Szexkalandok Kírával 1. rész

Szavazás átlaga: 9.06 pont (186 szavazat)
Megjelenés: 2014. január 13.
Hossz: 35 495 karakter
Elolvasva: 13 431 alkalommal
A nevem Ákos és szeretnék megosztani veletek egy történetet, hogyan is jöttem össze egy tüzes, fiatal, bevállalós tinivel, aki tele volt meglepetésekkel, aki mellett újra én is tinédzsernek éreztem magamat.
Nyár volt, az évnek azaz időszaka, amikor mindenki nyaralni szeretne, kalandokban részt venni, bulizni, csajozni vagy pasizni, de semmiképpen sem dolgozni. Nekem sok munkám volt és kevés szabadidőm, ez azt jelentette, hogy a klasszikus értelemben vett nyaralás szóba se jöhetett, maradtak a hétvégék. Ezeket a kis mini nyaralásokat, ahogy én hívtam akkor őket, próbáltam olyan programokkal megtölteni, amelyek kikapcsoltak, pihentettek vagy éppen kellemesen lefárasztottak. Szívesen láttak a barátok a balatoni nyaralókban, házi bulikban és én magam mögött hagyva a hét fáradalmait, mindig jókedvűen és megfelelő mennyiségű itallal érkeztem.
Volt azonban egy aprócska dolog, amely beárnyékolta az nyarat, ez pedig egy lány volt, pontosabban az emléke. Komoly kapcsolatnak indult, komoly reményekkel vágtam bele, komoly csalódással ért véget. Ilyen az, amikor az ember szerelmes és nem látja azokat a jeleket, amelyek egyértelműen megmutatják, hogy erre bizony kár időt és energiát pazarolni, itt csak megégetheti magát. Egy ilyen csalódás után persze semmi kedvem nem volt komolyan venni egy nő közeledését, úgy voltam vele, hogy most élvezem az életet, és ha akad valamilyen alkalom egy kis flörtre vagy egyébre, én bizony nem leszek semmi jónak az elrontója.
Az egyik legjobb barátom hívott meg egy balatoni hétvégére, hogy lazítsunk egy nagyot a régi gimnazista idők szép emlékére. Egész héten valami különös érzés járt át, hogy bizony itt valami szuper dolog előtt állok és türelmetlenül számoltam a napokat és az órákat. Aztán végre eljött a várva-várt péntek délután, végeztem a munkával, bedobtam a kocsimba – a már előre bepakolt – utazótáskámat és a Balaton felé vettem az irányt. Beraktam a féltestvérem által összeválogatott zenéket, és élveztem a sebességet, a mellettem elsuhanó táj szépségét. Szép időszak a nyár...
Megérkeztem a Balaton déli partján fekvő településre és felhívtam a barátomat, hogy pontosan melyik utcán is kell befordulni a nyaralójukhoz, mert bizony 6 év alatt erről az apró részletről megfeledkeztem. Az útbaigazítást követően könnyen oda találtam, ahol Balázs haverom egy
s
alf
ör
alf
re
alf
l
a kezében fogadott. Üdvözöltük egymást és viccesen meg is jegyeztem, hogy ez aztán a vendéglátás, rám nem is gondolt. Mondta, hogy el kéne ugrani egy kis borért, mert estére meglepetéssel készült és szükség lesz rá. Bepakoltam a cuccaimat és az étel-italt a házba és utána elugrottunk borért. Közben beszélgettünk.
– Milyen meglepetéssel készülsz estére, vagy ez titok?
– Hát igazából nem titok, tegnap előtt este megismertem két lányt. Lementem a partra és éppen sétálgattam, gondoltam ismerkedem egy kicsit. Ott ültek azon a padon, amin régen mi is sokat üldögéltünk. Oda mentem hozzájuk, kértem tüzet, majd szó szót követett és megismerkedtünk. Kellemes este volt és megbeszéltük, hogy másnap strandolunk, ez volt tegnap. Húúú Ákos ez a két csaj nagyon rendben van.
– Csak nem bejön az egyik, vagy esetleg mindkettő?
– Hát ami azt illeti a szőke bizony nagyon bejön. Katának hívják. Neked pedig szerintem a barna hajú nagyon tetszeni fog. Őt Kírának hívják.
– Igen? Ha már az én feladatom az lesz, hogy lefoglaljam Kírát, mesélj róla. – mondtam megjátszott sértődöttséggel.
– Középmagas, jó alakú, szép arc, jó segg, és nagy mellek. Igazi életvidám lány.
– Nem rossz kilátások, na jó bevállalom, hogy legyen egy jó estéd Balázs. – mondtam.
– Haha micsoda áldozat, akkor ezt megbeszéltük.
Ilyen dolgokról beszélgettünk, miközben megoldottuk a bor kérdést, amely az estéhez kellett. Később visszatértünk a nyaralóba, iszogattunk, beszélgettünk, kicsit rendet raktunk és készülődtünk az estére. Balázs úgy beszélte meg, hogy a lányok este beugranak hozzánk egy italra, és utána neki vágunk a balatoni éjszakának. Szépen előkészítettünk mindent, behűtöttük a borokat, a
s
alf
ör
alf
ök
alf
et
és a
p
alf
ál
alf
in
alf
alf
t
, gyertyát gyújtottunk és egy-két hangulat fáklyát. Balázs tényleg mindent megtett, hogy olyan környezetet varázsoljon, amivel a lányok romantikus hangulatba kerülhetnek.
Sajnos az este eleje mégsem a tervek szerint alakult, jött egy sms, hogy történt egy kis malőr és nem érnek ide a megbeszélt időre, ezért mi lenne, ha a parton találkoznánk egy órával később. Balázs válaszolt, hogy semmi gond. Bár egy picit bosszús volt, hogy nem a tervei szerint alakul az este, de megnyugtattam, hogy minden rendben lesz. Legyen spontán.
