A+ A-

Érettségi után

Fordítás
Eredeti történet: Class Reunion (Literotica)
"Steve, az ott nem Ms. Stevenson? Ott, a bárpultnál"
"A fenébe is, ő az. Nagyon jól néz ki, bezzeg mikor órát tartott, sohasem öltözött így."
"Nem, de már akkor is jól nézett ki. Menjünk oda hozzá!"
A két frissen érettségizett srác átküzdötte magát a táncolókon. Nem tudták elhinni, hogy volt tanárnőjüket a kedvenc klubjukban látják. De az is sokkolta őket, ahogy kinézett. Vörös bőr felsőt viselt, ami feszült hatalmas mellein, és vékony derekáig testére tapadt. Vörös szoknyája nagyjából combja közepéig ért. Magas, 175 centis termetéhez hozzájött még az is, hogy vörös tűsarkú cipőt viselt. Fekete, háta közepéig érő haját, amely éles kontrasztot adott alabástromfehér bőrével, lazán leengedte. Mindketten úgy gondolták, hogy ahhoz képest, hogy már 30 éves, nagyon jól néz ki.
Ahogy közelítettek volt tanárnőjük felé, a nő meglátta őket, letette italát. Mindkettőjüket mosolyogva megölelte.
"Steve, Scott, hogy vagytok? A tanítás már nem a régi az okoskodó megjegyzéseitek nélkül"
"Mi jól vagyunk, Ms. Stevenson. És önnel mi a helyzet?" - felelt Steve mindkettőjük helyett.
"Köszönöm, jól vagyok. Egyébként a nevem már Mrs. Clark - tavaly nyáron házasodtam meg. De mivel már nem vagytok a diákjaim, szólítsatok csak Brooke-nak. Rendben?"
"Persze, Brooke!" - válaszolták egyszerre.
A tanárnő észrevette, hogy amíg beszéltek, a fiúk szemei alig fedett testét pásztázták. Nem mintha hibáztatta volna őket, tudta, hogy nagyon jól néz ki. Emellett ő is jól megnézte magának a srácokat, különösen ahogy a ruha izmos testükre feszült. Nadrágjukon az egyre növekvő dudort méregette.
"Szóval megházasodott. És hol a férje?"
"Úton van valahol. Ma este a barátaimmal jöttem ide. A táncolásban kimelegedtem, úgyhogy úgy döntöttem, iszom valamit."
"Jöjjön át a mi asztalunkhoz! Az ajtó mellett ülünk néhány haverral."
"Rendben, csak megmondom a többieknek" - mondta, és ezzel eltűnt a táncolók között Pár perc múlva jött vissza. Rendelt egy sört, és követte a fiúkat az asztalhoz.
Steve bemutatta a nőt az asztalnál ülő öt srácnak, Scott meg szerzett neki egy széket Ahogy múlt az idő, egyre többet ittak, közben beszélgettek
Éjfél előtt valamivel Brooke barátai az asztalhoz jöttek megmondani, hogy ők hazamennek. Brooke már kelt volna fel, de Steve felajánlotta neki, hogy zárás után elviszi kocsival. Így a tanárnő elbúcsúzott barátaitól, mondta nekik, hogy hétfőn a munkahelyen találkoznak
Pár perc múlva Steve felkérte Brooke-ot táncolni Eleinte meg több mint fél méter volt köztük, de az első szám végére már majdnem összeért a testük A második szám végére már szorosan egymás mellett voltak. A harmadik, lassú szám közben Brooke Steve nyaka köré fonta karjait, testet pedig a fiúéhoz nyomta. Steve ezt azzal viszonozta, hogy átkarolta a nőt, aki erezte a hasának feszülő, egyre növő dudort a fiú lábai között Bar házas volt, a gondolattól, hogy egykori diákjának merevedése van tőle, máris lucskos lett puncija. Ahogy táncoltak, bugyija egyre nedvesebb lett. A fiú kezei hamarosan utat találtak a nő fenekehez. Steve megragadta a formás gömböket, és farkat volt tanárnője testéhez nyomta. Ekkor véget ért a szám Szétváltak egymástól, de mindketten vörösek voltak a testük által termelt hőtől
Ahogy Brooke leült volna, Scott megfogta a kezét, és visszavezette a táncparkettre Nem mondott nemet, sőt, alig várta, hogy a másik fiúval is táncolhasson Tudta, nem lenne szabad ilyeneket gondolnia, különösen hogy már házas, de csak arra tudott gondolni, ahogy volt tanítványai piszkos dolgokat művelnek vele, miközben ő csak nyög és sikoltozik. "Ki kell vernem a fejemből az ilyen vágyakat" - gondolta, miközben Scott megforgatta, és a nő fenekét lágyékához nyomta. "De istenem, érzem, hogy milyen hatalmas farkuk van..." - gondolta, és fenekét a fiú testéhez préselte Közben már annyira nedves volt, hogy a puncilé átáztatta bugyiját, már combjain csorgott lefelé.
Mikor visszatért az asztalhoz, ott két újabb srácot látott, akiknek bemutatták. Mikor leült volna, valaki ismét megfogta a kezét, és visszavezette táncolni. Ez így ment egész este: egészen zárásig valaki mindig felkérte táncolni, azok a fiúk is, akiket csak most ismert meg. A hangulat kezdett egyre forróbbá válni: az utolsó tánc közben szoknyája fel volt hajtva, jó rálátást engedve bugyijára, a felsőjén a cipzárt is lejjebb húzta, láttatva melle gyönyörű domborulatát, hogy könnyítse megduzzadt mellbimbójára és feszes melleire nehezedő nyomást.
A tánc után kiment a mellékhelyiségbe Mikor öt perc múlva visszament az asztalhoz, mind a kilenc srác ott ült, beszélgettek Leült, ivott egy kortyot a már meleg söréből. Felemelte öléből a másik kezét, és bugyiját az asztalra dobta.
"Uraim, most el kell vinnetek annak a házába, aki a legközelebb lakik, és ott keményen meg kell kefélnetek! A puncim miattatok nedves, úgyhogy ki kell elégítenetek!"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2014. 10. 24. péntek 07:48
8P
#7 A57L 2013. 10. 26. szombat 04:12
Nagyon jó.
#6 CrRiver 2009. 05. 25. hétfő 13:17
Nem rossz, nem rossz, de ettől a "tálból kiivott minden gecit" majdnem felfordult a gyomrom...
#5 Ati 2007. 07. 9. hétfő 14:56
Jól kitalált történet csak ellett kapkodva a vége,és ez csaktényleg kitalált?
#4 Perko 2007. 07. 3. kedd 11:36
Koszonom, orulok, hogy tetszett.
#3 Howard 2007. 07. 2. hétfő 17:01
Én nekem nagyon be jőnnek ezek a fajta történetek. Őrülök neki, hogy ilyen témát választottál, remélem jövőben is, olvashatom a fordításaidat, csak így tovább.
#2 Novák János 2007. 07. 2. hétfő 08:36
Hát egy kicsit elkapkodott a story
#1 Törté-Net 2007. 07. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?