A+ A-

Első félrelépésem 3. rész

Telefoncsörgésre ébredtem. Tibi hívott. Pár percet beszélgettünk, mikor a telefonom jelezte, hogy van másik bejövő hívásom is. Letettem, a lányom hívott. Sokáig beszélgettünk, én feküdtem az ágyban. Éreztem, hogy Tibi és az én nedveim szivárognak belőlem. A takarót magam alá gyűrtem, és úgy beszélgettem a lányommal, elég sokáig. A telefonom megint rezgett, a férjem hívott. Nagy levegőt vettem, és felvettem. Nem sokáig beszélgettünk, csak annyit mondott, hogy másnap jön haza. A telefon után összeszedtem az ágyneműt, ruháimat és mindent betettem a mosógépbe, és elindítottam egy programot, én meg jó alaposan lezuhanyoztam. Elgondolkoztam. Te jó ég mit is tettem, egy fiatalabb pasi a szeretőm, a második pasi az életemben. Mit csináljak, szakítsam meg a kapcsolatot? Nem tudtam magammal dűlőre jutni. Arra tértem magamhoz, hogy a mosógép elkezdi a vizet üríteni magából. Nagyon elgondolkoztam ezek szerint. Kimentem a fürdőből, az ágyat is gyorsan rendbe tettem, reméltem, hogy a foltok nem fognak meglátszódni rajta. Közben Tibi megint hívott, de nem vettem fel, csak a telefont bámultam. Közben a mosógép is lejárt, de gondolkodtam mit is tegyek. Tisztázni kellene a dolgokat. Nemsokára a férjem is hazajön, a gyerek is. Hogyan tovább? Vettem egy nagy levegőt, és felhívtam Tibit. Beszélgettünk sok mindenről, majd vettem egy nagy levegőt, és mondtam neki, hogy hazajön a férjem. Sokáig nem szólt. Majd mondtam neki, hogy beszélgetnünk kellene, de nem telefonon, hanem személyesen, és szex nélkül. Belegyezett, de mondtam, hogy nem most, és nem holnap, majd keressük egymást.
Másnap reggel ébredés után azon gondolkodtam, hogyan viselkedjek majd a férjemmel. Mindegy, majd lesz valahogy felfogással indítottam. Egész nap síkideg voltam, majd rohanás a munkahelyről haza, bevásárlás, készülődés. Közben a lányom is közölte, hogy a nagyszülők hazahozzák. Hurrá! Immáron sokadjára szétnéztem a lakásban, hogy minden rendben legyen. Egyre idegesebb lettem. Közeledett az idő. Egyszer csak hatalmas hangerővel megszólalt a csengő, legalábbis én úgy éreztem. A gyerek jött a nagyszülőkkel, amint beléptek az ajtón ismét csengett a csengő, a férjem jött. Na, most lettem igazán tiszta ideg. Megpróbáltam nem kimutatni, hogy mennyire ideges vagyok. Feljött, egymás nyakába borultunk, gyerek is ugrált ránk, szülők is örültek. Az első lépés sikerült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 01. 1. péntek 02:07
Nagyonjó! Folytazsd.

10 Pont!
#7 A57L 2015. 06. 23. kedd 04:09
Egész jó.
#6 Ulysses 2015. 02. 17. kedd 18:31
Listike, a hozzászólásodban ott a válasz a kérdésedre. Mert "egy állítólag jó házasságban" valójában sok probléma lehet. Számos oka lehet a félrelépésnek, és általában nem is egyetlen probléma, hanem sok-sok hibádzó részlet vezet el oda.
A történet pedig tényleg nem rossz!
#5 papi 2015. 02. 17. kedd 12:23
Nagyon tetszik.
#4 listike 2015. 02. 16. hétfő 19:30
Hát igen. A kutya is jó dolgában szokott megveszni. Nem értem miért kell egy állítólag jó házasságban félrelépni.
#3 feherfabia 2015. 02. 16. hétfő 10:54
Nagyon jó!
#2 veteran 2015. 02. 16. hétfő 09:46
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2015. 02. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?