Egy óra múlva lementünk a partra és a megbeszélt pad felé vettük az irányt. Ahogy közeledtünk, láttam, hogy Balázs nem túlzott a lányok kinézetével kapcsolatban, tényleg bombázó volt mindkettő. Első pillantásra megfogott valami Kírában, persze ebben nagy szerepe volt tökéletes alakjának is, de amikor két puszit adtunk egymásnak, megéreztem finom jázminos parfümjét és nagyon kellemes gondolatok futottak át az agyamon.
A beszélgetés közben kiderült, hogy Balázs kiszemeltje Kata 17 éves, barátnője Kíra 16 éves volt. Egy kis idő múlva indítványoztam, hogy üljünk be az egyik kiülős szórakozóhelyre.
Balázs persze Kata mellett foglalt helyet, míg én Kíra mellé ültem.
– Mond Kíra, mi volt az a kis malőr, ami miatt nem értetek oda a nyaralóba? – kérdeztem a lányt.
– Hát ez egy elég fura szituáció volt, mert amikor készülődtünk történt egy kis baleset, Katának megbicsaklott a bokája a nyaralónk teraszán és elesett. Persze mikor esett beakadt a ruhája a székbe és egy szép nagy szakadás keletkezett rajta.
– Remélem nem történt nagy baj a bokáddal, ugye Kata. – érdeklődött Balázs.
– Szerencsére nem, csak egy kicsit még érzékeny. Kíra beborogatta és bekentük, Flector kenőccsel is.
– Ha gondolod, óvatosan megmasszírozom egy kicsit, biztos jobb lesz. – ajánlkozott Balázs, aki valami hihetetlenül nyomult, de az tisztán látszott, hogy Katánál ezzel nyert ügye van. Hát igen mindig ki tudta választani a nyerő stratégiát egy lány meghódításához.
– Nagyon köszönöm Balázs az jól esne.
Eközben Kíra folytatta.
– Persze ezután át kellett öltöznie és be is kellett borogatnunk a lábát, és tudod Ákos, hogy ez a lányoknál nem egy rövid folyamat.
– Hát gondolom, de nagyon örülök, hogy végül el tudtatok jönni. Kár lett volna kihagyni ezt az estét.
– Ezt én is így gondolom. – majd mélyen a szemembe nézett, mikor belekortyolt az italába. Ezután gondoltam, hogy ez az este még sok meglepetést tartalmazhat.
– Mit szólnál, ha elszívnánk egy cigit és közben sétálnánk egy picit, hagyjuk magukra a „masszírozósokat”. – kérdeztem Kírától.
– Jó ötlet, ahogy látom Kata nagyon jó kezekben van, ugye Balázs? – mondta fennhangon.
– Persze menjetek csak, mi megvárunk itt. – mondta Balázs és már beszélgettek is tovább Katával, mintha megszűnt volna körülöttük a világ.
Mi Kírával elindultunk a parton és általános dolgokról beszélgettünk. Megtudtam, hogy tőlem vagy 350km-re lakik és, hogy Kata szüleinél nyaralnak, mert az apja dolgozik és nem tudott eljönni vele. Így lebeszélte a barátokkal, hogyha nem gond vigyék le a Balatonra és majd ő, később csatlakozik hozzájuk. Miközben így ismerkedtünk, nem tudtam levenni a szemem a csodálatos alakjáról. Egy magas sarkú szandál volt rajta, egy testhezálló nyári ruhával. A ruha kiemelte fiatal és formás alakját, és kihangsúlyozta feszes, életerőtől duzzadó mellét, amely olyan kívánatosan állt, hogy bármely férfi rávetette volna magát. Örültem, hogy este sétálgattunk, mert valószínű észrevette volna, a rövidnadrágomon keletkezett dudorból, hogy igen komoly hatást gyakorolt rám.
Leültünk egy padra és iszogattunk, elszívtunk egy cigit és közben néztük a Balaton vizét, ahogy megcsillannak rajta a túlsó part fényei. Magamban mosolyogtam, hogy Balázs mennyit fáradozott a nyaraló hangulatossá varázslásával, pedig a természet és a fények játéka, tökéletes helyzetet teremt.
Miközben beszélgettünk, a vállamra hajtotta a fejét és ismét megéreztem parfümjének jázminos illatát. Én szokásomhoz híven megmutattam, neki pár különlegesebb csillagképet és közben átkaroltam. Megsimogattam az oldalát és combját és éreztem, hogy enyhén megremeg. Megcsókoltam. Ő visszacsókolt és pár percig átadtuk magunkat ennek az intim és oly csodálatos élvezetnek. Nagyon jól csókolt, éreztem rajta, hogy van tapasztalata.
Pár percig még csókolóztunk és élveztük a helyzetet, de elment az idő.
– Lassan nézzük meg, mi van Katával és Balázzsal, mert már biztos hiányolnak.
– Benne vagyok, amúgy is elfogyott az italom és kéne egy kis utánpótlás.
Kezünket összekulcsolva, egymáshoz bújva indultunk vissza a szórakozóhelyre, ahol barátaink ültek. Közeledvén láttuk, hogy Balázs és Kata nagyon egymásra találtak és az előttük üresen álló poharakból látszott, hogy nem feledkeztek meg az ivásról sem.
– Látom, nem vesztegettétek az időt, amíg távol voltunk. – mondtam mosolyogva Balázsnak.
– Kíra fülig ér a szád, valami értékesett találtál a sötétben? – kérdezte Kata.
– Abban biztos lehetsz. – mondta sejtelmes hangon, majd a két barátnő összenevetett.
– Lányok, Balázs mit kértek inni?
