A+ A-

Lányommal Kenyában 4. (Befejezö) rész

Másnap megint délig aludtunk, aztán délután a lányommal taxival bementünk a közeli városba vásárolni szuveníreket. Írhatnék a hatalmas ellentétekről a gazdagság és a mélynyomor közt, melyek lépten-nyomon elénk kerültek, de ez nem útleírás, sem szociológiai tanulmány. Mi ide nyaralni és élvezkedni jöttünk és különben is ez egy szex történet.
Úgyhogy maradjunk csak ennél a témánál! Ha valakit más is érdekel, az nézze a Discovery csatornát, vagy olvasson útikönyveket.
Késő délután, mikor visszatértünk a szállodába kimentünk a partra még egy kicsit napozni. Már csoki barnák voltunk, de már csak egy nap volt hátra a nyaralásból. Másnap este indult vissza repülőgép.
Edit és Ági is odahevert mellénk. Ági nagy vigyorogva elmesélte, hogy a férje panaszkodott, hogy sokat alszik, és vele alig törődik. Ági gyorsan leszopta, úgyhogy a pasi nyugton volt. Edit viszont teljesen fel volt dúlva, amikor elmeséltük neki az éjszakát.
Azt mondta, hogy nem akar úgy elutazni, hogy még egy hatalmasat ne kúrna a néger srácokkal. Kitalálta, hogy csináljunk egy búcsúpartit, és Ági adjon neki is altatót, mert ő is részt akar venni rajta. Erre már mi is gondoltunk, sőt Dórika már meg is beszélte Obuval a bulit. A Főnök visszaüzent, hogy éjfél felé várnak minket.
A probléma ott volt, hogy a csoportnak is szerveztek egy búcsúpartit, amin részt kellett vennünk, és csak amikor már mindenki jó részeg lett, akkor tudtunk lelépni. Megdumáltuk, hogy mi előre megyünk a lányommal és Ági meg Edit utánunk jön, amikor a férjeiket elaltatták. Már mindenki eléggé berúgott és végül is Ági is és Edit is be tudta csempészni az altatót a férjeik italába, úgyhogy azok szépen ki is dőltek még éjfél előtt. A két csaj eltámogatta a férjeiket aludni, mi meg előrementünk Dórikával.
Csak egy lenge kis ruha volt rajtunk és bugyit sem vettünk fel.
Amikor beléptünk a tetőlakosztályba, meglepetéssel láttuk, hogy nyolc pasi vár minket. A lányom oda is súgta vigyorogva: ha Ágiék nem jönnek, ezek szerteszét kúrnak minket!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 veteran 2013. 12. 18. szerda 10:31
nagyon jó.
#6 papi 2013. 12. 18. szerda 07:44
Szép lezárása a nyaralásnak
#5 Rinaldo 2013. 12. 18. szerda 07:36
Jó nagy kurvák.
#4 tiborg 2013. 12. 18. szerda 06:35
ez a fejezet elmarafdhatott volna, ez ismetlese az elozo 2 fejezetnek.
#3 A57L 2013. 12. 18. szerda 06:13
Nagyon jó.
#2 feherfabia 2013. 12. 18. szerda 05:31
#1 Törté-Net 2013. 12. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?