A+ A-

Egy fémes érintés

Egy kisebb baráti társasággal találtuk ki, hogy lemegyünk meccset nézni az egyik kisebb kocsmába, közbe biliárdozunk, iszogatunk. A kedvenc kis kocsmánk több dologért is kedvenc. A hangulat mindig jó, a pultos csajok a legszebbek a városban, és a csaj ivararány is mindig kellemes. Nem csalódtam a helyben ma este sem, bár csak iszogatni és meccset nézni mentünk le, a meccs vacak volt legalábbis nekem meg az egyik barátomnak, akik a vesztes csapatnak szurkolt. Így a második bekapott gól után mentünk biliárdasztal fele, ahol meg kellett harcolni az asztalért két csajjal. Természetesen hamar megoldást találtunk a páros játék személyében, és srácok a csajok párosítások után felmerült a vegyes-páros játék ötlete is. Nem tiltakoztam, a vesztes mindig fizetett egy kört, így hamar mosolygós lett a hangulat. A vegyes játék persze már nem csak a játékról szólt, a lányok húztak minket, pucsítottak lökés közben, behajoltak, nekünk ingünkről kigombolódott a felső ing, és így tovább. Igen korán volt még, a meccs miatt 21 re mentünk le, még csak éjfél volt, de a hangulat korrekt volt, ittunk is, kicsit spiccesek voltunk, de nem részegek, és ez a legjobb állapot.
A kocsmában karaokee partyk mennek, és beneveztünk mi is egyre, párosokban természetesen, és még inkább egymásra találtunk, már csókok is csattantak el, ölelkezések tapizások. Az éjszaka a tequllia akciót kihasználva, egyet fizet 3at kap második köre után, elindultunk hazafele páronként, és nem is volt kérdés feljön e hozzám. Kellemes őszi idő volt, így nem is öltözött túl, egy kis farmerszoknya, egy kis topp, egy kis felső estére, és így vágtunk bele egy kis sétába hazafele. Egy ideig közös irányba mentünk, majd elköszöntünk a barátomtól és friss barátnőjétől, és indultunk mi is utunkra tovább. Én egy kicsit cikázva vettem az utat, de annyira nem voltam ittas, hogy ne tudjak magamról, és hogy az estét ne tudjam befejezni.
Ha iszok, akkor mindig kicsit vadabb esték vannak, és ez is egy ilyen lett. A lakásba mentünk be lifttel, beszállunk, nagyméretű lift, új építésű, fele tükör fele fém, tiszta, tehát nem ezek a lepukkant panelliftekre hajaznak. A liftben odahajoltam, csókot leheltem arcára, és megnyomtam a stop gombot, a csók folytatódott vadabb lett, és a következő pillanatba magamhoz rántottam majd fordítottam rajta, és a falhoz vágtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.81 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2013. 12. 23. hétfő 20:22
Gyenge
#7 Sierra 2013. 12. 23. hétfő 14:52
Hát, volt itt már sokkal rosszabb is, de nem igazán jó. Gyenge a szókincs, jópár fogalmazási hiba is belecsúszott. Összességében egyáltalán nem fogott meg.
#6 veteran 2013. 12. 23. hétfő 09:30
Nagyon gyenge
#5 listike 2013. 12. 23. hétfő 08:35
Pocsékság.
#4 zsuzsika 2013. 12. 23. hétfő 08:08
Nagyon gyenge.
#3 Rinaldo 2013. 12. 23. hétfő 07:41
Gyenge.
#2 feherfabia 2013. 12. 23. hétfő 06:22
Ez egy összecsapott valami!
#1 Törté-Net 2013. 12. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?