S
alf
ör
, bor,
p
alf
ál
alf
in
alf
ka
,
k
alf
ok
alf
alf
l
? Vagy jöhetnek ebben a sorrendben? – kérdeztem.
P
alf
ál
alf
in
alf
alf
t
mindenki kért, Balázs és én
s
alf
ör
alf
t
, Kata
b
alf
or
alf
t
, Kíra pedig egy gin-tonicot kért mellé.
– Balázs gyere, segíts nekem elhozni a rendelést, meg közben kimehetnék a „mosdóba” is. – mondtam neki és mielőtt a bárpulthoz mentünk volna, meglátogattunk egy közeli sötét bokrot, mivel mosdó az nem volt, ezen a kiülős helyen.
– Hogy alakulnak a dolgok Katával?
– Nagyon jól, szuper csaj és a
p
alf
alf
alf
sb
alf
an
is benne van. Iszunk még egy-két kört, aztán bedobom az éjszakai fürdőzést, tuti belemennek. Utána pedig visszamehetnénk a nyaralóba. A hangulat berendezés tetszeni fog nekik.
– Hihetetlen vagy ezzel az éjszakai fürdőzéssel Balázs.
– És te, hogy állsz?
– Úgy vélem ez egy tartalmas este lesz. – válaszoltam sejtelmesen.
Megrendeltük az italokat és visszamentünk a lányokhoz, akik nagy beszélgetésben voltak.
– Miről megy a beszélgetés széphölgyek? – kérdeztem.
– Semmiről mondta Kata, csak csajos témák, smink, ruha ilyesmi. – szellemeskedett, engem persze kíváncsivá tett.
– Meghoztuk a
p
alf
ál
alf
in
alf
alf
kat
. – mondta Balázs és már le is huppant Kata mellé, majd kiosztotta az italokat.
Egészséget és szép estét kívánt már sokadszorra aznap este mindenkinek és keresztbe fonta a karját Katáéval, majd egymás poharából felhörpintették a feleseket. Kíra rám nézett keresztbe fonta a karját és végig kihívóan a szemembe nézett, miközben kiitta a pohár tartalmát. Ezután Balázs irányította terveihez híven az estét, és belénk szurkolt még néhány kört. Végül felvetette, hogy menjünk le a partra beszélgetni, mert az milyen romantikus, persze én tudtam mire megy ki a játék. Elindultunk a part egy sötétebb része felé, miközben ott sétáltunk eszembe jutottak a múlt emlékei, azok a dolgok amik pár évvel ezelőtt itt történtek meg velünk, de ezt majd talán egy másik történetben írom le.
Mindegyikünknek már elég jó kedve volt, miközben ott beszélgettünk a lányokkal, nagyokat nevettünk és Balázs persze produkálta magát, majd egyszer csak bedobta a köztudatba, hogy mi lenne ha éjszakai fürdőzést tartanánk. Meglepődtem volna, ha a Kíra és Kata erre nemet mondanak, egyrészt azért, mert elég
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
volt bennük ahhoz, hogy levetkőzzék esetleges gátlásaikat, másrészt ez a fiataloknak mindig jó buli, valami izgalmas, valami titokzatos, valami bűnös.
A lányok nem várattak sokáig a válasszal, mondták, hogy menjünk be előre és mindjárt ők is jönnek utánunk. Balázzsal levettük a ruháinkat és egy alsógatyára vetkőztünk, majd begyalogoltunk a vízbe. A parton sötét volt, csak a Hold fénye, illetve a túlparti világítások biztosítottak némi látótávolságot. Hamarosan megláttuk a két lányt, akik tökéletes, fiatal alakjukkal közelítettek hozzánk melltartóban és bugyiban, Kata persze rögtön Balázshoz ment és fröcskölni kezdte, látszólag birkóztak kicsit, majd nagyokat nevetgélve távolodtak tőlünk. Hallottam még, hogy valami olyat mondott Balázs, hogy a víz jót tesz Kata bokájának, de bevallom őszintén inkább Kírára koncentráltam.
Kírán egy fekete melltartó volt, amely többet engedett látni csodálatos telt kebleiből, mint amennyit az amúgy mélyen dekoltált nyári ruhája. Odamentem és megfogtam a kezét.
– Remélem, nem fázol, mert azért egy kicsit hűvös a víz. – mondtam neki.
– Egyáltalán nem, sőt kifejezetten kellemes.
– Jót tesz ez a hideg víz, lenyugtatja a kedélyemet.
– Ahogy néztem a nadrágod dudorodásából, amikor sétáltunk, erre nagyon nagy szükséged van. – mondta pajkosan.
– Szóval észre vetted?
– Többet, mint hinnéd. – mosolygott és miközben hozzám bújt keze a hasamra tévedt, majd rögtön lejjebb is haladt és megsimogatta akkor is ágaskodó férfiasságomat. – Úgy, érzem a víz ez esetben, semmit sem használ.
– Úgy vélem komolyabb erőfeszítések kellenek. – ezután magamhoz húztam és megcsókoltam, eközben pedig kezemmel végig simítottam a hátán és megmarkoltam a gömbölyű kis fenekét, amelyet érzésre csak egy csík tanga borított. Feszes és mégis selymes tapintású feneke teljesen elvarázsolt, eközben ő az alsónadrágon keresztül masszírozta a tekintélyes méreteket öltött farkamat.
Majd egy pillanattal később ellökött magától és alámerült a vízben. Én is letérdeltem, mivel a víz normál esetben csak combközépig ért. Mikor feljött pont valami fény szűrődött felénk a partról és láthattam a testén végig csorgó vizet. Ahogy csodálatos mellei között lefolyt a víz, nedves haja enyhén csapzottan állt. Tekintetem egyre lejjebb tévedt, amikor is megláttam a vizes tangájának az elejét, amely csak egy vékony, áttetsző anyag volt, mögötte pedig a csupasz feszes bőr. A bugyi aljánál pedig látni lehetett az a kis vágást, amelyet minden férfi meg akar érinteni. Nagyon szexi látvány volt és el is időzött ott a tekintetem.
