A+ A-

Egy váratlan meglepetés

Andival régóta jókat beszélgetünk, ismeretségünk egy csevegő oldalon kezdődött ahol pár perc beszélgetés után áttértünk egy ismertebb kommunikációs csatornára, ahol folyamatosan beszélgettünk. Mindenről, és mindig lehetett vele beszélgetni. Éppen ezért sajnálom, mikor új melóm lett, hulla fáradt voltam, és nem volt erőm esti beszélgetésekre, így csak ritkán tudtunk beszélgetni.
Egy nap csörög a telefonom a melóba, felveszem.
- Szia Andi vagyok, és este Pesten vagyok. Hol találkozunk?
Megörültem a hangjának, és tudtam, hogy ez nem beszélgetéssel fog indulni, csak befejeződni. Mondtam neki, a címem, és hogy este leszek otthon ugorjon fel, és elmegyünk kajálni vagy lesz valami, de bíztam benne, hogy nem megyünk sehova hanem az ágyban kötünk ki. Este 19 órára beszéltük meg a találkozót, majd 20 órakor csöngettek. Sejtettem, hogy késik, nőből van, de ez legyen a legnagyobb baj, majd kárpótol gondoltam. Kinyitottam az ajtót, és máris megkaptam a kárpótlásomat: Andi nem magas 161 cm, szép arányos testalkata van, bájos mosolya, gyönyörű szemei, amiben az ember tekintete már-már elveszik, és szexi hangja, ami még kellemesebbé teszi személyiségét. Megláttam az ajtómba, egy csizma volt rajta, sejtettem, hogy nem boka, a sípcsontig láttam, majd eltűnt a hosszú fekete szövetkabát alatt, a kabát begombolva, haja enyhén hullámosan omlott rá a vállára, az alakját csak a kabát vonalain lehetett követni. Beinvitáltam, és az ajtót bezárva máris a konyhai pulton találta magát felültettem, és csókolni kezdem, hajába nyúlva majd hátát simogatva éreztem, milyen kis finom édes falat.
A lábát finoman szétnyitotta, hogy közelebb érhessek, ekkor láttam a csizma valamivel térd felé ér, és láttam szép barna combocskáját kicsit előbukkanni a kabát alól. Vad csókok, ahol értük egymást hol a nyakát csókoltam, hol a száját, és ő is ahol engem ért. Éreztem illatát, finom parfümjét, és magával ragadott, a haja lágysága teljesen arra késztetett, hogy simogassam, mintha csak illatával jelezte volna mire vágyik. Egy vad csók közben kezemmel finoman benyúltam és nem találtam rajta se szoknyát se semmi ruházatot, hanem csak a fehérneműt éreztem. Meglepődtem, ő pedig erre elégedetten nézett, kis mosoly, én hátrébb léptem ő lemászott a pultról, és elindult lassan riszálva magát a nappaliba a kanapé felé, minden egyes lépésénél gombolt ki egy gombot a kabátról, én hátulról láttam, ahogy rázza a lépéseknél a fenekét, ahogy járása peckes, kihívó és azt súgja, teperj le a tied vagyok.
Szerencsére volt pár lépés táv a kanapéig, elfogyott a gomb, ő a kabátját hátraengedte, hogy a válla előbújjon belőle, lássam hogy nincs rajta semmi, kicsit leengedte, hogy lássam egy fekete csipkés melltartó van rajta, majd visszahúzta a kabátot rá a vállára, kényelmesen kissé oldalt ledőlt a kanapéra, egyik lábát feltette és felhúzta, másik lábát pedig a földön hagyta, kabátja kigombolva, csizmán túl nézve a szép combocskái után egy fekete csipkés francia bugyi volt rajta, majd tovább nézve szexi hasán, gyönyörű alakján a fekete csipkés melltartót most még inkább szemügyre vettem, és újra csábító szemeibe merengve közelebb léptem hozzá.
Odaálltam fölé, lehajoltam kezemmel megsimogattam az arcát, végighúztam a melltartóján, a melleit érintve le a köldökéig, mely szélén köröztem a mutatóujjammal, majd haladtam le finoman megérintve a francia bugyit, a csiklót és a hüvelyét. Odahajoltam számmal az arcához és egy csókot adtam neki, gyengéden hosszasan, kezemmel pedig néztem a reakcióit. Éreztem amikor érintettem lent mikor volt a csókja más, mikor volt lágyabb és mikor volt vadabb, mikor nyelt egy nagyobbat, és mikor engedte át teljesen az irányítást. A csókból haladok lentebb, az ajkát, a nyakát, majd a füléhez apró csókokkal haladok, fülébe súgom, kívánlak Andi, apró nyögéssel detektálja, hogy mennyire izgat, tudom, mennyire szereti, ha a fülébe súgok, így csókok között a füléhez súgtam pajzán mondatokat becézgetve, és elmondva mi vár rá, és ismételve a nevét, és mennyire izgató.
A csókokkal lefele haladva a nyakáról a kabátból lassan kivetkőztetem, omlik le a válláról a kabát, a vállára pedig csókot adok, majd lentebb a melle is előtűnik, a mellére is kap csókot, és a bimbókat is megszívom finoman a melltartón keresztül, majd a kabát jön le tovább, kicsit megemelem és kiveszem alóla a kabátot, lába még mindig terpesz, és sokat sejtető francia bugyi is izgató. A kabátot leveszem róla, és felakasztom a fogasra, a hűtőhöz megyek, hozok egy kis pezsgőt egy kis vödörbe, melyben előhűtöttem, és a villany fényét lentebb tekerve az előszobafalról egy sálat vettem magamhoz. Hangulatos, homályos, izgató, sejtelmes fény lett a szobában, mögé léptem, és szemét bekötöttem a sállal, teljesen vak, de az érzékei finomodnak.
Egy laza csók és mondtam fogjon át a nyakamnál, felemeltem, és letettem a vastag szőnyegre, nagyon vastag szőnyeg, nagyon kényelmes gyakran szoktam onnan tévézni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 04. 24. csütörtök 15:13
Nem az igazi.
#10 A57L 2014. 04. 24. csütörtök 06:07
Azért nem olyan rossz.
#9 veteran 2014. 04. 22. kedd 09:04
Közepes 5p
#8 Rinaldo 2014. 04. 22. kedd 07:05
Elmegy.
#7 joozsi 2014. 04. 22. kedd 02:48
Zsenge.
#6 zsuzsika 2014. 04. 19. szombat 07:40
Gyenge.
#5 genius33 2014. 04. 19. szombat 06:30
Hát ez nem jött át nyes
#4 feherfabia 2014. 04. 19. szombat 06:27
5P
#3 papi 2014. 04. 19. szombat 00:22
Kicsit gyermeteg
#2 Andreas6 2014. 04. 18. péntek 16:32
Nem kötött le.
#1 Törté-Net 2014. 04. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?