A+ A-

Az új énem felfedezése

Írta: GeorgieH
Forrás: Literotica.com
Az ikrek születésnapja után, melyen Wendynek és a három üveg bornak nagy hatása volt rám, közel egy hétig sokkos állapotban voltam. A szégyenlős, illedelmes (de tényleg!) fiatal nő, aki még csak véletlenül sem mutatott magából semmit a férfiaknak, hirtelen különféle furcsa dolgokon kezdett gondolkozni.
Akárhányszor csak Dave szemeibe néztem és láttam, mit gondol arról a vad éjszakáról, reszketni kezdtem az izgalomtól. Akárhányszor csak a testvére rám szegeződő tekintetére gondoltam, ahogy Wendy és én egyre jobban kihívóakká váltunk, a reszketés csak még rosszabb lett.
Azokon a napokon erősen próbáltam megérteni, hogy mit érzek, hogy mi változott meg bennem. És miután végül sikerült rájönnöm mi történt, kénytelen voltam rávenni magamat, hogy el is higgyem...
Egészen egyszerű: maga a kihívás ténye - valami vadat és felszabadultat csinálni... és a legjobb, maga a gondolat, hogy meg fogom tenni. Amikor a férjem testvére úgy látott, és amikor a saját férjem annyira beindult a testvére rám szegeződő tekintetétől... szinte elvesztettem az eszemet. Felszabadította a vad részemet, ami egész életemben le volt láncolva. És a gyönyör, ami ebből fakadt, semmi korábban általam tapasztalthoz nem volt hasonlítható.
De miután sikerült ezt őszintén bevallanom magamnak, mi a fenét csináljak ezután? Egy részem egyszerűen tudta, hogy szeretnék valami ilyesmit újra megtapasztalni - de az öreg, szégyenlős részemnek gőze sem volt, mit kezdjen ezzel.
Annyira össze voltam zavarodva, hogy azt gondoltam, kezdek megőrülni - míg végül Dave megelégelte hirtelen hallgatásom és apró motyogásaimat, amikor elvesztem a gondolataimban. Az egyik éjjel leültetett és csak beszélt és beszélt, amíg végül bevallottam, mi jár a fejemben.
Amikor befejeztem a magyarázatot, szégyentől vöröslő arccal és mindent felülmúló zavarban, megdöbbenésemre felnevetett, hátralökött az ágyon, letépte a bugyimat és minden előjáték nélkül szeretkezni kezdett velem. Oké, megdugott engem.
És mennyei volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 07. 11. péntek 12:21
Olvastam már rosszabat is.
#7 feherfabia 2014. 07. 10. csütörtök 06:04
5P
#6 rockycellar 2014. 07. 9. szerda 08:37
nem olyan rossz
#5 zsuzsika 2014. 07. 9. szerda 08:36
Közepes.
#4 deajk2008 2014. 07. 9. szerda 08:21
így sajnos e mű nekem csak
5p lett, pedig minden jó e írásban, de ha több karakter lett volna benne akkor több szexjelenet is lehetett volna
de azért folytasd!...
#3 deajk2008 2014. 07. 9. szerda 08:19
ez nagyon jó lett
kár, hogy e műnek nem a duplája lett a jelenlegi karakterek száma
mert így az élvezhetőség rovására ment
#2 zoltan611230 2014. 07. 9. szerda 07:34
Jo
#1 Törté-Net 2014. 07. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?