A+ A-

Egy kiállítás képei

1.
Az idei nyár egyik kevés hűvösebb, borult napján gondoltam felkeresem az egyik kiemelt kiállítást. Munkanap-munkaidő, de a szükséges dolgokat már elvégeztem, a megmaradtakhoz pedig semmi kedvem nem volt, egy kis kultúrára vágytam. A tárlaton alig lézeng pár ember, sebaj legalább nyugodtan szemrevételezhetem a képeket.
Alaposan elbambultam az egyik előtt, mikor is hirtelen egy gyönyörű női hangra eszmélek. A hang felé fordulok és egy kedves zavarban mosolygó, első pillantásra is nagyon vonzó nőt pillantok meg. Nőiesen telt alakján könnyű fekete ruha, épp akkora dekoltázzsal, ami sokat láttat, de nem közönséges, napbarnított bőr, barna haj, nagy barna őzike szemek. Azonnal vele kapcsolatos erotikus gondolatok töltik el az agyam, de igyekszem megzabolázni őket és úriemberként viselkedni. Nehéz dolog! :)
Beszédbe elegyedünk és onnantól tartok Neki egy kis tárlatvezetést, igyekszem nem tudálékosnak lenni, láthatóan jól szórakozik. Sajnos elfogynak a képek, de sehogy sincs kedvem megválni Tőle, így kicsit bátortalanul a kávézóba invitálom. Ő megkönnyebbülve elfogadja, a kávézóban pedig főleg Róla beszélgetünk. Évtizedek óta Németországban él, jóval idősebb, tehetős férj, ő háztartásbeli, a gyerekek már nagyobbak, kevesebb velük a gond. Édesanyját látogatta meg, holnap utazik is vissza. Ahogy rám néz ismét elönt a vágy, s már nem érdekel, hogy ez valószínűleg látszik is. Nem vagyok jó színész! :)
A beszélgetés visszakanyarodik a kiállításra, megkérdi, hogy honnan tudok ilyen sokat, nem nagyon látott még öltönyös művészettörténészt. Zavartan mentegetőzöm, hogy csak szeretek olvasni és pont most kaptam egy albumot a művészről, onnan a tudás, még ha felszínes is. A beszélgetés vége valahogy úgy alakul, hogy elindulunk hozzám megnézni az albumot. Beülünk a kocsijába érzem, hogy izzik a levegő közöttünk, másról beszélünk, de a szexre gondolunk, legalábbis én bizonyosan. Ahogy araszolunk a pesti dugóban felé fordulok, és a térdére teszem a kezem. Vagy jól értelmeztem eddigi metakommunikációját, testbeszédét, vagy egy gyors pofonnal gazdagodva leszek hirtelen kiszállítva a gépjárműből. :)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 03. 15. szombat 06:37
Ez tökéletes volt. 10pont.
#6 veteran 2014. 03. 6. csütörtök 12:58
Ez oké!!!
#5 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:03
Nem rossz.
#4 Rinaldo 2014. 03. 5. szerda 07:26
Szuper jó.
#3 feherfabia 2014. 03. 5. szerda 06:16
9P
#2 papi 2014. 03. 5. szerda 05:00
Tök jó
#1 Törté-Net 2014. 03. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?