A+ A-

Éva új munkahelye 2. rész

A buli után kocsiba ültünk és hazavezettem. A kocsiban egy szót sem szóltunk egymáshoz, de nem haragudtunk egymásra. Mindenki a maga élményével volt elfoglalva. Éva néha elmosolyodott és kajánul rám nézett, én elmosolyodva közöltem, hogy minden rendben, és ezzel az apró aktussal közöttünk tisztázódott a helyzet: ha mindenki jól érezte magát, akkor semmi gond, és talán folyt.köv. Kezem Éva lábára tettem és térdét kezdtem morzsolgatni. Ő pedig finom kis fehér kezét kezemre fektette, és így értünk haza, csöndben és kibékülve a mai estével.
Beálltam a kocsibehajtóra és vártam míg Éva kiszáll és bemegy a házba. Kecses lábait apró, szorgos léptékben szedte és kezével a lábaközé nyúlva a házba sietett. Előszőr furának tartottam a dolgot, de azzonnal rájöttem a probléma forrására: Géza leve még mindig folydogált Évából, egy kicsi az ülésre is jutott.
Mire beértem a házba, Éva már fürdött és én is gyorsan beálltam mellé a tusolóba...
"Nyájas olvasó most a cselekmény várod, de ki kell, hogy ábrándícsalak a jó forró fürdés után csak egy rövid út várt még ránk a hideg ágyig, ugyanis holnap munka.
Reggel Éva motoszkálására ébredtem, próbáltam kinyitni szemem, ha nehezen is, de sikerült. Éva homályos alakja rajzolódott ki előttem. A szokásos viselet, kiskosztüm volt rajta, tért fölé érő szoknyával, nagyon büszke volt formás, és nem különben sportos lábára, előszeretettel húzott rá harisnyát, hogy ezzel is magáravonja az éhes férfitekinteteket. Magassarkú cipőjében nem nagyon tudta eltitkolni, hogy indulásra kész, és a közeledő kopogó hangok arra engedtek következtetni, hogy ma sem megy el búcsúpuszi nélkül.
Miután elment kikászálódtam az ágyból és a fürdő felé indultam. Szerencsére olyan helyen dolgoztam, ahol nem volt divat a 10 előtt való bejárás. Ahogy a kanapé mellett elhaladtam, észrevettem Éva levetett ruháit, pontosabban Gabi ruháit. A kis csinos roved egyberuhát, és a fekete combfix - et. Kezembe véve az orromhoz emeltem és nagyot szippantottam belőle. Az izgató női parfüm és az izzadságszag keveredése kezdtett beindítani. El is határoztam, hogy visszaviszem a ruhát a munkahelyükre, remélem találkozom valamelyik leányzóval, mindegy ki az, csak valami történjen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (94 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2016. 12. 23. péntek 15:52
Nem emelkedik ki az átlagból.
#4 sipospista 2016. 10. 5. szerda 16:52
Jo. pont
#3 deajk2008 2014. 05. 18. vasárnap 08:42
8p
#2 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:35
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?