A+ A-

Kaland a Swinger klubban 2. rész

Jó néhány hét is eltelt "swinger-kalandunk "óta, ami után gyökeresen megváltozott a szexuális életünk , természetesen jó értelemben.
Nem beszéltünk az ott történtekről,de máshogy néztünk egymásra,állandóan kerestük az alkalmat,hogy egy kicsit "huncutkodjunk”...na ez nem jó kifejezés...basztunk,minden elképzelhető módon! Mindent kipróbáltunk a szájba élvezéstől az análszexig, még a pisiszexbe is bele kóstoltunk, bár páromat nem izgatja. Nem volt határ, egyszerűen fantasztikus érzéseket hoztunk ki egymásból.
Egy este valahogy mégsem sikerült az egész aktus, talán fáradtak voltunk, én nem tudtam elélvezni,ettől viszont neki sem volt jó és csapzottan kiterültünk az ágyon. Nem okoltuk egymást, inkább kerestük a megoldást.
- Elmehetnénk megint a swinger - klubba feltöltődni Drágám!- súgtam feleségem fülébe
- Már én is gondoltam rá, de vártam, hogy te hozd fel a témát- felelte
- Volna kedved hozzá?- kérdeztem vissza
- Hát mivel az első buli nagyon jó hatással volt mindkettőnkre, érdemes lenne folytatni-válaszolta
Fantáziámban megjelent, ahogy perverz ringyó módjára elégít ki egyszerre több férfit, és ez úgy felizgatott engem...aztán eszembe jutott az a bizonyos filmforgatás.
- És mit gondolsz Zoltán ajánlatáról? kérdeztem bátortalanul.
- Hát nem is tudom. Mit gondoljak?- dobta vissza a kérdést.
- Szívem! Azért megyünk oda, hogy egy kis plusz élvezethez jussunk, megtegyünk olyan dolgokat, amit itthon nem teszünk, levezessük a feszültséget, és láttam, hogy te is élvezted!- vágtam vissza. Elpirult egy kicsit.
- Jó jó, igen! Elismerem, nem gondoltam volna, hogy ilyet teszek!- mondta szégyenlősen.
- Én szívesen megnéznélek pornó-filmben, és nem lennék féltékeny sem! De csak akkor, ha te is akarod!- sandán ránéztem, figyelve a reakciót. Láttam rajta, hogy felizgatja a téma, egy kicsit megnyalta ajkát.
- Jó, de előtte kérdezzük meg, mit kellene csinálnom, persze a pénz sem utolsó dolog!- válaszolta egy szuszra- akármennyiért nem vállalom!
- Felhívjuk Zoltánt és megkérdezzük,- nyugtattam meg-legfeljebb csak elmegyünk és jól érezzük magunkat,mint legutóbb!- nyugtattam meg.
Nem is tétováztam, máris tárcsáztam. Zoltán egyből felvette, lévén a klubban szünnap volt. Örült a jelentkezésünknek, mert elmondása szerint a következő hétvégén érkezik a filmes stáb, és már érdeklődtek szereplő iránt. Keresik az új arcokat, főleg az amatőr érett nőket.
Zoltán szerint a pénzzel nincs probléma, már forgattak náluk, és sosem volt rá panasz. Megbeszéltük, hogy szombaton időben ott leszünk, és mindent megbeszélünk. A klub rendesen üzemelni fog, sok vendég lesz, ráadásul egy új programot találtak ki, de az meglepetés lesz.
Erre nem lehetett nemet mondani, feleségem bátortalansága is elmúlt. Aznap este újra fergetegeset szeretkeztünk, ami még egy lökést adott a szombathoz.
Szombat délután izgatottan válogattuk a ruhatárunkat, mit vegyünk fel este, ez főleg páromra vonatkozott. A választás egy vörös csipke melltartóra, tangára, és harisnyatartóra esett, hozzá fekete neccharisnya.
Feleségem olyan magabiztosan készülődött, mintha csak moziba indultunk volna. Gondolatban én már az éjszakára gondoltam, farkam alig fért a nadrágomba.
