A+ A-

A konferencia

A ragyogó neonfény fáradttá tette az asztal körül ülő emberek arcát. Egy szerződésről tárgyaltak már vagy 4 órája, és már harmadszor találkoztak az elmúlt két hétben. Az asztal tele volt üres ásványvizes palackokkal és almaleves dobozokkal. Rengeteg kávéscsésze halmozódott fel az asztal közepén, de senki nem akart még egy szünetet, csak túl akartak lenni az egészen.
Sarah nem nagyon tudott segíteni csak hagyta, hogy gondolatai elkalandozzanak, amíg a másik fél ügyvédje néhány paragrafust emlegetett, amelyről Sarah még csak nem is hallott. Végignézett az asztal körüli unott arcokon, ám tekintete hirtelen megakadt a szemben ülő egyik konzultáns intelligens, szürke szempárján. Rendkívül jóképű férfi volt, a harmincas évei végén járhatott. Jól szabott sötétszürke öltönyt viselt, inge csak egy árnyalattal volt világosabb szeme színénél, melyen exkluzívan tervezett nyakkendője feküdt. Világosbarna haja rövidre volt vágva. Sarah már az első találkozáskor megnézte magának, mert erős kezének ujjain nyoma sem volt jegygyűrűnek. A férfi is ránézett és válaszként egy lélegzetelállító mosolyt küldött Sarah felé, ettől a lány szíve zakatolni kezdett és gyorsan az előtte lévő papírokra pillantott és tanulmányozni kezdte őket.
Sarah nagy látványosság volt ebben a többnyire férfiak által uralt üzleti világban. Rövid szőke haja és mélykék szeme magával ragadta a férfiak tekintetét, akikkel tárgyalt. És amikor telt ajkaival elkezdte szopogatni tollának végét, miközben a lényegre koncentrált, sokak eljátszottak a gondolattal, hogy talán adnának neki valamit, amit érdemesebb lenne szopogatni. Sarah sosem tartotta magát szépnek és kevés fogalma volt arról az érzésről, melyet üzleti partnereiből váltott ki. Fehér férfiinget és sötétzöld zakót viselt, finom nyaka körül zöldeskék kendő tekergett, egy arany csattal. Az egyetlen ruhadarab, ami a nemére utalt egy szűk sötétzöld szoknya, mely egy karhosszúsággal a térde fölött végződött, megmutatva ezzel vékony, hosszú lábát. A grafitszínű harisnya sötétkéken végződött, hogy kiemelje ezzel a kendője színét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 14. szerda 05:21
Egynek elmegy.
#3 listike 2014. 03. 2. vasárnap 06:49
Jó volt.
#2 Béla 2002. 10. 25. péntek 13:34
M, mint majom.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?