A+ A-

Pisiszex

Az egyik este az interneten ismerkedtem meg egy lánnyal. Valamelyik helyen egy szex - chatet olvasgattam éppen, amikor megszólított. Beszélgetni kezdtünk, és hamar a szexre terelődött a szó. Rövid úton kiderült, hogy mindketten szeretjük a szex kicsit extrémebb formáját is, a pisiszexet. Illetve én egyenlőre még nem szereztem tapasztalatot e téren, de a lány már igen.
Sőt, volt egy barátnője is, aki egy kicsit idősebb volt nála, és ő vezette be a témába. Zsófi azt is elmondta, hogy szereti, ha parancsolnak neki, és ő mindent megtesz, mivel engedelmeskedni kell a parancsnak. Elég forrón elbeszélgettünk, aminek a vége az lett, hogy mindketten élveztünk egyet a billentyűk mellet. Mivel úgy tűnt, hogy mindkettőnkenek nagyon tetszett a dolog, a beszélgetést telefonon folytattuk, majd megbeszéltünk másnapra egy találkozót is az IKEA áruháznál. Másnap azután meglepődtem, mivel a megbeszél találkozón ketten jelentek meg.
Mint kiderült Zsófi elbeszélte az este történteket a már említett barátnőjének, Anitának, és megbeszélték, hogy együtt jönnek. Mindketten csinosak volta, Zsófi 19 éves, szőke hajú, Anita pedig 34 éves, jó alakú, fekete hajú lány. Egy rövid bemutatkozás után felmentünk az ebédlőbe, mivel ebédre hívtam meg őket. Még nagyon kevesen voltak, mivel elég korán volt. Leültünk az egyik sarokba, és evés közben beszélgettünk, úgy tűnt, elég jól megértjük egymást. Evés után a két lány kiment WC - re. Nemsokára visszajöttek, és hoztak magukkal egy műanyag pohár teát is. Azt mondták, hogy nekem hozták, és igyam meg. Egy kicsit csodálkoztam, de megfogtam a melegműanyag poharat, és lekezdtem inni a még gőzölgő italt. Az első korty után nagyon meglepődtem az ízén, de a két lány arcát látva rájöttem, hogy ez bizony csak a vizeletük lehet. Eléggé felizgultam, és kiittam a pohár tartalmát a lányok szeme láttára, miközben a farkam megmerevedve feszítette a nadrágomat. Miután megittam, Anita mondta, hogy most, hogy éreztem az ízüket, ők is szeretének megkóstolni engem, majd mindhárman elindultunk a WC felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (143 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2017. 06. 9. péntek 08:34
Tetszett, csak így tovább.
#6 cscsu50 2016. 12. 11. vasárnap 22:40
kellemesen bizar
#5 zsuzsika 2014. 10. 24. péntek 12:32
Perverz.Nem tetszett.
#4 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:05
Egész jó.
#3 gedeon 2002. 08. 7. szerda 13:51
(EL)Élevezhető... :)
#2 Songogeci 2002. 02. 19. kedd 01:51
Nem rossz, csak felhívnám a figyelmedet, hogy a női WC-kben CSAK zárható fülkék vannak.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?