A+ A-

Egy eset

Lilla, mint a pillangó szállt át az életen. A cserfes kislányból rámenos no lett. Repkedo-röppeno aranyszoke tincsei alig gyozték követni gazdájukat. Az iskolapad sem sokáig tartotta vissza a nagybetus élettol. Könyökét nem sokáig koptatta unalmas, középfokú végzettséget igénylo, szellemtelen, röghöz kötött munkahelyeken. Beszippantotta a NAGY BUSINESS, a díjtartalékos életbiztosítás. Lubickolt a kiképzés szituációs gyakorlataiban, villámgyors, eloítéletektol, gátlásoktól mentes gondolkodásmódja az MLM, a modernkori házalók legsikeresebbjévé tették a cégnél. Minden héten o kötötte a legtöbb biztosítást.
Boldogan fürdött a hétfoi üzletkötoi értekezleten a legjobbnak kijáró dicsfényben. O volt a SZTÁR. A példakép. Az ügynökök cserélodtek, porba hulltak a könnyu kereset ábrándjával becsábított naiv széplelkek, lelkiismeretes sótlanok, nehézkes és megkeseredett munkanélküliek. Egy-két ismeros ugyan megszánta oket egy-egy üzlettel, de néhány ügylet nélküli hét után repültek vagy maguk mondtak fel a jutalék megélhetésre sem elég mennyisége miatt.
Lilla számára sokáig nem volt gond újabb és újabb ismeretségeket és gyümölcsözo üzleteket kötni. Átlag feletti életszínvonalon élt önállóan, kocsit, lakást vett magának, férfiakban sem volt hiánya, de egyik sem tudta tartósan lekötni. Nyughatatlan lelke szárnyalásra vágyott, sziporkázó életre, olyan férfira, akit nem csak csinos teste érdekel, akivel beszélgetni is lehet, aki meghallgatja csivitelését, lelkendezését a legfrissebb hírekrol, akire fel tud nézni, mert nála is okosabb, szemfülesebb, tájékozottabb. Egyszer azt hitte, hogy megtalálta az emberét, felneveltek együtt egy gyereket, de a férfi nyomtalanul eltunt egy baljós hajnalon.
Ahogy gyultek a ráncok a szeme sarkában, ahogy szaporodtak egy-egy üveg Unicum társaságában eltöltött estéi, mintha a szerencse is elhagyta volna. Már hetek óta nem kötött egyetlen üzletet sem. Rettegett a hétfoi értekezletektol. Mikor mondják neki, hogy adja át állandó ügyfeleit, hogy az utánuk járó jutalékok egy új üdvöskét gazdagítsanak? Mibol fog élni? Semmihez nem értett a meggyozésen kívül. Az ügyfélköre nélkül nem tud mihez kezdeni. Másik biztosítónál a nulláról kell kezdeni egy betelt piacon. Nem hitte el, hogy egyszer a nem létezo tartalékaihoz kell nyúlnia. Szorongása illatára egyik sikeres férfikollégája lecsapott, mint vadászeb a vérzo zsákmányra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.43 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Rinaldo 2014. 05. 7. szerda 12:54
elmegy.
#8 veteran 2014. 05. 7. szerda 08:38
Gyenge
#7 gyuri0926 2014. 05. 7. szerda 07:27
- Lillácska, jobb vagy mint 3 kurva egyszerre!

Viszont Neked csak egy pinád van !
#6 zsuzsika 2014. 05. 7. szerda 07:13
Gyenge történet,helyesírás egyes.
#5 feherfabia 2014. 05. 7. szerda 06:34
Nem rossz,de folytasd!
#4 listike 2014. 05. 7. szerda 06:04
Elég gyenge.
#3 papi 2014. 05. 7. szerda 05:03
Nem nagy durranás
#2 A57L 2014. 05. 7. szerda 04:42
Nem rossz történet.
#1 Törté-Net 2014. 05. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?