Este 7 körül érkeztünk, ismerősökként léptünk be az ajtón,az előtérben az ismerős recepciós lány üdvözölt bennünket. Az öltözőszekrény kulcshoz kaptunk egy - egy számozott lapocskát,annyit tudtunk meg róla,hogy az esti műsorhoz kell.Az öltözőben nem volt senki,szótlanul vetkőztünk, párom fehérneműben volt egy perc alatt,ekkor láttam rajta egy kis bátortalanságot.
- Jó estét, sziasztok!- Zoltán állt az ajtóban, ő is egy szál alsóban, szeme megakadt feleségemen. Viszonoztuk a köszönést, párom puszit is kapott, közben Zoltán megsimogatta a fenekét.
Bementünk a bárba, ahol megittunk egy martinit, majd Zoltán beinvitált az irodába, ahol két férfi ült egy kanapén. Bemutatkoztak, mint egy müncheni pornó-stúdió munkatársai. Az egyikük beszélt magyarul, ő volt Stefan a rendező, a másik Paul pedig az operatőr. Mindketten harmincas, szimpatikus pasik voltak, látszott, hogy profik.
Stefan elmondta, hogy női szereplőt keresnek ma estére egy gang-bang jelenethez, amihez a férfi szereplőket már kiválogatták. Feleségemre pillantottam, egyszer már szóba került ez a téma, akkor határozottan tiltakozott ellene, engem viszont nagyon izgatott.
- És hány férfi lesz a jelenetben?- kérdezte párom
- Huszonkettőt sikerült beszervezni, fiatalok és idősebbek vegyesen, hogy természetesebb legyen a látvány. - válaszolta Stefan- Nem kell megijedni, egyszerre úgysem férnek mindannyian közel,végül is a vége a lényeg!
- Ezt hogy kell érteni?- kérdezősködött feleségem tovább-mi a vége?
-A vége az lesz, hogy mindenki elélvez, természetesen a látvány miatt csak kívül, mert egyik fiú sem élvezhet punciba,vagy fenékbe,hanem csak arcra,szájba,vagy a cicikre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 deajk2008 2016. 09. 24. szombat 09:22
ez szuper lett és várom a folytatását... 8p lett
#15 szabi5559 2014. 04. 30. szerda 11:04
Jó ez és nem kell mindíg a valóságot tükröznie elég ha élvezethető a történet. Engem nem zavart hogy néhol elrugaszkodik a valóságtól! Várjuk a folytatást!
#14 Sierra 2014. 03. 31. hétfő 22:38
Jó lett ez...úgy majdnem smile Azért aki swingerben gumi nélkül dug...szóval ennél a pontnál számomra hiteltelenné vált, de valószínűleg aki sosem járt ilyen helyen, annak ez fel sem tűnt.
#13 zsuzsika 2014. 03. 31. hétfő 20:52
Jó.
#12 rockycellar 2014. 03. 31. hétfő 20:46
Húú ez nagyon jó
#11 sswingerboy 2014. 03. 31. hétfő 19:45
Ez már valami, folytatsd légyszíves...
#10 utazo 2014. 03. 31. hétfő 18:50
nagyon jó
#9 Lackó51 2014. 03. 31. hétfő 16:03
Köszönöm,örülök,hogy tetszett.
Hamarosan folytatom!
#8 sztbali 2014. 03. 31. hétfő 16:03
Kicsit durvább mint az előző rész de jó.
#7 veteran 2014. 03. 31. hétfő 10:07
Egészen jó
#6 Rinaldo 2014. 03. 31. hétfő 09:47
Szuper.
#5 genius33 2014. 03. 31. hétfő 07:34
Remek smile
#4 papi 2014. 03. 31. hétfő 05:55
Egész jó
#3 A57L 2014. 03. 31. hétfő 05:51
Csatlakozom jó történet.
#2 Pavlov 2014. 03. 31. hétfő 05:49
A felkiáltójeleket meg lehetett volna ritkítani. de amúgy érzékletes leírás.
#1 Törté-Net 2014. 03. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?