A+ A-

Andrea

17 éves voltam, és egy 16 éves sráccal "vetettem" el a szüzességem. Egy nyári este történt a Balaton mellett. Táborban voltunk, ahol nagyon megtetszett egy fiú. Bejött hozzánk a szobába, a többieket kiküldtem és elmentek discoba. Kettesben maradtunk és csókolózni kezdtünk. Azt hittem, hogy tanítanom kell, de tévedtem. A melleimet kezdte simogatni, és lehúzta a pólómat. Csókolgatta a bimbóimat. Lehúzta rólam a nadrágot és a bugyin keresztül simogatni kezdett.
Nem bírtam magammal, gyorsan kihámoztam a nadrágjából és megfogtam ágaskodó rúdját. Játszottam rajta a kezemmel és láttam, hogy makkjából előbújnak az elő cseppek. Kissé félve, de megnyaltam a makkját. Megfogta a fejem és gyengéden visszanyomta ágyékához. Nyalogattam nem túl nagy, de kemény vesszejét. Kissé sós, de fantasztikus ízétől nagyon benedvesedtem.
Hanyatt fektetett. Azt akartam, hogy ő is érezze az "ízem", ezért fejét a lábam közé nyomtam. Nem nyalt valami jól, de fantasztikus érzés volt, ahogyan nyelve a nedves résemhez ért. Rám feküdt, átkarolta a lábam és lassan bedugta férfiasságát. Hatalmasat sikítottam, amikor átszakította a szűzhártyám. Teljesen elsötétült előttem minden és eléggé fájt. Kértem, hogy várjon egy kicsit. Megállt bennem, majd lassan elkezdett mozogni. Most már csak az élvezetre koncentráltam. Nem bírta sokáig és elment a hüvelyemben. Éreztem, ahogy meleg ondóját belém engedi. Teljesen kivoltam.
Kiküldtem a szobából és meztelenül az ágyra feküdtem. Sírtam, de nem akartam, hogy csak erre emlékezzem. Simogatni kezdtem a szeméremrésem. Még mindig nedves voltam. Feldugtam magamnak az ujjam, majd megnyaltam. Nagyon buja íze volt és vissza dugtam. Többször megismételtem, amíg nem éltem át életem legszebb orgazmusát.
Szerencsére nem estem teherbe és nem csak a rosszra gondolok, ha eszembe jut az első...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.77 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherkalman1 2017. 06. 5. hétfő 08:19
A szűz lány tanítaná a gyereket, ez jó.
#5 zsuzsika 2016. 10. 12. szerda 08:24
Silány írás.
#4 listike 2014. 03. 26. szerda 12:26
Semmitmondó.
#3 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 20:35
Rövid, gyenge.
#2 Béla 2002. 10. 24. csütörtök 11:01
Elég rövid, de legalább gyenge is.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?