A+ A-

Egy romantikus találkozás

Mikor elindultam hozzád, épp esett az eső! A borongós esti félhomályban esőcseppek gurultak végig az arcomon, mire parkolóban a kocsimhoz értem! Sietve keresgélni kezdtem a kulcsot, és a riasztó távirányítóját a zsebemben! Ezalatt egy üzenet érkezésére lettem figyelmes a zakóm zsebében lévő telefonomon! A tőled kapott üzenetemet jellegzetes csippanásáról ismertem fel, elmosolyodtam! Kapkodva ültem be a kocsiba...már csak az eső miatt is, de a valódi oka, a tőled kapott üzenet volt! Már nagyon vártam!
Mikor elindultam hozzád, épp esett az eső!
A borongós esti félhomályban esőcseppek gurultak végig az arcomon, mire parkolóban a kocsimhoz értem! Sietve keresgélni kezdtem a kulcsot, és a riasztó távirányítóját a zsebemben! Ezalatt egy üzenet érkezésére lettem figyelmes a zakóm zsebében lévő telefonomon!
A tőled kapott üzenetemet jellegzetes csippanásáról ismertem fel, elmosolyodtam!
Kapkodva ültem be a kocsiba...már csak az eső miatt is, de a valódi oka, a tőled kapott üzenet volt! Már nagyon vártam!
Elővettem a telefont, és határozott, de kicsit sietős mozdulattal kiválasztottam a menüből a bejövő sms-eket! ""Édesem! Itthon vagyok, várok rád! Siess, de nagyon vigyázz hazafelé!"" Írtad.
Bár az üzenet rövid volt, mégis boldogságot lopott megfáradt szívembe!
Mielőtt elindultam, az ablaktörlővel kicsit megtisztítottam a szélvédőt. A villanymotor jellegzetes zümmögő hangja törte meg az autó külsejét érő esőcseppek kopogó hangját.
Eközben figyeltem, ahogy a szél és az eső további leveleket sodor le, a parkolót körülölelő fák amúgy is épp lehullni készülő levelei közül. Tovább színesítve ezzel a villámló vihar, és az éjszaka csodálatos, de egyben félelmetes játékát.
Elindultam! Az éjszaka fényében az aszfalton csillogó víz, szikrázó fényzuhatagot áraszt szemembe, mikor elhaladok egy-egy velem szemben elsuhanó kocsi mellett!
Habár vakító a fénye... mégis utánozhatatlan hangulattal járul az eddig sem szegényes látványhoz! Egy kicsit lehúzom az ablakot, mert imádom érezni az őszi eső illatát! Az a fantasztikusan friss levegő, oly üdítőleg hat rám, hogy már csak ezért is megéri ilyenkor kint lenni! Ha nem sietnék ennyire haza, sétálnék egyet!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.16 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 02. 7. péntek 13:40
Nagyon gyenge.
#8 sztbali 2014. 01. 30. csütörtök 15:14
Elmegy.
#7 rockycellar 2014. 01. 30. csütörtök 09:57
Ez elég gyenge lett!
#6 zsuzsika 2014. 01. 30. csütörtök 09:49
Közepes.
#5 Rinaldo 2014. 01. 30. csütörtök 07:43
Elmegy.
#4 Andreas6 2014. 01. 30. csütörtök 06:27
Szerintem borzalmas! Nem tudtam végigolvasni!! Te mindig kiabálsz, amikor elbeszélsz valamit?!!!
#3 papi 2014. 01. 30. csütörtök 04:56
Nem rossz.
#2 fajitas 2014. 01. 30. csütörtök 00:16
Azert par helyesirasi hiba becsuszott! Nehany mondat vegere veletlenul pontot tettel! Erre kerlek vigyazz a jovoben! Ha pedig igazan helyesen akarsz irni, akkor ket felkialtojelet hasznalj! Igy ni: !!
#1 Törté-Net 2014. 01. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?