– Csak nem kísértetet láttál? – mosolyogta.
– Pont ellenkezőleg, nagyon is kedvemre való dolgot láttam, amely felkeltette az érdeklődésemet. – fogalmaztam kicsit kimérten, mert észrevettem, hogy bejön neki ez a távolságtartó, burkolt beszéd.
– Az előbb nekem is volt a kezemben valami finom és vastag... – érezni lehetett köztünk a szexuális vágyat.
Felálltam és éppen arra készültem, hogy megcsókolom és letépem róla a fölösleges ruhadarabokat, hogy magamévá tegyem ezt a szemtelen kis pajkos tinit, amikor Balázs és Kata hangját hallottam meg.
– Sziasztok remélem nem zavartunk meg semmit... Arra gondoltunk Katával, hogy vissza mehetnénk a nyaralóba és megmutathatnánk azt a kellemes kis hangulatos teraszt és szobákat, amiket délután berendeztünk. Meg Kata is kicsit libabőrős lett a víztől.
– Persze menjünk – rebegte Kíra, és miközben elment mellettem végig simított a férfiasságomon és a fülembe súgta, – Ezzel ma este még kezdenünk kell valamit. – Majd gyengéden bele harapott a fülembe. Megőrjített ez a lány.
Kimentünk a partra és külön-külön felöltöztünk, majd elindultunk a nyaraló felé. Közben azon morfondíroztam, hogy mi ugye a kezünkben vittük a Balaton vizétől csöpögő alsógatyáinkat, de a lányok ruháján miért nincs egy darab vízfolt sem. Azon is elmerengtem, hogy vajon Balázsnak mit sikerült elérnie Katánál, de gondoltam majd elmeséli, mert akkor éppen nem volt olyan a helyzet, hogy megtudakoljam.
Haza értünk a nyaralóhoz és Balázs bekísérte a lányokat, megmutatta nekik, hogy melyik szobában öltözhetnek át, ha szükséges, illetve a fürdőben kivett nekik egy hajszárítót, amivel megszáríthatták vizes hajukat. Mondta nekik, hogy készülődjenek csak nyugodtan, addig mi mindent elrendezünk. Amíg ő begyújtotta a hangulatvilágításokat az én feladatom a behűtött italok felszolgálása volt.
Amikor mindennel megvoltunk, jöttek is a lányok és teljesen el voltak ragadtatva a terasz hangulatától. Nagyon tetszett nekik a világítás és az berendezés. A terasz a ház mögött volt így az utcáról nem lehetett rálátni. Ez kellemes és intim környezetet teremtett, amelyre pont szükségünk volt. Újabb iszogatós és beszélgetős fázis kezdődött, de ez már jóval oldottabb hangulatban telt. Kata és Balázs a beszélgetés közben folyamatosan csókolták és simogatták egymást, és mi sem fogtuk vissza magunkat Kírával.
– Ákos mi Katával kicsit lepihenünk odabent, mert Katának egy picit fáj a bokája, és jobb lenne vízszintesbe helyezni – mondta Balázs.
– Balázs te egy kész lovag vagy – mondtam mosolyogva. Menjetek csak mi még maradunk itt a teraszon. – ezzel el is tűntek a házban.
Végre valahára megint csak kettesben voltunk Kírával. Eloltottam a fáklyákat, mert nem volt már szükségünk annyi fényre, így csak a pislákoló mécsesek festettek némi fényt a ház falára.
– Balázs nagy figyelmet fordít Kata bokájára. – mondra Kíra ironikusan.
– Úgy vélem, hogy más is van a háttérben. De szerintem most ne velük foglalkozzunk. – majd újra elkezdtünk csókolózni, amely egyre hevesebb lett.
– Nagyon szexi és kihívó voltál egész este. – súgtam a fülébe. – Alig bírtam visszafogni magam.
Miközben vadul csókolóztunk ujjaimmal lefejtettem a nyári ruhát a válláról és megcsókoltam az immár fedetlenné vált selymes bőrrészt. Nagyon finom volt a bőre íze, teljesen begerjesztett. Kezeim egyre lejjebb haladtak és megsimogattam ruhán keresztül a mellét. Nagyon vágytam már erre, de nem akartam ajtóstul rontani a házba. Különben is minél tovább fokozzuk a vágyat annál jobb lesz a végeredmény.
Amíg kezeim szabadon fedezték fel a testét, ő sem volt tétlen és combomon végig simítva elkezdte a nadrágomon keresztül masszírozni a férfiasságomat. Erre már én is a combjára helyeztem a kezem, és szépen lassan becsúsztattam a szoknyája alá. Ujjaim elérték a vékony anyagú bugyit, amely hamvas kis punciját fedte. Könnyen félrehúztam az áttetsző részt, és végre megérinthettem a teljesen csupasz, selymes kis barackját. Nagyon nedves volt, teljesen fel volt izgulva. Ujjaimmal finoman felváltva körkörös mozgást végeztem a csiklóján, illetve a nagyajkain. Eközben ő nagyokat sóhajtozott és szemmel láthatóan teljesen átadta magát az élvezetnek. Tetszett, hogy teste ilyen intenzíven reagál a ténykedésemre, ezért egy határozott mozdulattal feljebb toltam a nyári ruháját és elkezdtem lehúzni róla a falatnyi kis bugyit. Lejjebb csúszott a teraszfotelben, amin ült és szétnyitotta a lábát.
