A+ A-

Avagy a medencén túl 2. rész

Fanny és Hans megbeszélték, hogy nem kötik a többiek orrára az afférjukat, de azért nem tesznek úgy, mintha mi sem történt volna, sőt...az eset sürgős ismétlést kíván, lehetőleg olyan alkalommal, amikor nincs korlátozva az idő. Mondjuk szombat este. Ám szombaton, még mindezek előtt más program is akadt. Végre volt ideje a kis csapatnak, hogy kitombolja magát nyílt vízen is. Nyár, nap, és az óceán, más se kellett hozzá. Egy laza kocogás után úsztak egy jó órát, aztán tettek egy rövid túrát egy csak gyalog, és szikla felől közelíthető partszakaszra, bízva abban, hogy a strandolók nyüzsgésétől mentesen élvezhetik a délutánt. Meleg volt, de nem túl nagy forróság, ideális idő egy kis lustálkodásra. Rajtuk kívül senki nem volt azon a keskeny homoksávon, ahová egy kis sziklamászás után értek, így lustán elnyúltak a homokos parton. Nem sokkal később Chris egy könyvvel félrevonult, Stefan pedig elővette a fényképezőgépét, ami nélkül egy tapodtat sem tett, és a fodrozódó hullámok fölött köröző sirályokat próbálta lencsevégre kapni.
Fanny és Hans egymás mellett heverésztek, olykor végigsimították a másik testét, s közben mindkettőjük fejében buja gondolatok cikáztak. A masszázsszobában történt élmények, és az aznapi éjszaka várakozása. Fanny apró türkiz bikinit viselt, ami valószínűleg akkor sem hatott volna kihívóbban, ha leveszi magáról. A férfi elmélyülten tanulmányozta a teste vonalait, majd kezébe vette a naptejes flakont, kioldotta a bikini pántját és élvezettel kenegetni kezdte a hátát. Fanny felsóhajtott, és élvezte a kényeztetést. A szeme sarkából mozgást észlelt, felnézett, és látta, hogy Stefan lelkesen kattintgatja a masináját, ám témát váltott...a fotó róluk készült.
- Ugye nem baj? - kérdezte a lebukott lesifotós vigyorogva. - láttalak már benneteket sokkal bizalmasabb helyzetben is...és őszintén bevallom nagyon tetszett a látvány. Vétek lenne nem megörökíteni.
Erre a lány felugrott a plédről, villámgyorsan visszakötözve az apró bikinifelsőt, és szikrázó szemekkel nézett a szélesen mosolygó Stefan felé.
- Ezzel mit akarsz mondani? Hogyhogy láttál minket bizalmasabb helyzetben?!
- Hát...a minap nem tudtuk elképzelni, hogy miért nem akartok velünk vacsorázni. Egy rövidet szaunáztunk, aztán az öltözőből kifele menet hangokat hallottunk, így benyitottunk a masszázsszobába, hogy elköszönjünk tőletek. De...végül nem akartunk megzavarni titeket, mert Hans nyelve épp akkor merült el a puncidban. Bevallom a látvány nem hagyott hidegen minket, így egy kicsit maradtunk.
Hans és Fanny elképedten egymásra néztek, és nem nagyon tudták mit is kéne válaszolni erre. A férfi szíve szerint elküldte volna melegebb éghajlatra a cimboráit, de...végül nem tudta hibáztatni őket a történtekért. Nem sok izgalmasabb látványt tudott elképzelni, mint két szép testű ember jóízű szeretkezését. Ha egészen őszinte akart lenni magához, nem lett volna ellenére, ha azt az estét maga is újraélheti azáltal, hogy egy videón visszanézi.
Végül a lány szólalt meg először:
- Ugye nem baj, ha nem szégyenkezem a történtek miatt? Nekünk jól esett...ha nektek is, hát egészségetekre. Elárulom, Hans mesterien nyal, a többiről nem is beszélve. Ami pedig a mostani fotózást illet, csak nyugodtan, de utána látni akarom a képeket! - mondta már-már incselkedve visszaadva a flakont Hansnak.
Közben előkerült Chris is a könyve fogságából, Fanny mellé telepedett, megborzolta a haját, és miután az arcára nyomott egy puszit, megkérdezte:
- Remélem nincs harag. Higgyétek el, nem volt szándékos, de...olyan jó volt nézni. Persze azt se bántam volna, ha asszisztálhatok a dologhoz, vagy legalább nem titokban kell nézzem...
- Harag nincs, de most már tényleg szükségem van arra a naptejre. Azt nem hiszem, hogy Hansnak szüksége van asszisztenciára. - vigyorgott kajánul és már hasra is vágta magát.
Hans újra munkához látott, Fanny pedig a gondolataiba mélyedt. Volt valami izgalmas abban, hogy megtudta, kilesték intim titkukat. Normális ember ezen simán felháborodna és felképelve faképnél hagyná a kukkolókat, de...a lányban volt némi exhibicionista hajlam, így rájött, hogy egyáltalán nem zavarja a dolog, miután túljutott az első döbbeneten. Ráadásul, nem is kellett volna, hogy bevallják, mégis megtették...és ez a helyzet így meglehetősen pikáns.
Ennél a gondolatnál járt, amikor a krémezés a fenekéhez ért, és a kényeztető kezek úgy ítélték, hogy egyáltalán nincs szüksége a bikini bugyira. Alig mozdulva megemelte a csípőjét, hogy könnyen lehúzhassa róla a férfi, s szinte teljesen megfeledkezett arról, hogy miközben kedvese a félgömbjeit krémezi, hosszú, masszírozó mozdulatokkal, Chris ott fekszik mellette a pléden és a tarkóját babrálja, Stefan a fényképezőjével csak a jó ég tudja milyen felvételeket készít. Egy idő után gyengéd kezek...talán nem is kettő, hanem négy, hanyatt fordította, és a nyakánál folytatódott a krémezés...nem is csak a nyakánál, hanem a lábánál is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Rinaldo 2014. 07. 17. csütörtök 09:24
Jó.
#9 rockycellar 2014. 05. 19. hétfő 21:27
elmegy
#8 Sierra 2014. 05. 19. hétfő 20:32
deajk2008, ha kedved van, írd meg azt a változatát smile A homo grupi kívül esik a fantáziámon, és az érdeklődési körömön is. sosem láttam ilyet, igazság szerint még filmen sem, így garantáltan nem lenne hiteles ha leírnám.
#7 deajk2008 2014. 05. 19. hétfő 08:53
lehetne a folytatásban homo gruppi is, hogy ne csak a csajjal csinálják, persze vele is, de közben mind a 4-en szeretkezzenek egymással
#6 deajk2008 2014. 05. 19. hétfő 08:45
#5 veteran 2014. 05. 19. hétfő 08:08
JÓ!!!
#4 zsuzsika 2014. 05. 19. hétfő 07:46
Jó.
#3 A57L 2014. 05. 19. hétfő 05:57
Elég jó lett.
#2 papi 2014. 05. 19. hétfő 05:27
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 05. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?