A+ A-

Levelek Lillának

1.
Nyár van. Egy tó partján fekszünk, nincs a közelben senki sem. Meztelenek vagyunk. Élvezzük, ahogyan a nap simogatja a testünk, és én elkezdem simogatni a combodat. Mosolyogsz. Egyre feljebb és feljebb haladok. Már-már a puncidnál vagyok. Finoman megsimogatlak. Kezem ráteszem a nedvesen gyöngyöző puncidra és ekkor felsóhajtasz. kezdetben tiltakozol még az elmédben, de nincs itt senki, engeded, hogy kényeztesselek. Simogatom, dörzsölöm a puncid. Élvezed. Majd a lábad közé furakszom, és apró csókokat hintek a lábaidra, haladra egyre beljebb és beljebb, mígnem a nagyajkaidat csókolgatom.
És ekkor beléd nyalok. Megremegsz az élvezettől. Szabadnak érzed magad. Meztelenül fekszel a szabadban és egy virgonc nyelv épp a csiklódat térképezi fel. Eleinte finoman, majd egyre intenzívebben és gyorsabban nyalom a teljesen lucskos puncidat. Néha-néha beléd is dugom a nyelvem. Mintha azzal szeretkeznél. Nagyon élvezed, nyögsz az élvezettől. Kívánod, hogy még csináljam, még, és még többet. Akarod az orgazmust, és már nagyon közel vagy. Ekkor szívni kezdem a csiklódat, miáltal a csúcsra érsz. A hajamat téped, miközben remeg, rángatózik a tested. Majd elernyed, miután az élvezet hullámi elültek testeden. Ekkor felállok s Te elém térdelsz. Mohón kapod be a farkamat, mely már kőkemény a puncid illata és finomsága miatt.
Imádod ezt a kéjrudat, igaz? Minél többet akarsz belőle. Mohón szopod forró, szűk ajkaiddal körbefonva. Markolod a fenekem, hogy minél jobban a szádban legyek. Szinte a torkodon vagyok már, de Te élvezed. Közben körülöttünk még mindig nincs senki. Csak a miénk a part. Ekkor hátralöksz a fűbe és egy pillanat alatt azon kapom magam, hogy már lovagolsz rajtam. Lassan ülsz bele, hogy minél többet magadba tudj fogadni a farkamból.
Ezt nagyon szereted igaz? Mikor benne vagy, elkezdesz vonaglani, de megállítalak, és átveszem az irányítást. megmarkolom a popsidat, és vad vágtába kezdünk Szinte lerepülsz rólam, de nagyon élvezed. Úgy keféllek, mintha az életem múlna rajta, hogy mekkora élvezetet tudok nyújtani Neked.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.66 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2013. 12. 28. szombat 18:03
Nem nagy durranás
#4 gyuri0926 2013. 12. 28. szombat 10:33
Nagyon gyenge
#3 Rinaldo 2013. 12. 28. szombat 08:27
Elmegy.
#2 feherfabia 2013. 12. 28. szombat 07:05
Nem túl jó!
#1 Törté-Net 2013. 12. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?