Így már sokkal jobban hozzá fértem a fiatal kis puncihoz. Miközben egyik kezemmel simogattam, számmal apró csókokat írtam a combjára és szépen, szinte
k
alf
ín
alf
lassúsággal de közelítettem mézédes barlangjához. Gondoltam, ha már ő egész este incselkedett velem én is kicsit még húzom az agyát, ezért a másik combján újra kezdtem a folyamatot.
– Kérlek, nyalj bele már a puncimba, mert mindjárt megőrülök a vágytól. – rebegte. Én pontosan ezt a hatást szerettem volna elérni.
Megkegyelmezve neki, nyelvemet óvatosan végig járattam a nedves kis résben és gyengéden megnyaltam, addigra már kemény, dudorodó csiklóját. Újra sóhajtozni kezdett a kéjtől és szexi lágy hangján nyögdécselt. Nyelvemmel egyre gyorsabban ütemben kezdtem nyalni és ő egyre hangosabban sóhajtozott, és néha amikor kicsit erőteljesebben nyomtam oda a nyelvemet apró kis sikkantást hallatott. Szájához emelte az egyik párnát, hogy elfojtsa hangját, közben pedig éreztem, ahogy teste egyre gyakrabban megremeg. Tudtam, hogy közelít vágyai beteljesüléséhez. Megfogtam a középső ujjamat és óvatosan, tenyérrel felfele bevezettem a nedvektől tocsogó puncijába, majd egy kicsit húzogattam. Érezhetően tetszett neki ez az új élmény, ezért magam felé görbítettem az ujjamat és megéreztem punciján belül azt az enyhén érdes redős részt. Ujjammal elkezdtem dörzsölgetni ezt a részt miközben a nyelvemmel, folyamatosan kényeztettem a csiklóját és annak környékét. A várt hatás nem maradt el, teste elkezdett remegni, a háta ívbe feszült és átjárta őt az orgazmus gyönyöre. Míg tartott az orgazmusa nem hagytam abba az izgatását csak folyamatosan lassítottam a tempón, a végén már csak lassú kimért mozdulatokat tettem. Pár perc kellett mire lenyugodott és elvette a szája elől a párnát.
– Köszönöm, ez nagyon jó volt. – sóhajtotta.
– Nekem is nagyon jól esett, nagyon finom vagy, élvezet volt megkóstolni téged.
– Remélem, viszonozhatom ezt az élményt neked. – rebeget lágyan a félhomályban.
Nem válaszoltam neki csak megcsókoltam és kezem újabb felfedező útra indult a testén. Nagyon odaadóan csókolt miközben keze ismét a nadrágomra tévedt. Vártam már, hogy végre ne csak a nadrágon keresztül simogassa meg becses testrészemet. Apró ujjai megtalálták a rövidnadrágom gombját, és gyorsan ki is gombolták. Lehúzta a cipzárt, így már csak pillanatok választottak el a gyönyörtől, amikor valami
c
alf
alf
alf
mp
alf
ölést
hallottunk a ház előtti kertrész felől. Kezét azonnal visszahúzta és a ruháját is lejjebb tolta, hogy elfedje csupasz ölét.
– Nyugi nincs semmi baj, megnézem, hogy mi az. – mondtam neki, mivel annyira egymásra koncentráltunk, hogy megijedt picit mikor kizökkent a minket borító rózsaszín felhő öleléséből. – Valószínű csak valami állat borított fel valamit, esetleg egy mókus.
– Ugye nem baj, ha veled megyek, mert melletted biztonságosabb? – kérdezte megszeppenve.
– Dehogy is, gyere csak. – és megsimogattam az arcát.
Elindultunk hát, hogy felkutassuk a hang forrását. Ahogy említettem a terasz a ház mögött volt, tehát mi nekünk az utca felőli oldalon kellett körülnéznünk. Az utcai világítás csak helyenként szűrődött át kerítés melletti fák lombjain. Így voltak olyan részek, amelyek teljesen sötétek voltak. Sajnos a mécses, amit magunkkal vittünk nem sok fényt adott, de azt sikerült megállapítani, hogy senki illetéktelen nem tartózkodik a kertben.
– Megnyugodhatsz nincs itt senki, aki megzavarhatna minket. – mondtam Kírának, de amikor felé fordultam, láttam, hogy nem rám figyel, hanem elmerengve néz a ház ablaka felé, amelyen keresztül a rosszul behúzott függönyön keresztül kiszűrődött némi fény.
Oda mentem mögé és megcsókoltam a nyakát, felsóhajtott és megsimogatta a nyakamat. Meg akartam kérdezni, hogy mit nézett ennyire, de abban a pillanatban olyan látvány tárult elém, amitől én is lefagytam egy pillanatra. A rosszul behúzott függöny apró résén be lehetett látni a kis lámpával megvilágított szobába, ahol Kata és Balázs tartózkodott. A látvány, amely elénk tárult nagyon izgató volt. Még soha nem lestem meg senkit szex közben, persze pornót nézett már az ember, de ez még is más. El akartam menni, de Kírával valami ott tartott minket, talán a helyzet pikantériája, vagy hogy tiltott dolgot csinálunk.
– Te láttad már Katát mással szexelni? – suttogtam.
– Fogjuk rá, de még nem lestem meg senkit. Te?
– Még én sem, de valamiért most nagyon kíváncsi vagyok.
– Maradjunk egy kicsit, ez nagyon izgató. – rebegte.
A szobában lévők nem láthatták, hogy valaki beles az ablakon, mivel ahol álltunk korom sötét volt. Egyébként is egymással voltak elfoglalva. Kata éppen Balázs előtt térdelt és méretes férfiasságát kényeztette a szájával. Most ráértem megcsodálni Kata testét, aki kicsit magasabb volt, mint Kíra, de kisebb mellei voltak. Pont tenyérbe illő feszes keblei nagyon szépen mutattak napbarnított testén. Hosszú szőke haja hátát csapkodta ütemes fejmozgatásának köszönhetően. Tekintetem lesiklott a fenekére, amely kívánatos volt és már nem takarta bugyi sem. Kata láthatólag keményen szopta Balázs farkát, aki hátradöntött fejjel néha oda-oda kacsintva adta át magát az érzésnek.
