A+ A-

Késő éjjel a medencénél

- Nem tudom elhinni, hogy ezt teszem - gondoltam magamban, ahogy ott álltam a félhomályban.
A vészkijárat halvány fényei gyengén megvilágították melegítőnadrágomat, trikómat, zoknijaimat és a tornacipőimet, amik már a padlón hevertek a férfiöltöző kellős közepén. Összerázkódtam, de nem a hidegtől, hanem az idegességtől, ami kezdett úrrá lenni rajtam.
- Csak úszom egyet - mondtam magamnak. - Ennyi az egész.
Este 9:15 volt, az uszoda 8:30-kor zárt be, és az utolsó kollégám boldog volt, hogy 9-kor távozhatott a munkából és hazamehetett. Nekem más dolgok jártak a fejemben, míg ők távoztak, türelmetlenül vártam a szokásos csacsogások és elköszönések végét, majd bezártam az ajtót mögöttük, miután feltálaltam valami hülye kifogást nekik, hogy miért nem megyek velük. De most csak én voltam itt és tudtam, hogy meg fogom tenni.
A melltartóm pántjait lecsúsztattam a vállaimról, és körbeforgattam az egészet, hogy kikapcsolhassam és a padlóra hulljon. Az ujjaimat a bugyim gumija alá dugtam, és kis csípőrázással letoltam, így az is csatlakozott a többi ruhámhoz a lábamnál.
Íme!
Most már meztelen voltam, a sötétben, a férfi öltözőben, egyedül.
Lenyúltam a fürdőruhámért, azon mélázva, hogy talán csak ott kellene hagynom, de volt egy konkrét tervem, ami ott fészkelt a fejemben azóta, hogy 6 hónapja elkezdtem itt dolgozni. Beleléptem a ruhába és felhúztam a csípőmön, a kezeimet átdugtam a pántokon és beletuszkoltam telt melleimet. Készen álltam.
Kisétáltam a medencéhez, a ruháimat magam mögött hagyva, szinte csalogatva valamilyen láthatatlan szellemet, hogy lopja el őket, és én ott maradjak a fürdőruhámban.
A medence nagyon csöndes volt, éles ellentétben az egy órával korábbi vízcsapkodások és nevetések hangjával. Csak félhomály volt az elsötétített, alacsony ablakok üvege mögött, melyek a medence teljes hosszában végighúzódtak, és tintafeketeség áradt a fenti üvegablakokból is.
A víz nyugodt volt, eltekintve a szűrőkből érkező alkalmi bugyborékolástól. Lemásztam a létrán a sekélyebb végében és megfeszültem, amikor a víz elérte a lábaimat és feszes fenekemet. Lassan elsétáltam a létrától, fokozatosan belemerülve a hűvös, tintakék vízbe, egy pillanatra lemerülve, hogy teljesen benedvesítsem a testemet. Ahogy kiemelkedtem a vízből, a fejemet ismét hátrahajtottam, hogy vállig érő, sötéten ragyogó hajam ne lógjon az arcomba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 07. 7. péntek 23:15
Nagyon jó.
#8 zsuzsika 2015. 01. 23. péntek 20:04
Jó. Egy nő ugyanúgy maszturbál ha szüksége van rá,mint egy férfi.
#7 veteran 2014. 07. 8. kedd 09:47
ELMEGY
#6 deajk2008 2014. 07. 8. kedd 09:19
nekem így csak 6p lett
de szerintem folytasd!...
#5 deajk2008 2014. 07. 8. kedd 09:16
szerintem elég jó lett
bár én nem vagyok annyira oda a sima maszturbálásért, de azért jó lett
nekem még a hosszával van bajom
de ez van
#4 zsuzsika 2014. 07. 8. kedd 07:59
Nem tetszett.
#3 papi 2014. 07. 8. kedd 05:19
Nem igazán tetszik, ez nem maszturbálás hanem önkínzás.
#2 Pavlov 2014. 07. 8. kedd 00:17
Egész kellemes!
#1 Törté-Net 2014. 07. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?