A+ A-

Szex a teraszon

Állok a hátad mögött, és jobb válladon pihen a kezem. Élvezem hogy a testedhez érek. A másik kezemet a szádon, forró ajkaidon tartom. Szádat résnyire nyitod, ujjammal belenyúlok. érzem ujjamon a nyelvedet. Leveszem a felső ruhádat, s a melleidet megmarkolok. A fejemet a válladra hajtom, te oldalra fordulsz, s megcsókollak. Nyelvemet szádba csúsztatom, s összefonom a tiéddel. Begerjedsz... Felállsz, s átölelsz. Fenekedbe markolok, két tenyeremmel, s ágyékomhoz szorítalak. Farkam egyre merevebb, s testedbe vágyik. Rám ugrasz, lábaidat átkulcsolod hátam mögött. Meztelen melleid mellkasomhoz érnek. Fejedet hátrahajtod, s kéjesen mozogsz, ingerelsz. Én még ruhában vagyok. Elviszlek a teraszra, s a korlátnál leteszlek.
Hátrafordulsz, már tüzes a szemed. Vágyunk egymásra, s akaratunk gátolhatatlan. Hátat fordítasz nekem, én mögéd térdelek, s lerántom nadrágodat. Fekete tangát viselsz, ezen keresztül puncidba nyalok. Markolod a korlátot, hajadat félrehajtod. Még nem húzom le a bugyidat, ujjaimmal lassan lábaid közé simítok. Tested lassan mozog, csaknem vonaglik, az áram ujjaimon átárad beléd, s a bugyid átnedvesedik. Alá nyúlok, s masszírozni kezdelek. Majd középső ujjammal felnyúlok, s lassan, simogatom hüvelyed belsejét. Másik kezemmel lehúzom a tangát, lábaiddal kilépsz belőle. Én is felállok, s teljesen levetkőzöm. Hátrafordulsz, felém, s megnyalod nyakamat, számat, de én nem csókollak. Fejemben állat születik, vad, s gonosz kéjvágyó... Vállaidra teszem kezeimet, s térdre kényszerítelek. Farkam teljesen merev. Lassan nyelvedbe takarod. Langyos érzés. Kezeddel A lábaim közé nyúlsz, alulra, s simogatsz. Izmaim összerándulnak. Másik kezeddel átfogod farkam tövét, s hátrahúzod bőröm.
Nyelved csodát művel... De már többre vágyom ennél, már belém lépett a hév, felemellek, s most én térdelek eléd. A terasz sarkából széket húzol a korláthoz, s beleülsz. Kényelmesen elhelyezkedsz. Lábaidat szétnyitod előttem, s középső ujjaddal felnyúlsz magadba. Kicsit mozgatod, majd hozzá veszel egy másikat is. Így ujjazod magad, arcom előtt. Ez gyönyörű... Lábaidat megfeszíted, térdedet nyaldosom, majd lábszáradat. Zoknidat lerántom, s talpadat is végignyálazom. Lábujjaidat számba veszem, s körbenyalom őket. Te vonaglasz a fotelban, már nem ujjazod magad, csak körbe- körbe simogatod puncidat. Nem várok tovább, kezedet félrelököm, s beléd nyalok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.33 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 02. 25. kedd 16:28
Elmegy
#6 zsuzsika 2014. 02. 25. kedd 07:24
Közepes.
#5 hairy_pussy 2014. 02. 25. kedd 07:22
gyenge
#4 Rinaldo 2014. 02. 25. kedd 06:59
Jó.
#3 feherfabia 2014. 02. 25. kedd 06:02
6P
#2 A57L 2014. 02. 25. kedd 05:48
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 02. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?