A+ A-

Orgazmusok

36 éves vagyok, és eddig azt hittem egészséges szexuális étvágyam van. A férjem külföldi munkájának ideje alatt az éhségem próbáltam mindenféle segédeszközökkel csitítani, de rá kellett jönnöm, olyan ez, mint a nagy tüzet öntözőkannával locsolgatni. Valamire jó, de az igazihoz rendes locsolócsőre van szükség.
Mondanom sem kell, hogy a skype-on történt beszélgetéseink jórészt szexuális töltöttségűek voltak, gyakori volt az egymás előtti maszturbálás.Amikor hazaért alig bírtunk egymással betelni. Viszont megváltozott valami. Bennem is és benne is. Új dolgokat akartunk mindketten. Egyre gyakoribb lett a popószex, ill. az egyéb eszközök bevonása. Rajongásig szeretem például, ha kiköti a kezem az ágy két végéhez, és kifeszítve várom, hogy azt tegye velem, amit szeretne.
Egyik ilyen alkalommal mellém térdelt, és azt mondja: „szopj”. Ez a kiszolgáltatott érzés a végletekig felhúz. Odaadóan szívom, nyalom, kényeztetem a farkát, mert tudom: utána jutalom jár. Eddig nem tudtam tövig bekapni a farkát, de már olyan kéjjel nyomom a fejem előre, hogy ezen még ő is megdöbben. Persze hamar felvette a fordulatszámot ő is. Rámarkol a hajamra, és úgy húzza a farkára a fejem. A szopástól olyannyira felizgulok, hogy a szabad végtagjaimmal tekergek mindenfelé, hátha megkönyörül rajtam, és az én pinám is kap valamit. Ha valamit nem jókor vagy jól csinálok, kiveszi a farkát a számból. Nagyon gonosz dolog! Bámulatos, hogy tudja felkorbácsolni a vágyat bennem az egekig! Könyörögnöm kell, hogy újra baszni kezdje a számat és hálás vagyok, ha újra bekaphatom. De egyre kínzóbb a vágy, hogy az én pinám is kapjon valamit. Vagy a nyelvét, vagy a farkát. A mellbimbóim ágaskodnak - vágynak a szája után. Lehajol. És megharapja a bimbómat. A farkával a számban a kéjtől felsikítok. Ívben megfeszül a hátam, annyira akarom még. És akkor szopni kezd ő is, a másik mellem pedig hevesen markolja. Alig vagyok eszméletemnél. Kiveszi a számból a farkát és otthagy. Neszeket hallok. Aztán érzem, hogy a mellbimbómra felteszi a csipeszeket. Hideg borzongás. Ahogy a pici súly legördül a mellkasomról, megremegek. Soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyire finom! Teljesen átadom magam neki, a bizalom 100%-os. Felhúzza a lábam, és közé fekszik. Remegve várom a száját. És végre rátapad a pinámra a forró, nyálas szájával. Nagyon gyengéden játszik a nyelvével. Ízlelget, csókolgat, mintha nem is a pinám, hanem a szám lenne. Majd nem abbahagyva két ujjával belém hatol és nem mozdul.
A hosszú várakozás után ennyi is elég. Sokáig tart az első orgazmusom. Remeg a testem, folyik a könny a szememből. Majdnem elájulok. Amikor érzi, hogy a remegés elcsendesül, odabújik hozzám és megcsókol. Simogat, szeretget. De nem oldoz el. Újra nyalni kezd. Finoman, lassan. De a keze most játszik, de nem csak a pinámmal. Kalandozik a keze a popóm felé. Érzem, hogy olajos a keze. Lassan a figyelmem elkalandozik, és már csak izgatottan várom, hogy az átélt finomság után mi jöhet még. Teljesen széttárom a lábam, mindenem kitárom előtte. Belecsúszik az ujja a popsimba. A következő pillanatban már én tolom a csípőm, hogy még mélyebbre tolja. De szinte azonnal ki is húzza. Megdorgál, hogy türelmetlen vagyok, ezért tovább kínoz, és csak izgat továbbra is. Valami síkos, hideg dolgot érzek. Nem tudom mi az, de már tolom is a csípőm. Felnevet. Azt mondja, ha jó leszek, megkaphatom. Fölém térdel és a számhoz illeszti a farkát. Mohón kapok utána, de a kikötött kezem miatt nem nagyon tudok mozogni. Megoldja ezt a gondomat, határozott, erős lökésekkel baszni kezdi a számat. A melleim hullámoznak a mozgástól, a csipeszekhez erősített súlyok simogatják a bőrömet és finomakat rántanak a mellbimbóimon. Sikítanék a gyönyörtől, ha a torkomat éppen nem egy fasz uralná. Megáll, és hagyja hogy csak szopjak átéléssel. Megdicsér, hogy ügyes vagyok, rászolgáltam a jutalomra. És visszatér a pinámhoz. Újra csókolózni kezd vele, közben az olajos-síkos valamit újra megérzem a popómnál. Nem tudom kontrolálni a mozdulataimat. Húzom rá magam a műfaszra. Még nem kapcsolta be, egyelőre a finom kéj áramlik át a testemen, miközben még mindig csókolgatja, nyalogatja a csiklómat. Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg. De nem szereti, ha követelőzök. Ezért még mélyebbre tolja a vibrátort. Elakad a lélegzetem. Az orgazmus nem szűnik. És közben újra csapást érzek a seggemen. De ez most nem a tenyere, hanem az ostort vette elő. Nem tudom hányszor csapott rám. Arra eszméltem, hogy újra mellettem fekszik és cirógat, dédelget. A műfasz nyugodtan pihen a popómban.
Tudtam, hogy még jár nekem ma valami egészen finom, de azt éreztem, hogy képtelen vagyok több orgazmust elviselni. Kimerültnek és fáradtnak éreztem magam. Megcsókolt és azt mondta, hogy már csak a gyönyörű kis pinácskám nem kapta meg, ami jár neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 honey85 2014. 07. 21. hétfő 18:51
Nagyon izgató!
#11 deajk2008 2014. 06. 19. csütörtök 15:01
megfelelő helysírású
#10 deajk2008 2014. 06. 19. csütörtök 15:00
jó a szex
#9 deajk2008 2014. 06. 19. csütörtök 15:00
10p
#8 deajk2008 2014. 06. 19. csütörtök 15:00
folytasd!
#7 deajk2008 2014. 06. 19. csütörtök 14:59
jó volt
#6 veteran 2014. 06. 19. csütörtök 08:26
Nagyon gyenge.
#5 gyuri0926 2014. 06. 19. csütörtök 07:37
Két fasz kell Neked is !
#4 zsuzsika 2014. 06. 19. csütörtök 07:26
Nem tetszett.
#3 papi 2014. 06. 19. csütörtök 06:09
Nem az igazi
#2 A57L 2014. 06. 19. csütörtök 05:42
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2014. 06. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?