A+ A-

Miss Black 3. rész

Óhatatlanul is hordoz magában némi ösztönös érzékiséget, amin azonban tökéletesen úrrá tud lenni, és ok nélkül, pusztán ezért az érzéki örömért még soha nem vette elő a pálcát.
Ám ok mindig adódott, mint például most is, és Amanda kihasználta az alkalmat. Mint mindig, most is sikeresen akarta elvégezni a feladatát, mely az volt, hogy a gyerekből kiirtsa a rosszra, és az engedetlenségre való hajlamot, és ennek érdekében nem sajnálta az erejét. A lovaglópálca sziszegve hasította a levegőt, és Diana kétségbeesetten mozgatta terebélyes hátsóját, hogy így próbálja meg elkerülni a pálcát. Már feladta büszkeségét, és nem érdekelte, hogy a férfi előtt kényszerül a megalázó fenékriszálásra. Hevesen jobbra-balra rázta a farát, mert egyebet nem tudott tenni kínjában, és a csípős fájdalmat elviselhetetlennek érezte. Persze hiába rázta a fenekét, a lovaglópálca mindig pontosan oda sújtott le, ahova Amanda eltervezte.
A nevelőnőnek nagy gyakorlata volt a vesszőzésben, pontosan kiszámítva, nagy erővel, hatékonyan fenyítette a diáklányt. Diana nem is bírta tovább némán elviselni a fájdalmat. Nyöszörgése egyre hangosabb lett, és mire a rágógumiért járó tizedik ütést megkapta, már keserves jajgatássá fajult. Amanda ekkor újból felszólította őt a bocsánatkérésre, amit Diana gyorsan meg is tett. A nevelőnő ekkor megvizsgálta a lány alaposan kivert hátsóját, és megállapította, hogy a hurkákon kívül egyéb nyoma nincs a verésnek. Ezt Timothy-nak is megmutatta, megjegyezve, hogy ezért jó ez a büntetési módszer.
- Láthattad, Timothy, milyen hatásos ez a pálca, ugyanakkor nem okoz komoly sérülést. Nagyon fáj, csíkos lesz a bűnös feneke, de semmi egyéb!
A férfi odalépett, ő is érdeklődve vizsgálta meg Diana fenekét, még meg is tapogatta, majd közölte:
- Azt hiszem, Bess-nek sem fog megártani egy ilyen kezelés...
- A hasznára lesz, Timothy... - felelt a nevelőnő, majd megmarkolta a pálcát, és nekikészülődött, hogy az utolsó tízes adagot is rámérje az asztalán hasaló diáklányra. Diana ekkor sírós hangon megszólalt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Sierra 2014. 04. 15. kedd 20:35
Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ez mitől szextörténet? Elolvastam a három részt. Néhány tinit elvertek. ÉS?
#7 A57L 2014. 02. 22. szombat 06:20
Elmegy.
#6 genius33 2014. 01. 15. szerda 20:03
Fujj...
#5 zsuzsika 2014. 01. 15. szerda 12:42
Nem egy nagy durranás.
#4 Rinaldo 2014. 01. 15. szerda 07:40
Szadista.
#3 papi 2014. 01. 14. kedd 15:23
Igazad van veterán, de nem csak egy lánynak kellene elfenekelnie.
#2 veteran 2014. 01. 14. kedd 09:41
Remélem a nevelőnő is részesül a verésből valamelyik lány által.
#1 Törté-Net 2014. 01. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?