkuk össze érjen. Remélem érthető, hogy mire gondolok.
– Ezt élvezni fogjátok! – Jelentettem ki, majd föléjük terpesztettem. A két farkat össze fogtam és a nyílásomhoz helyeztem. Mivel én már mondhatni "átjártabb" vagyok, valamint a méretük is pont megfelelően "kicsi" ezért relatíve könnyedén engedtem magamba kettejüket. Mind ketten hatalmasat nyögtek.
– Mozogjatok bennem ellentétesen! – Kapták a következő parancsot, majd ismét szót fogadva bele is kezdtek. Mind hárman önfeledt nyögésbe és sóhajtozásba kezdtünk, nem is törődve azzal, hogy esetleg valaki meghallhat minket, mivel kint vagyunk. Még sosem volt bennem ezelőtt két fiú egyszerre, így ez, akár csak számukra, nekem is egy új érzést nyújtott. Viszont sajnos, vagy nem, de nem tarthatott sokáig. Nem akartam, hogy így élvezzenek el, ezért leszáltam róluk. Arra vártam, hogy majd felháborodnak, de annyira el voltak öntve
m
alf
ám
alf
or
alf
ra
alf
l
, hogy csak hátra hajtott fejjel sóhajtoztak és markolászták önkmagukat.
– No és most itt szépen helyet foglalok... – Ültem le az egyik kerti székre, majd töltöttem magamnak egy kis
b
alf
or
alf
t
. – ... és szépen végig nézem, ahogy megdugjátok egymást! – Íme itt a harmadik parancs. Imádtam nézni a fiatal, hamvas testüket. Nem volt semmi ellenvetés, uncsi azonnal rá is ült a még fekvő öcsire és elkezdett rajta lovagolni. Csípő technikája a legjártasabb lányokéval vetekszik, ezt bizton állíthatom. Öcsi eközben végig az uncsi fenekét markolászta. Viszont már nem bírta sokáig. Talán még két percbe sem telt, mire uncsi lemászott róla és a hasára engedte az isteni nedüt. Ezt követően öcsi lenyalta róla, majd egy rövidebb csók keretén belül elosztották és lenyelték az adagjukat. Uncsi azonnal
k
alf
ut
alf
ya
pózba helyezte öcsit, majd se szó se beszéd, belevágott a következő körbe. Uncsi az előbbivel ellentétben gyorsabb tempóra váltott.
– Szóval így, már tudom, hogy ki az inkább aktív és ki az inkább passzív! – Szólaltam meg, miközben a boromat szürcsölgettem és önmagam markolásztam. Öcsi nyögései most valahogy jobban tetszettek mint tegnap. Bele jött a kis tesókám rendesen a dologba. Ismételten alig 2 perc telhetett el, mire uncsi ráélvezett öcsi hátára. Egyetlen nyalintással lenyalta róla, majd mutató ujjával intett nekem. Oda is mentem és egy csókkal, akár csak ők ketten az előbb, elosztottuk az adagot.
– És most én jövök! – Öcsit a hátára fektettem. Ujjaimat végig húztam a nyílásán, majd tövig belé hatoltam és egy közepes tempóban kezdtem el dugni. Eközben uncsi, hogy ne legyen tétlen, öcsi fölé térdelt, le ereszkedett
k
alf
ut
alf
ya
pózba, majd egy igen csak meglepő kéréssel fordult felém.
– Ujjaz, amíg meg öklözhetsz! – Egy másodpercre én is és a szívem is leállt, majd elmosojodtam.
– Öklöt azért nem kaphatsz még, de az ujjazás ellen nincs kivetni valóm. Majd meglátom mennyit bírsz! – Két ujjal kezdtem, ami meglepően könnyen csusszant be. Öcsi és uncsi belső melegsége leírhatatlanul felizgatott. Öcsi már vadabbul rángatta a csípőjét, mint uncsi tette rajta ülve. Igyekezett minél jobban rám nyomni magát. Az idő teltével uncsi már a harmadik, majd a negyedik ujjamat is befogadta.
– Ti aztán nem semmi kis kölykök vagytok! – Jegyeztem meg, majd kivettem öcsiből a farkam.
– Mielőtt még annyira kitágulnál hogy eltűnjek benned. – Jegyeztem meg viccesen, majd egy határozott mozdulattal tövig benyomtam a
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
zban
lévő uncsimnak. Gyors tempóra kapcsoltam, s közben a fenelét paskoltam. Szegény kis öcsi már annyira kivolt, hogy az uncsival való csókolózáson és a farka kézzel történő kényeztetésén kívül másra nem tellett tőle. Nem is csoda, hiszen a reggel is kapott egy adagot. A napi kettő azért még van, hogy nekem is fárasztó. Uncsi akkorákat nyögött, hogy már komolyan attól tartottam, hogy valaki meghallja mit művelünk.
– Dugj meg! Dugj erősebben! – Kiáltott fel, a csók alól, mire én azonnal a szájára tettem a kezem.
– Ha nem hallgatsz, kikapsz! – Bár volt némi komolyság is benne, de legbelül éreztem, hogy uncsim élvezi a szigort. Viszont már én is közeledtem az elélvezéshez, ezért kivettem belőle. A két fiú tudták, hogy mi jön, ezért elém térdeltek és nyelvüket ki – ki nyújtva várták az adagjukat, ami meg is érkezett igen csak nagy mennyiségben. A szájukon kívül az arcuk is kapott rendesen. Azt lenyalták egymás arcáról, majd egy vadító smárral elosztották és lenyelték. Igen csak elfáradtunk, ezért behúzódtunk a nappaliba, betettünk egy filmet, majd egymásba, bújtunk. Én hosszában nyúltam el a kanapén. Uncsi elém feküdt, nekem háttal így a fenekét hozzám nyomva, s így ketten az öcsi ölébe helyetük a fejünket. Lefekvés előtt még egyszer orálisan kielégítettek, majd zuhany alatt én is őket, megjegyzem itt már igen csak kevés spermájuk maradt. Majd végül a tegnapihoz hasonlóan, én középen ők pedig rajtam fekve merültünk álomba egy kissé hosszadalmasabbra sikerült csókolózás után.
Másnap reggel a szüleink hívtak, hogy vissza kellene mennünk, mivel apumat hívták a munkahelyéről, hogy be kellene ugrania, ezért indulunk vissza németbe. Igaz kissé szomorkásan, de haza indultunk. Út közben persze nem maradhatott el a kocsiban a szex. Otthon megbeszéltük, hogy Uncsi nemsokára kijön hozzánk két hétre. Mondanom sem kell ennek nagyon örültünk, egyrészt mert folytathatjuk a mi kis kalandunkat, másrészt mert kint nem egy barátom van, akik melegek és reménykedtem abban, hogy egyetleg többen is kiélvezhetjük eme két remek fiatal test örömeit. Ez persze kicsit másképp sült el, mint ahogyan azt elterveztem. Ha szeretnétek ez is megoszthatom veletek :). Viszont a két hét eltelte után már nem volt több ilyen alkalom. Persze öcsivel még egy pár hónapog volt, hogy együtt töltöttük az éjszakát, nem is egyszer. De azóta már ő is kapcsolatban él, mint ahogyan uncsi és én is.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.47 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2019. január 10. 16:48
#3
Izgató a családon belüli szex, pláne ha homoszex 10p
1
a
A57L
2018. július 26. 03:39
#2
Továbbra is tartom,hogy közepes írás.
1
T
Törté-Net
2018. július 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1