A+ A-

Laura története 87. fejezet

Fordítás
Írta: Miranda Mars
Eredeti történet
Két nappal később Laura belefutott Sholandrába a munkahelyükön. Nézték egymást anélkül,hogy megszólaltak volna. Az érzelmi fájdalom kézzelfogható volt,és Laura örült,hogy senki sem volt közel hozzájuk.
- Én....- Kezdte Laura.
- Ne mondj semmit. - Válaszolt Sholandra.Arca olyan sok szomorúságot tükrözött,hogy Laura attól tartott sírni fog. Laura is úgy érezte.
- Szeretnék mondani valamit. - Szólt Laura.
- Túlságosan fájna. - Suttogta Sholandra.
- Nem akarlak bántani. Szeretnélek.... szeretni.
Sholandra szemei tüzesen csillogtak.
- Úgy érted meg akarsz dugni.
A "dugás" szót visszafojtott lélegzettel mondta, mintha egyfajta visszataszító káromkodás lenne, mocskos és perverz.
Laura arca láthatóan megrándult.
Óh istenem!-Gondolta,ahogy szemei megteltek könnyekkel.
Mindketten tudták Laura nem tudja ezt letagadni.Azt is tudták mindketten,hogy mit értett ezalatt.
- Én....nem akartalak....zavarni téged. - Mondta félrenézve,hogy visszatartsa a könnyeit, majd gyorsan elsétált.
Alig tudta végigdolgozni a napot. A gyomra kavargott, szemei égtek, fejében a sokk és a szomorúság zakatolt. Bárcsak ne kellett volna újra látnom őt. Eszébe jutott amikor megmentette Sholandrát a támadás közepén,amikor a motorháztetőn ostromolta az erőszaktevő.
De a nap végén az autójával odavezetett, ahol tudta Sholandra parkol a garázsban és várta a piros sportkocsit. Tíz percig várt mire Sholandra feltűnt.
- Mit csinálsz itt?
- Én....ne-nem tudom. - Dadogott Laura. Látnom kellett téged úgy hiszem.
Sholandra nem szólt semmit. Laurát nézte mereven, sötét szemei opálosan csillogtak,érzéki szája ez egyszer kifejezéstelen volt. Laura is mereven bámult rá. A szemeiken keresztül beszéltek. Végül Sholandra a kocsija felé bólintott.
- Akarsz menni kocsikázni?
Laura nyelt egyet.
- Persze.
Beültek az autóba és Sholandra levezetett a tengerpartra. Gyorsan vezetett.Egyáltalán nem beszéltek, és a lány a rádiót sem kapcsolta be. Az egyetlen hang ami hallható volt az autó motorja és a szél volt.
Hamarosan besötétedett,de Sholandra vezetett tovább. Amikor elérték a Half Moon partot megállította az autót, és vetettek egy pillantást az óceánra.
- Éhes vagy? - Kérdezte Sholandra rövid idő múlva.
- Nem nagyon.
Újabb fél óráig nem beszéltek.Körülbelül fél kilencre járt az idő, - ébredt rá Laura, ahogy rápillantott az órájára.Sholandra újra szó nélkül beindította az autót, és vezetett egy darabig, míg egy Best Western motelhez nem értek.Felhajtott hozzá, bement a regisztrációs pulthoz, majd visszatért. Odahajtott az épület hátsó részéhez és leparkolt.
- Jössz? - Kérdezte kifejezéstelen arccal, feltartva egy szobakulcsot.
Laura bólintott.
Követte Sholandrát a szobáig és bement utána. Sholandra felkapcsolta a villanyt.Még mindig nem szóltak semmit. Sholandra Laura felé fordult.
- Szeretem nézni,hogy áramlik mögötted hajad a szélben, ahogy a kocsiban. - Suttogta.
- Imádom a hajadat. - Motyogta Laura is. Én....szeretem az arcomhoz tenni.Szeretem megérinteni.
Elérte, de Sholandra eltolta a kezét.
- Előbb én.
Sholandra keze felbukkant és végigsimított Laura sűrű, selymes aranybarna,dús haján.Keresztülfuttatta rajta az ujjait. Laura nézte őt.Sholandra szemei lüktettek az érzelmi fájdalomtól és a szexuális izgalomtól.De Laura sokkal izgatottabb volt nála.Laura is Sholandra hajához emelte a kezét és néhány percig cirógatták egymást. Lassan, észrevehetetlenül közelebb érintették egymáshoz az arcukat,amíg az ajkaik találkoztak. Ez a csók sokkal kísérletezőbb és lassúbb volt, mint az első csókjuk. Sok újra -felfedeznivalónk van, - gondolta Laura, ahogy nyelve találkozott Sholandráéval.De a csók percről percre forróbbá vált, amíg mindketten nehezebben vették a levegőt, testük összeért.Laura megcsókolta Sholandra sima arcát,élvezetes nyakát.Sholandra ajkai megtalálták Laura fülèt. Forrón belelehellt , a falhoz nyomva Laurát.
- Nem mondj semmit. - Búgta.
- Oké.
A szexuális borzongás, ami fel-le hullámzott Laura testében nagyon intenzív volt. Nézte ahogy Sholandra elérte elől a blúzát, és elkezdte kigombolni. A lány tudta, hogy Laura megőrül a testéért és direkt húzta az időt, Laura szemébe meredve,ahogy egyre több- és több látszódott a bőréből.
Amikor kigombolta, levette és felakasztotta egy karosszékre. Majd egy félmosolyt villantott Laurára és bólintott,hogy tegye ő is ugyanezt.
Laura is levette a saját blúzát, majdnem ugyanazzal a túlzott, szívfájdító lassúsággal. Ahogy gombolta, a szemeivel simogatta Sholandra felsőtestét. Sholandra olyan melltartót viselt, amit Laura azelőtt sosem látott rajta , egy csodás barackszínű csipkés holmit, aminek kapcsai a mellei között voltak.Laurán egy fekete csipkés melltartó volt,amiről tudta, hogy veszélyesen szexisen áll rajta. Látta,hogy nagyjából ugyanazt a hatást váltja ki Sholandrából, amit a lány váltott ki belőle.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Rinaldo 2014. 04. 22. kedd 06:54
Szuper.
#4 feherfabia 2014. 04. 18. péntek 06:02
8P
#3 papi 2014. 04. 17. csütörtök 14:47
Egész jó
#2 zsuzsika 2014. 04. 17. csütörtök 12:10
Jó.
#1 Törté-Net 2014. 04. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?