A+ A-

Laura

Fordítás
Eredeti történet
Felnézek a csillagos égre, és most veszem észre, milyen gyönyörű így, az épületek felett. Ahogy megérint a szellő, észbe kapok, hogy nem foglak elérni, ha nem szedem össze magam gyorsan. Végül mégiscsak odaérek a klubba. Bemegyek, és úgy ülök le a pultnál, hogy nem veszed észre, ez én vagyok. "Mivel szolgálhatok ma este, uram?"
"Kaphatnék egy Heinekent és egy nagy csókot?" Szembefordulok veled, és te átnyúlsz a bárpult felett, hogy teljesítsd kérésemet. "Még egy pár perc, drágám. Bocsi."
"Oké, nem sietünk. Előttünk az egész éjszaka..." Nézlek, ahogy a bárpult mögött jársz - kelsz, meggyőződsz róla, hogy minden rendben van a váltáskor. Nem igazán tudom levenni rólad a szememet. Ahogy jársz, ahogy ma felöltöztél... Ragyogóan nézel ki a szűk farmerben és a pólódban. Minden domborulatodat kiemeli, ami azt illeti, meg is vagyok lepve, hogy még senki nem próbálkozott nálad, mióta itt vagyok.
Kb. öt perc múlva, a hátam mögé surransz, és arcon csókolsz. "Készen állsz?"
"Igen. Indulás..." Kézenfoglak és kisétálunk a klubból a csillagos éjszakába. "Néhány házzal odébb tudtam csak leparkolni. Remélem nem gond."
"Olyan gyönyörű az este, már miért lenne gond?" Átölelsz a derekamnál, és magadhoz húzol, mialatt végigmegyünk az utcán. "Szóval, hová megyünk?"
"Idejében megtudod, Laura, ne izgulj!"
Végre elérünk az autóhoz, kinyitom neked az ajtót, még egy puszit nyomva homlokodra, mielőtt behuppansz. Aztán átmegyek a másik oldalra, és beszállok. "Na, szemeket becsukni..." Szélesen elmosolyodsz és behunyod szemed. Hallod, amint a kocsi hátuljában kotorászok, aztán csendben maradok. "Csak egy kicsit hadd kukucskáljak!" Egy fekete kendőt kerítek a szemedre és megkötöm (nem túl szorosan, nem kell izgulnod). Mosolyod zavarodottságra vált. "Mi folyik itt, Paul?!"
"Lazítsd el magad, kicsim, ez a meglepetésed része!"
"Mmm, oké..." Egy puha puszit nyomok ajkaidra, aztán indítok, és célunk felé veszem az irányt.
"Egy kis segítséget sem kapok, hogy hová megyünk?"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 09. 5. kedd 06:12
Hangulatos kis együttlét, kár, hogy nem tudtad jobban átadni az olvasóknak.
#3 A57L 2015. 05. 29. péntek 04:50
Közepes írás.
#2 listike 2014. 05. 31. szombat 19:22
Kedves.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?