A+ A-

Egymás szemében

Férfi:
Még élénken emlékeztem a legutóbbi alkalomra amikor együtt voltunk és izgatottan igyekeztem a következő randira. Szépen kitavaszodott az idő, a langyos meleg mindenkire bizsergetően hatott, zsongott a levegőben a tavasz. Az előttem haladó lány vékony szoknyáján átsütött a nap, felizgatott, ahogy kirajzolódott a combok vonala, sejtetni engedte a punci domborulatát is.
Így ráhangolódva érkeztem meg a kiválasztott lakáshoz. Amíg vártam rád, eszembe jutottak a múlt heti emlékek, illatok, ízek,.. Éppen kezdtem belefeledkezni, amikor hátulról átöleltél!
Nagyon csinos tavaszi ruhában jöttél, a szoknyád libegett rajtad. Láttam a szemedben, hogy élvezed a helyzetet, kacéran billegett a csípőd, friss virágillat áradt felőled. Kiadós csók után már húztalak is magammal a lépcsőházba, s amíg a liftre vártuk, a csókolózás közben már a fenekedet markoltam. Szerencsére senki sem jött, Te is benyúltál az ingem alá és máris elindítottad a bizsergést a bőrömön, amivel már a múltkor is megőrjítettél.
A liftbe már egymásba gabalyodva tántorogtunk be, ahogy elindult felfelé, én is úgy haladtam felfelé a combodon, és már a bugyid vonalánál simogattam a feneked, épp akkor érkeztünk meg, amikor benyúltam alá...
Gyorsan magammal húztalak a lakásba, alig fordítottam rá belülről a kulcsot, már ugrottál is az ölembe. Láttam a szemed sarkában a cinkos mosolyt, ahogy nekem nyomtad az öledet, átkulcsoltál a lábaddal ahogy a fenekednél fogva tartottalak. Újból elkezdtem a fenekedet simogatni és akkor ért a meglepetés: közben lehúztad a bugyid, nem éreztem a szoknyád finom anyagán keresztül! Már értettem mit szeretnél!
Benyúltam alá és a pucér feneked simogattam, egyre beljebb csúsztak az ujjaim, éreztem már a nedvességet a puncidon. Az egyik kezemmel tartottalak, míg a másikkal a puncidat simogattam körbe-körbe, aztán be-be csúsztattam az ujjaimat, hogy utána újból a szétnyíló ajkaidat simogathassam... Közben már nem bírtál magaddal, a nyakamat csókolgattad és próbáltad kigombolni az ingemet. Ahogy haladtál lefelé a mellkasomon, úgy éreztem, hogy egyre jobban elönt a nedvesség, egyre erősebben jártak benned az ujjaim.
Amikor már éreztem, hogy nem bírlak tovább tartani, odaléptem veled a kanapéhoz és leengedtelek. Szeretted volna már gombolni a nadrágomat, de nem engedtem, hátradöntöttelek, a szoknyád felhajtottam és úgy ahogy voltál elkezdtem a puncidat nyalni, csak nyalni egyre hevesebben, felfelé egészen a csiklódig, amit elkezdtem szívogatni, miközben az ujjaimmal a kisajkaidon játszottam, majd be és ki, be és ki egyre gyorsuló tempóban, amíg már hallottam a nyöszörgésedet és éreztem az összehúzódásokat, amik az orgazmusod biztos jelei voltak. Kihúztam az ujjaimat és nem hagytam, hogy teljesen megnyugodj, hiszen a csiklód körül kezdtem körözni, finoman nyomva a szeméremdombodat. Közben egyre vadabbul nyaltam, szívtam a csiklódat, amitől még az előbbinél is hevesebb orgazmus ért el. Az egész testedben rázkódtál, teljes erődből szorítottad a fejem az öledhez, így telt el pár perc, mire meg tudtál mozdulni...
Nő:
Nagyon nehezen tértem magamhoz, egymás után két őrületes orgazmushoz juttattál, és ilyenkor te is tapasztalhattad, szinte magamon kívül kerülök. Ezt most mindenképpen viszonozni akartam neked, hiszen láttam és éreztem, amikor először együtt voltunk, mennyire ki vagy éhezve, és mégis mennyire figyelmes voltál velem.
Felálltunk, a kis szoknyám visszacsusszant a combjaimra, felágaskodtam hozzád, és a nyelvemmel cirógattam a tiédet. Közben a félig kigombolt ingedtől szabadítottalak meg, végiggomboltam, kihúztam a nadrágodból, és végre hozzáfértem a mellkasodhoz. Apró puszikkal borítottam el, simogattam a hátad, végignyaltam a mellbimbóidat, és elkezdtem kigombolni a nadrágod. Lehúztam a cippzárt, addigra már te is elkezdtél engem vetkőztetni, de a bugyimnál-melltartómnál megállítottalak.
\"Most te jössz!\"- súgtam a füledbe, elédtérdeltem, lehúztam a nadrágod az alsóddal együtt, kiléptettelek belőle. Te már az ingedet félredobtad, teljesen meztelenül, előremeredő farokkal álltál előttem...gyönyörű látvány volt!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Sierra 2014. 05. 27. kedd 09:55
Igen, ez kis csiszolást megérdemelne, de ha kedveled a több szemszögből írást, keress meg privátban kérlek.
#10 Rinaldo 2014. 03. 21. péntek 07:34
Gyenge,.
#9 rockycellar 2014. 03. 20. csütörtök 19:38
De nagyon nem jó!
#8 genius33 2014. 03. 20. csütörtök 15:50
Hát ez elég gyenge vót...
#7 zsuzsika 2014. 03. 20. csütörtök 15:42
Átlagos.
#6 sztbali 2014. 03. 20. csütörtök 13:47
Nem a legjobb.
#5 papi 2014. 03. 20. csütörtök 12:11
Elmegy
#4 veteran 2014. 03. 20. csütörtök 11:56
Gyenge
#3 gyuri0926 2014. 03. 20. csütörtök 09:24
Valamikor nagyon jó történeteid voltak .
#2 Sierra 2014. 03. 20. csütörtök 08:58
Az egymás szemszögéből írást még nem ártana gyakorolni mielőtt publikálsz.
#1 Törté-Net 2014. 03. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?