A+ A-

Gyönyörteli örökség 8. rész

Arra riadtak fel, hogy Rocki rettenetesen ugat, aztán meghallották, hogy valaki rugdossa az ajtót. Marika a mellei elé kapta a takarót, Imre villanyt gyújtott, és kikiáltott az ajtón:
- Ki az? - de, válasz nem jött. Riadtan nézek egymásra, majd Imre óvatosan felkelt, és az ajtóhoz lopózott. Ki akart nézni a kukucskálón, de nem volt. Aztán a bejárat melletti ablakhoz ment, és óvatosan kinézett, aztán hatalmas hahotába kezdett.
- Mi van? - nézett rá megütközve a felesége.
- Gyere ide Kedves - hívta a férfi. Az asszony óvatosan lépdelt végig mezítláb a hajópadlón, majd ő is kinézett az ablakon. A bejárat előtt egy hatalmas kenguru állt, és Rockitól félvén próbál bemenekülni a házba.
- ki kéne menekíteni szorult helyzetéből - nevetett most már Marika is.
- Már csak azért is, mert szétrúgja az ajtót - mondta a szemét törölgetve Imre, aztán kinyitotta az ablakot, és kikiáltott: - Helyedre Rocki.
A kutya még kettőt ugatott, aztán leült, de még mindig sakkba tartotta a kengurut, aki végre abbahagyta a rugdalózást. Imre összecsapta párszor a tenyerét, mire a riadt jószág legyőzte a kutyától való félelmét, és hatalmas ugrásokkal eltűnt a sötétben.
- Nekem teljesen kiszállt a szememből az álom - nyafogott Marika, és visszabújt az ágyba.
- Kérsz egy kis bórt? - kérdezte Imre és a hűtőhöz ment.
- Nem, Téged kérlek - nyűgösködött tovább az asszony.
- Az jó, mert bor már nincs - vette elő az üveget a hűtőből a férfi. A palack alján már csak a seprő lötyögött. Visszament hát az ágyhoz, és bebújt kedvese mellé, akinek a lába tiszta hideg volt.
- Hú, fázol, majd én jól megmelegítelek.
- Az jó lesz - mondta az asszony, és fázósan magára húzta a takarót, amitől a lábfeje szabaddá vált. A férfi a tenyerébe fogta a kis lábacskákat, és dörzsölgetve őket melegíteni kezdte a jéghideg ujjacskákat. Aztán lehajolt, és sorba bekapdosta őket. Az asszony nevetve tartotta a lábát, és kezdett felizgulni. A férfi keze becsúszott a takaró alá, és végigsiklott az alsólábszáron, majd a combokon. Az asszonyon már csak a derekánál volt takaró, mivel melléről ő maga tolta le, hogy jobban hozzájuk férjen, de hamarosan Imre is csatlakozott a kényeztető ujjakhoz szájjal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 01. 29. szerda 05:54
Egész jó.
#4 rockycellar 2014. 01. 28. kedd 08:27
nem rossz!
#3 Rinaldo 2014. 01. 28. kedd 07:34
Jó.
#2 papi 2014. 01. 28. kedd 04:51
Tök jó
#1 Törté-Net 2014. 01. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?