Eközben éreztem, hogy Kíra hátratolja a popsiját és hozzádörgölőzik kemény férfiasságomhoz. Előre nyúltam, hogy megsimogassam a kopasz kis punciját, de ott találtam az ő kezét is.
– Csak nem hanyagoltalak el?
– Nem, csak annyira felizgattál ott hátul a teraszon, meg ez a látvány is.
– Menjünk hátra a teraszra?
– Még egy picit maradjunk. – kérlelt.
Kata a szája mellett a kezével is ütemesen fejte a péniszt és látszott, hogy feltett szándéka, hogy Balázs elélvezzen. Nem is kellett sokáig várni, Balázs egyszer csak felkapta a fejét, mondott valamit, amikor Kata kiengedte a szájából a hímtagot, és ütemesen verni kezdte. Balázs férfiassága hamarosan elkezdte pumpálni magából a kéjnedveket és beterítette vele Kata kívánatos melleit. Mikor az utolsó cseppet is kifejte belőle, az ágyra dobott kis törölközőért nyúlt és letörölgette magáról a fehér ragacsos anyagot. Közben Balázs hímvesszője újra életre kelt és Kata fölé helyezkedett neki háttal. Megfogta Balázs rúdját és szépen lassan bele ereszkedett. Nagyon izgalmas volt élőben nézni, ahogy a fiatal 17 éves tini lány tökéletesen szőrtelen puncija elnyeli Balázs kemény dorongját. Kata ütemesen mozgott fel és alá és láthatóan mindketten élvezték a kéjt, amit egymásnak okoztak.
Megsimogattam Kíra melleit, és a fülébe súgtam, hogy mi lenne, ha hátra mennénk a teraszra és hagynánk a többieket. Megfogta a kezemet, és elkezdett a ház hátulja felé húzni. Amikor oda értünk a teraszra a mécsesek még pislákoltak, így ugyanaz a félhomály fogadott, mint mielőtt a
c
alf
alf
alf
mp
alf
ölés
megzavart volna minket. Szenvedélyesen csókolózni kezdtünk, majd Kíra elkezdte kigombolni az ingemet és a nadrágomat. Én megfogtam a nyári ruhájának az alját és egy határozott mozdulattal felfelé húzva megszabadítottam a felesleges ruhadarabtól. Óvatosan hátra lökött és én lehuppantam a kerti fotelba. Átvetette rajtam a lábát és beleült az ölembe. Ahogy megcsókolt haja a homlokomra omlott és megszűnt körülöttem a világ. Fedetlen punciját az alsógatyámmal borított merev rudamhoz dörzsölte és előre hátra mozgott rajta. Éreztem, ahogy izgalmi nedvei eláztatják az anyagot. Hátát simogatva kikapcsoltam a melltartóját és végre valahára lehámoztam róla a melltartót. Elém tárultak a csodálatosan feszes, duzzadó 16 éves mellei, amelyek nem fértek bele a tenyerembe. Nagyon jó érzés volt csókolózás közben gyúrogatni, simogatni a kemény halmokat. Egyszerűen a bűség zavarában szenvedtem, nem tudtam, hogy a melleit masszírozzam vagy a kerek kis popsiját simogassam. Nem tudtam betelni a testével.
Egy pillanatra abbahagytuk a csókolózást, és a fülembe súgta.
– Szeretném megköszönni a nyelvmunkádat, és amúgy is megígértem, hogy kezdek valamit ezzel. – és megszorította a kőkemény hímtagomat.
Letérdelt a földre és a sarkára helyezte a popsiját. Két ujját beakasztotta az alsónadrágom anyagába, én pedig egy picit megemeltem a fenekemet, hogy megkönnyítsem a dolgát. Lehúzta az utolsó ruhadarabot is, amely testemet fedte és farkam, mint egy győzelmi zászló ágaskodott az orra előtt. Felemelte apró kis kezét és forró ujjaival átkulcsolta becses testrészemet. Bizsergető érzés futott végig a gerincemen, amikor kezével elkezdte verni. Jól csinálta, nem rángatta ész nélkül, hanem hosszú kimért mozdulatokkal csinálta és folyamatosan gyorsított a tempón. Egy idő után közelebb hajolt és a tövétől egészen a makkig végig nyalta, és ezt a műveletet párszor megismételte. Ennek köszönhetően keze könnyen siklott fel és alá a nyálas péniszen. Őrjítően csinálta, és alig vártam már, hogy végre a szájába vegye a makkomat.
Mintha kitalálta volna a gondolatomat, közelhajolt a férfiasságomhoz és folyamatosan nyíló szájába engedte azt. Végig szorította ajkával a merev dorongot és nagyjából a harmadáig, a szájába engedte. Elkezdett ütemesen bólogatni és közben farkam tövén a kezével fejő mozdulatokat végzett. Alaposan benyálazta a hímtagomat és egyre mélyebbre engedte a szájába. Éreztem, hogyha ezt így folytatja én is Balázs sorsára jutok.
Szólni akartam neki, hogy lassan jövök, hogy felkészülhessen, habár kíváncsi voltam, hogy mit kezd munkája gyümölcsével. Erre viszont nem volt alkalmam, mert majdnem kiengedte a makkomat ajkai közül, de utána rögtön nagyon mélyre kezdte engedni, míg nem éreztem, hogy a makkom becsúszik a torkába, ahogy nyelt egy picit. Apró mozdulatokat végzett és tudtam és éreztem a gerincemben, hogy másodpercek múlva elélvezek.
