A+ A-

Ecset

Kiléptem a mosdóból. Szomjas voltam. Bementem a konyhába, hogy igyak egy pohár vizet. Felkapcsoltam a villanyt. Egy áttetsző üvegpoharat vettem ki a konyhaszekrényből. Az asztalon álló szénsavas ásványvízzel töltöttem tele. Minden korty hűvösen csúszott le a torkomon. Az utolsó cseppig kiittam, de a buborékok marni kezdték a torkomat. Ahogy a poharat letettem, rátámaszkodtam a virágmintás abroszra. Ahogy felnéztem, a szemem megakadt a sarokban álló fehér lepedővel letakart vászonra. Tudtam, hogy Kata imád festeni. De sohasem láttam munkáit. De most ott volt előttem a legújabb alkotása. A bennem szunnyadó kisördög azt sugallta, hogy egy lopott pillantást vessek a festményre. Úgy mentem közel az alkotáshoz, mint a kisgyermek, aki életében először akar lopni. Megfogtam a leplet. De mielőtt felrántottam volna, meggondoltam magam. Olyan érzés volt, mintha a lányt akartam volna megerőszakolni.
Ahogy elengedtem a lepedőt, a kezemmel majdnem sikerült leverni, a festőállványon lévő ecsettartót. Megbillent, de mielőtt a földre esett volna, sikerült elkapnom. Ennek ellenére egy rózsaszínnyelű mókusszőr ecset azonban mégis kiesett és a padlólapra hullott. Lehajoltam érte. Felvettem. A puha szőrök azonban felébresztették a fantáziámat. Újdonsült társammal folytattam a már megkezdett utam a hálószoba felé.
Kata elnyújtózva feküdt a hatalmas párnák között. Odafeküdtem mellé. Hamiskás mosolyomból már tudta, hogy készülök valamire. Hosszú szempillái mögül kislányosan pislogott rám várva, hogy miben is sántikálok.
A hátam mögül húztam elő az ecsetet, ami meghökkentette a lányt. Huncut módon, először az orrán húztam végig a puha ecsetszálakat. Szemeiben kacérság jelent meg. Hogy ellensúlyozzam dús szempilláit cirógattam játékszeremmel. Megrázkódott, amikor a nyakához értem. „Csiklandoz” - mondta és összehúzta magát. Megértően szeretetteljes, könnyed csókot leheltem az arcára. De festőalkalmatosság nem pihent, folytatta különös és perverz kalandjait a lány puha, mégis feszes bőrén. Igazi térkép volt mindez. Karcsú dombocskákkal, elnyúló lankákkal és zegzugos rejtekekkel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Rinaldo 2014. 04. 22. kedd 06:50
Jó.
#6 feherfabia 2014. 04. 18. péntek 05:41
7P
#5 papi 2014. 04. 17. csütörtök 14:49
Nem rossz
#4 zsuzsika 2014. 04. 17. csütörtök 11:52
Átlagos.
#3 Sierra 2014. 04. 17. csütörtök 08:46
Szeretem a félálomban szeretkezéseket, ezért tetszett. De valahogy tényleg lehetett volna picit több. Nehéz megfogalmazni, mi hiányzik belőle, nem érzem teljesnek a harmoniát talán, a csuda tudja. De...ettől még jó! Ilyet tök jó olvasni reggel, félálomban, kávé mellett smile
#2 Andreas6 2014. 04. 17. csütörtök 06:45
Ebből többet is ki lehetett volna hozni.
#1 Törté-Net 2014. 04. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?