A+ A-

Beszélgetünk...

Legemlékezetesebb szeretkezéseink mindig azokra az estékre estek, amikor meghitt beszélgetés alakult ki köztünk, s a mámor nem volt előre betervezve. Csípősen hideg tél volt, kint tombolt a jeges orkán, de benn a kandallóban vígan izzott a parázs. csendesen beszélgettünk erről - arról, egymás mellett heverészve a francia - ágyon. Lassankint a szexre terelődött a szó, felmerültek régebbi közös emlékeink, melyek mindkettőnk számára bizsergetően hatottak. Önkéntelenül simogatni kezdtük egymást. Légzésünk gyorsulni kezdett, a sűrű mondatok megritkultak.
"Milyen kár, - mondta a kedves - , hogy oly sok ember nem érti ezt! Azt szeretném, hogy mindenkit részesítsünk az élvezetből, amelyet mi átélünk.. "Ne aggódj, ők is részesülnek a gyönyörből, ha nem is a miénkből, ha nem is így és most!" - feleltem - "nekünk a miénk, nekik az övék, ez így van rendjén."
"Nem, nem" - ellenkezett hevesen - , "sokan vannak, akik csak beképzelik maguknak, hogy élveznek, s mert mást nem ismernek, gyémántnak nevezik a ganéjt!"
"Jó, jó, drágám" - mondtam keményre duzzadt mellbimbóit simogatva, - "de ki dönti el, kié a ganéj és kié a gyémánt?" Tekintete átszellemülten révedt a messzeségbe, miközben fél kezével gyengéden játszott golyóimmal, a másikkal kőkemény dárdámat simogatta:
"A valóság minősége nem relatív" - mondta - , "az önbecsapás nem változtatja meg a tényeket! Vagy te tényleg azt hiszed, hogy például Pópa mester történetei a világhálón a szex valódi értékeit képviselhetik?"
Megpróbáltam védelmembe venni a fent nevezett személyt: "Ne légy ilyen szigorú, lehet, hogy nehéz gyerekkora volt, s egyébként azoknak is, akik olvassák. De ezek mást úgysem értenének."
"Nem igaz!" - csattant föl, miközben kezemet a bugyijába bújtatta, ahol érezhettem átforrósodott szőrös és nedves nagyajkainak szorítását, - "a perverz betegeket nem tovább erősíteni kell tévútjukon, hanem meggyógyítani!"
"De mégis, hogy gondolod térítésüket, majd te lefekszel mindnyájukkal, s akkor szakítanak szado - mazo, s egyéb őrült, dekadens szexuális ízlésükkel?" - tréfálkoztam, miközben lehúztam róla átnedvesedett bugyiját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.26 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2015. 02. 15. vasárnap 21:33
Nem olyan rossz
#2 A57L 2014. 06. 18. szerda 05:42
Gyenge írás.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?