A+ A-

Mester és Tanítványa 1. rész - A Műhelyben

Sziasztok. A nevem Peti. A történetem 15 évesen kezdődött. Ekkor jöttem rá hogy a fiuk is érdekelnek.
Az egyik dél-dunántúli nagyvárosba jártam középiskolába, autószerelőnek tanultam. Első évfolyamos voltam mikor elkezdett a saját nemem is érdekelni.
Rólam annyit, hogy akkoriban 195 cm magas voltam, kék szemű világosbarna hajú az átlagnál jóval izmosabb 95 kg-os srác.13 éves koromtól keményen súlyzóztam a kosarazás miatt. És most a történet:
2-2.5 honapja jártam a suliba. Minden második hét gyakszi. A mesterem, akit Janinak hívtak, félrehívott, hogy szeretne velem beszélni.
Meg kérdezte nincs e kedvem egy kis zsebpénzt keresni. Elmondta, hogy nagyon ügyesnek tart és sok lehetőséget lát bennem. Szerinte egy-két másodikost is túlteszek a tudásommal. - igyekeztem minél többet tanulni gyakorlatban is. A gyakorlati időnk naponta 7-14-ig tartott. Volt, hogy műhely zárásig maradtam Janival ami fél 5 volt. Volt egyszer-kétszer, hogy tovább is.
Felajánlotta hogy segítsek be neki otthon, így többet tanulhatok amellett, hogy fizet is nekem. Mivel nagyon gyéren voltam elengedve lóvéval igent mondtam, de mondta, hogy beszéljem meg szüleimmel is, és mivel koleszos voltam így az ottani tanárokkal is!
Megbeszéltük délután elmegyek hozzá. Így is volt!
Sikerült szüleimet is meg győzni és a koleszt is elintéztem.
Kb. 2 hete jártam hozzá mikor az első eset megtörtént.
Janiról tudni kell, hogy akkoriban 37 éves volt ereje tejében, elvált két gyereke volt egy fiú, és egy lány akik az anyjukkal éltek csak nagy ritkán jártak hozzá. Jani több mint 2 méter magas,barna szem és barna katonásan rövid haj. Igazi "paraszt" testalkatú csupa izom és erő.30 éves koráig rendszeresen járt versenyszerűen súlylökésre. Kondiját akkoriban is rendszeresen karban tartotta.
Kb. 2 hete melóztam nála. Mondta, hogy nem jön haza csak kèsőn, mert a kollegákkal ünneplik valameikük névnapját. Én egy olajcserét csináltam, lent voltam a szerelő aknában, vége felé jártam - ami sürgős volt-mikor hazaért.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.53 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 03. 7. péntek 11:51
Közepes.
#5 veteran 2014. 03. 6. csütörtök 13:05
Had csinálják.
#4 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:15
Egész jó.
#3 papi 2014. 03. 6. csütörtök 08:23
Nem rossz
#2 Rinaldo 2014. 03. 6. csütörtök 07:59
Megérdemli.
#1 Törté-Net 2014. 03. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?