A+ A-

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága - A Szürke herceg 5. fejezet - Bella és Edward első szexélménye

Bella az apjával ment haza. Aznapra semmi mást nem tervezett, csak egy kellemes zuhanyzást, és mielőbbi álomba merülést. Az átélt izgalmak hatására azonban képtelen volt elaludni. Felkelt az ágyából, és a neten rákeresett az Edwardnál tapasztalt tulajdonságok fogalmaira:
„Gyors, hideg, fakó bőr, emberfeletti erő”
A találati oldal közepén rábukkant arra, amit keresett. Egy oldal részletesen írta le a Halhatatlanokat, a vámpírokat.
- Igen! Edward egy vámpír! - suttogta maga elé Bella.
Most már biztos volt abban, hogy:
1. Edward domináns lénye a vérére vágyakozik, és legszívesebben megölné.
2. A fiú ugyanakkor megvédte az életét.
3. Ő maga pedig kívánja ezt a furcsa figurát.
A felismeréseit követően a gondolatai elkezdtek a fiú körül forogni. Újra megjelent előtte a kép, ahogy közbelépve megvédte a támadóitól, ahogy az étteremben beszélgettek, aztán korábbról, ahogy Jessica beszél róla, a többiek számára elérhetetlenről. Érezte, hogy a gondolatai hatására a teste kezd izgalomba jönni. Visszabújt a takaró alá, és leoltotta az éjjeliszekrényén a lámpát.
Edward a fa tetejéről figyelte Bella ablakát. A lány szobája teljes sötétségbe borult. Pár percet várt még a fiú, aztán könnyedén leugorva a fáról, ruganyos léptekkel a háznál, majd egyetlen szökkenéssel a tetőn termett. Odahajolt az ablakhoz, hogy megnézze az alvó lányt.
Bella teljes biztonságban érezve magát, a gondolatai keltette izgatottsága levezetéseként izgatta magát. A lelki szemei előtt megjelenő képsorok az ujjai játékával párosultak. Fekvő helyzetében, az állát felszegve, enyhén nyitott ajkakkal nyögdécselt, a fiú nevét suttogva. Kis idő múlva hason fekve folytatta tovább önmaga kényeztetését. Kibújt a takaró alól. Hason fekve a bugyiját letolta a lábszáráig. Az alvópólója takarta felsőteste alatt átnyúlva ingerelte a csiklóját. Edward tekintete a szabaddá vált puncin csüngött, érezve, hogy beindul a merevedése. A lány rendületlenül masszírozta a kéjgombját, a hívogatóan Edwardra ásító kéjbarlang bőrredőit mozgatva. A fiú a tetőn sajátos pózba merevedve figyelte Bellát, aki az orgazmusig vitte az öningerlését. „Bárcsak most hallanám a gondolatait, mikor jól érezhetően a fantáziájában velem van!” - suhant át a gondolat a fiún. A következő percben Bella félhangos sikollyal élvezett el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 03. 16. vasárnap 16:42
Nagyon jó. 10pont.
#6 vari78 2014. 01. 22. szerda 21:01
jÓ!
#5 rockycellar 2014. 01. 22. szerda 17:10
elmegy!
#4 Rinaldo 2014. 01. 22. szerda 09:15
Jó.
#3 papi 2014. 01. 22. szerda 05:05
Egész jó
#2 A57L 2014. 01. 22. szerda 04:59
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 01. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?