– Nem bírom tovább, elélvezek – lihegetem.
Erre félig kiengedte a farkam a szájából, majd hirtelen vissza a torkára és ezt nagyon gyorsan ismételgette.
Kész, végem volt. Megfeszült a péniszem és elemi erővel robbant ki a spermám Kíra torkába, aki egy picit kiengedett magából és bőszen nyelte a nedveimet. Amikor éreztem, hogy az utolsó adag is távozott belőlem, még alaposan megszívta a makkot, hogy minden cseppet kipréseljen belőlem. Nagyon érzékeny ilyenkor a makkom és felszisszentem az élvezettől.
– Bocsánat megharaptam egy picit a fogammal? – kérdezte aggódva.
– Dehogy, ez valami fantasztikus volt, ezt meg hol tanultad?
– Szóval tetszett? Majd egyszer elmondom.
– Hát nem vagy szívbajos az biztos és ahogy látom az spermával sincs bajod.
– Katával ellentétben én nagyon szeretem az ízét és a tied nagyon finom volt. – rebegte.
– Egy kis pihenőt kérek és újra harcra kész leszek.
– Ezt el is várom. – mondta viccelődve. – Még sok kaland vár rá ma este. – húzogatta meg egy kicsit a péniszemet.
– Igyekszem megfelelni az elvárásoknak.
– Ha olyan jó vagy, mint a nyelvmunkád, nem csalódhatok – incselkedett tovább. – Ez nekem is új élmény volt, eddig ilyen vastag és hosszú faszt nem nyeltem be tövig. Nem mertem, de te úgy begerjesztettél.
– Örülök, hogy nem fogadtad vissza magad. – mosolyogtam rá.
Közben oda fészkelődött a karjaimba és újra elkezdtük simogatni egymás testét. Csókolózás közben keze a hímtagomra fonódott és verni kezdte. Hamar újra éledt a lelkesedésem és a punciját simogatva ő is elég nedves volt. Az ölemben ült és előre hátra mozgott a kemény farkamon, de egyelőre még nem engedte magába.
– A nadrágomban van óvszer, csak akkor le kéne picit szállnod rólam.
– Szedek fogamzásgátlót, és ha te is benne vagy nem szeretnék gumit használni. Teljesen érezni akarom a farkad.
– Én is jobban örülök, ha nem kell használni. – mondtam.
Ezután felemelkedett egy kicsit és a barlangjának bejáratához igazította a péniszemet. Szép lassan kezdett ráereszkedni és én éreztem, hogy hüvelye nagyon szorítja férfiasságomat. Fantasztikus volt, hogy teljesen kitöltöm ennek a 16 éves buja tininek a punciját. Nem engedte magába teljesen, kicsit megemelkedett és újra magába engedte. Szép lassan kezdett fel és alá mozogni, közben folyamatosan a szemembe nézett és láttam tekintetében, hogy mennyire élvezi az együttlétet. Én eközben folyamatosan felváltva gyúrogattam a melleit, amikkel egyszerűen nem tudtam betelni és markolásztam kerek kis popsiját. Amikor kicsit kitágult és szinte teljesen magába tudta már fogadni a farkamat, előre és hátra kezdett mozogni. Nagyon tetszett, ahogy a csupasz puncija fel alá szánkózott a hasam alján. Megfogtam a derekát, és elkezdtem növelni a tempót. Végül már úgy éreztem, hogy csak én húzom és tolom, mert közben teljesen átadta magát a kéjnek. Most nem nyomott párnát a szájához és apró kis nyögései és sikolyai törték meg a csendes éjszakát.
– Lovagolj meg te kis boszorkány. – bíztattam.
– Dugj meg jó keményen, ez az. Mindjárt el fogok menni, ne hagyd abba.
Majd egy kicsivel később a háta ívbe feszült, fejét hátra vetette. Szexi hasa és felette a hatalmas mellek megfeszültek, hosszú barna haja a hátára omlott én pedig csak mozogtam benne. Enyhén remegett a teste és éreztem, ahogy a hüvelye ráfeszül a benne mozgó dorongomra. Egy kicsit sem lassítottam a mozgáson, mert tudtam, hogy a folyamatos dugással elnyújthatom az orgazmusát. Egy pár perc múlva elernyedtek az izmai és előre borult. Megcsókolt és csillogó szemekkel rám nézett. Szerettem volna folytatni ezt a csodálatos szerelmeskedést, mert minél több gyönyört akartam neki adni és persze magamnak is.
Jeleztem, hogy felemelkednék, amire felállt. Mögé léptem és óvatosan a fotelba térdeltettem. Gyönyörű volt a kerek feneke és hátának az íve. Oda illesztettem a farkamat hüvelye bejáratához és lassan bevezettem neki. Határozott lökésekkel kezdtem el hátulról pumpálni és élvezettel figyeltem, mennyire jól reagál a teste ténykedésemre. Hamar komoly tempóra váltottam és Kírának is megjött a hangja.
Érezni akartam a fantasztikus melleit, miközben dugom, ezért előre nyúltam és felemeltem kecses testét. Háta a mellkasomnak feszült én pedig gyúrogattam a halmokat, és közben csak gyorsítottam a tempón. Testének rezdülésiből tudtam, hogy újabb orgazmushoz közeledik. Pár perc múlva újra rászorult hüvelye a péniszemre és nem tudtam visszafogni magamat, menthetetlenül bele élveztem a szűk puncijába. Erőtlenül dőlt rá a fotel karfájára és lihegett. Rá dőltem a hátára és simogattam a testét. Továbbra is benne voltam, egyszerűen nem akartam kijönni forró és nedves barlangjából.
– Köszönöm. – mondta miközben nekem dőlt és egy csókot nyomott a számra.
