A+ A-

Éva új munkahelye 2. rész

A buli után kocsiba ültünk és hazavezettem. A kocsiban egy szót sem szóltunk egymáshoz, de nem haragudtunk egymásra. Mindenki a maga élményével volt elfoglalva. Éva néha elmosolyodott és kajánul rám nézett, én elmosolyodva közöltem, hogy minden rendben, és ezzel az apró aktussal közöttünk tisztázódott a helyzet: ha mindenki jól érezte magát, akkor semmi gond, és talán folyt.köv. Kezem Éva lábára tettem és térdét kezdtem morzsolgatni. Ő pedig finom kis fehér kezét kezemre fektette, és így értünk haza, csöndben és kibékülve a mai estével.
Beálltam a kocsibehajtóra és vártam míg Éva kiszáll és bemegy a házba. Kecses lábait apró, szorgos léptékben szedte és kezével a lábaközé nyúlva a házba sietett. Előszőr furának tartottam a dolgot, de azzonnal rájöttem a probléma forrására: Géza leve még mindig folydogált Évából, egy kicsi az ülésre is jutott.
Mire beértem a házba, Éva már fürdött és én is gyorsan beálltam mellé a tusolóba...
"Nyájas olvasó most a cselekmény várod, de ki kell, hogy ábrándícsalak a jó forró fürdés után csak egy rövid út várt még ránk a hideg ágyig, ugyanis holnap munka.
Reggel Éva motoszkálására ébredtem, próbáltam kinyitni szemem, ha nehezen is, de sikerült. Éva homályos alakja rajzolódott ki előttem. A szokásos viselet, kiskosztüm volt rajta, tért fölé érő szoknyával, nagyon büszke volt formás, és nem különben sportos lábára, előszeretettel húzott rá harisnyát, hogy ezzel is magáravonja az éhes férfitekinteteket. Magassarkú cipőjében nem nagyon tudta eltitkolni, hogy indulásra kész, és a közeledő kopogó hangok arra engedtek következtetni, hogy ma sem megy el búcsúpuszi nélkül.
Miután elment kikászálódtam az ágyból és a fürdő felé indultam. Szerencsére olyan helyen dolgoztam, ahol nem volt divat a 10 előtt való bejárás. Ahogy a kanapé mellett elhaladtam, észrevettem Éva levetett ruháit, pontosabban Gabi ruháit. A kis csinos roved egyberuhát, és a fekete combfix - et. Kezembe véve az orromhoz emeltem és nagyot szippantottam belőle. Az izgató női parfüm és az izzadságszag keveredése kezdtett beindítani. El is határoztam, hogy visszaviszem a ruhát a munkahelyükre, remélem találkozom valamelyik leányzóval, mindegy ki az, csak valami történjen.
A kocsiba pattantam és már Éva munkahelye előtti kávézónál megálltam, de bátorságom elillanva beültem a kávézóba és a rendelés után a figyelni kezdtem Éva munkahelyének bejáratát.
Lassam kortyolgattam a kávémat, amikor nyílt a cég bejáratának ajtaja, és Éva libbent ki karöltve Gabival és egy magas,őszes hajú férfival. Nevetgélve az étterem felé vették útjukat, és eltűntek a forgóajtó mögött. Feltűnő volt, hogy Éván most nadrág volt, pedig határozottan emlékszem arra, hogy kiskosztümben ment el otthonról. Ahogy bambúlva figyeltem a még lassan és komótosan forgo ajtót, az egyik szék lassan és labai csikorogva a járólapon, megmozdult mellettem, majd egy kellemes, búgó hangú nő ült mellém. Melinda volt az.
- Szia, Évát várod vagy Gabit? - nevetett.
Meglepett váratlansága, és az igazat megvallva, kicsit kellemetlenül éreztem magam a kérdéstől.
- Természetes Évára - vágtam rá, de magam sem hittem el.
- Miért, Gabi nem volt elég jó? - kacagott, majd intett a pincérnek és rendelt egy capucchinót.
Melinda, úgy 30 - 35 év körüli közepes és sportos testalkatú, vörös göndör fürtjei, mint könnyű rugócskák lengtek a vállára. Vékony arcán alig volt észrevehető a sminkje. Hosszú és sűrű szempillája magával ragadta tekintetem, ő rámnézet és mosolyogva a kávéjára bámult. Ahogy kávéját kevergette, szépen szemügyre vehettem, sajna vagy szerencsére a bulin. Magasnyakú, vékony, világoskék felsőrész volt rajta, ami sejtette velem, hogy Melindán nincs melltartó, ugyanis melllének bimbója kikéredzkedett a póló alól. Melinda cicije nem volt nagy, de kicsi sem. Épp annyira volt jó, hogy kényelmesen beférjen a számba. Rövid, skótkockás szoknya fedte lábait, de combjait nem nagyon fedhette, miután Melinda keresztbetéve lábait kényelembe helyezte magát. Térde a kis körasztal karimájáig felért, és csak erotikusabbá tette a vékony lila harisnya.
- Éváék ebédelni mentek a főnökkel. Nyugi nem lesz semmi bántódása, persze ha Évácskád nem akarja.
- A tegnapi este után, már nem érhet meglepetés - hajoltam hozzá közelebb. Mélyen szemébe néztem, próbáltam valami zavartságot keresni, de Melinda visszakanyarodott az ebédhez.
- Nagyon jó az étterem az iroda mellett, mindenki oda jár.
- És Te, miért nem mentél velük? - kérdeztem, de közben nem tudtam levenni sóvár tekintetem a lábáról.
- Ma nem dolgozom délután, squassolni megyek, bár nincs még partnerem.
Pár másodpercig csöndben ültünk egymás mellett, de Melinda megtörte a csendet:
- Nem akarsz egy órácskát squassolni velem?
- Haza kell mennem a ruhámért, és cipőm sincsen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (94 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2016. 12. 23. péntek 15:52
Nem emelkedik ki az átlagból.
#4 sipospista 2016. 10. 5. szerda 16:52
Jo. pont
#3 deajk2008 2014. 05. 18. vasárnap 08:42
8p
#2 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:35
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?