Elkezdett hátra tolatni, gondoltam, hogy fel akar állni, ezért kicsusszantam belőle. Enyhén lankadtan állt a farkam, miközben felé fordult és leült a fotelba. Odahajolt a péniszemhez és elkezdte lenyalogatni a saját nedveit és az ondómat. Szájával megtisztította az egészet, és amikor végzett, elégedetten hátra dőlt. Táskájából egy zsebkendőt vett elő és felitatta a puncijából kifolyó nedveimet. Kielégülten és kicsit fáradtan huppantam le a mellette lévő fotelbe.
Anyaszült meztelenül ültünk egymás mellett és élveztük a felhevült testünket simogató éjszakai levegőt.
– Tölthetek neked egy kis
b
alf
or
alf
t
? – kérdeztem
– Igen köszönöm, egy kicsit kiszáradtam.
Töltöttem mindkettőnknek és miközben az italt kortyolgattuk, egymás szemébe néztünk.
– Kíváncsi vagyok, hogy miről beszélgettetek, amikor mi Balázzsal elmentünk a „mosdóba”, ugyanis Kata kitérő választ adott. Valamint az is érdekelne, hogy miért nem volt vizes a ruhátok, ha ráhúztátok a nedves alsóneműkre.
– Hát, amikor elmentetek italért, Kata elmesélte, hogy Balázs mindenképpen szeretné, ha felmennénk a nyaralóba, mert meglepetést készített nekünk. Azt is elmondta, hogy ma este nincsenek otthon a szülők, szóval ott töltjük az éjszakát ahol akarjuk. Részletesen beszámolt, arról, hogy mi történt, amíg mi sétáltunk és persze engem is kifaggatott. Végül mielőtt jöttetek vissza, elmondta, hogy ő ma este mindenképpen le akar feküdni a Balázzsal, úgyhogy addig foglaljam el magam. – mondta mosolyogva a végén.
– Hát úgy vélem ez sikerült. – viccelődtem vele. – És a fehér nemű kérdés?
– Ákos, (szólított meg jelentőségteljesen) sötét volt és te nem vetted észre, hogy az a bugyi ami a fürdéskor rajtam volt az barna, a melltartó pedig szintén barna. Amit viszont itt lehámoztál rólam (és ujja körül megpörgette a falatnyi tangát), ugyanaz a modell csak feketében, a hozzá tartozó melltartóval.
– Miért hord két tini lány váltófehérneműt magával a balatoni éjszakában? – kérdeztem.
– Balázzsal tegnap ugye együtt strandoltunk. Sokat mesélt nekünk mindenféle történeteket a múltból. Többek között rólad is. Említette, hogy jössz, és itt töltöd a hétvégét. Lehet, hogy ő elfelejtette, de elmesélte, hogy éjszakai fürdőzést is szoktatok rendezni. Így mi felkészültünk erre a programra.
– Milyen szemfülesek és előrelátóak a mai lányok. – szellemeskedtem.
– Ja és ha már így beszélgetünk, Balázs a nevedet is elárulta. Nálunk a nyaralóban van internet és megnéztelek a Facebookon. Szóval én már elég sokat tudtam rólad, mire személyesen is találkoztunk.
– Kis cseles, szóval egész este az orromnál fogva vezettél? – kérdeztem színlelt felháborodással.
– Azért azt nem mondanám, de a fényképek alapján nagyon megtetszettél nekem és nyitottan vágtam neki ennek az estének.
Még beszélgettünk egy kicsit, majd összeszedtük a ruháinkat és bementünk a házba. Balázs szobájából nem hallottunk már hangokat, így a zuhanyzó felé vettük az irányt. Közösen lemostuk magunkról az együttlét nemkívánatos nedveit. Majd a szobámba mentünk és egymást ölelve elaludtunk. Mint egy kiscica bújt oda hozzám. Pillanatok alatt elaludt, úgy festett a félhomályban, mint egy földre szállt angyal.
Elalvás előtt azon gondolkodtam, hogy milyen kalandok várnak rám holnap ennek a szexi, buja 16 éves tini oldalán. Mosolyogva vártam a holnapot és én is elaludtam.

Hogy mi történt ezután azt egy következő történetben írom meg. Amennyiben lesz rá igény.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 9.06 pont (186 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
B
Bluedevil
2021. június 24. 21:25
#39
Hosszú, de jó írás!
1
Gabi 60
2021. február 19. 17:37
#38
Remekbe szabott történet. Kicsit hosszú, de 10 pont!
 
1
didide
2020. augusztus 3. 12:26
#37
jöhet tovább
1
t
t.555
2017. november 8. 02:27
#36
Valóban ritka jó történet!
1
Ulysses
2017. március 25. 18:30
#35
Ez egy ritka jó történet. Nem érdemtelenül kapott ilyen jó értékelést.
1
vakon53
2015. november 15. 15:28
#33
Az elsőrészéért 10 pontot adok.
1
a
A57L
2014. október 12. 08:54
#32
10P nagyon jó lett az írás.
1
Sierra
2014. augusztus 15. 23:31
#31
nagyon jól megírt sztori, egy olvasásra egy ici-picit hosszú, de ez nem von le az értékéből 🙂
1
p
papi
2014. június 10. 03:35
#30
Nagyon jó
1
deajk2008
2014. május 25. 10:09
#29
a helyesírás megfelelő
1
deajk2008
2014. május 25. 10:09
#28
a szex leírása kiváló
1
t
tomi19
2014. március 7. 06:30
#24
Szépen meg írt történet,fel is ébredtem rendesen 10 pont.
1
m
mif23
2014. január 26. 14:05
#23
Igényes, jól megírt. Élvezettel olvasnék még ebből, ha ténylegt folytatnád
1
x
x124
2014. január 16. 22:39
#22
Jó!
1
zsuzsika
2014. január 14. 17:14
#20
Folytasd.
1